Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот шивача » 08 юни 2012 08:47

бекчето :arrow: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aDqLxkPbJcY[/youtube]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 юни 2012 08:50

Мисля, че ще стане прекрасна селекция-на мен ми стигат Драме, Чуто и Шеридън- поне имат някакви качества. А на Пачеко ми говори името нещо, ама като гледам колко малко е играл за толкова години... не звучи добре за професионален футболист. en.wikipedia.org/w/index.php?title=Vitorino_Antunes Дано намерим приличен вратар, защото Райс вдъхваше доста сигурност и трудно ще му бъде намерен по-добър заместник! Ако тези всичките са сигурни, сериозно ще мачкаме! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2012 08:53

Joni_ написа:
шивача написа:[offtopic]да, аз такова пия, просто заради нейма ти си помислих, че е джони :roll:
аз си държа на обещанието, а бирата ще е от теб :lol: аз ходя на 2-3 мача на сезон, а ти, ако имаш път към пловдив ми пиши ;)[/offtopic]

сори за спама ;) по темата, чакам си Лаборде :lol:

[offtopic]Ще се разберем някой път, бирата я имаш, а за другото не се притеснявай изобщо ![/offtopic]

Иначе и аз чакам да дойде Лаборде, но по вероятно е да се разминем с него !

Какъв Лаборде те "гони" тебе?Хората от Анортозис си го откупиха и човекът подписа 5-годишен договор!

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 08 юни 2012 10:03

Засега всичко звучи добре... Махаме всичко, което не става и е ненужно! Притесняваме това за Станислав Костов, Грънчов и Якимов... Има много футбол в тези момчета и не ми се иска да ги изпускаме... Все пак ги даваме под наем да се обиграват, надявам се - такава е практиката в големите клубове по принцип, а и се видя, че все още не са достатъчно калени за големите битки... Надявам се да се върнат след време тройно по-силни :)

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 юни 2012 10:45

шивача написа:бекчето :arrow: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aDqLxkPbJcY[/youtube]

ще се избият с тюфлека и Карачанаков кой да бие пряк свободните .. :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 юни 2012 11:37

впрочем, нашите хубаво са закрили тренировките в Боровец щото всякакви навлеци ще се мотат около отбора и ще си смучат новини от пръстите, обаче това с представянето на новите на 14-ти юли .. еми то ако стане както обикновено и се привлекат една дузина играчи, в залата няма да остане място за журналисти :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 08 юни 2012 11:53

тея нафтата бая ше намажат от нас ;) не че имам нещо против тях, но мисля че грънчов и костов можеше да ги преотстъпят в по-качествен отбор.
иначе за вратар много се надявам да вземем владислав стоянов, каквито писаници имаше скоро около него. стабилен е ;)
за ицо янев се радвам, доказано добър е. а останалите слухове са просто ве още слухове.
шивач, някакви нови вести около "нашето момче" Тае Се имали братле, лети ли ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 08 юни 2012 13:39

Расате написа:Засега всичко звучи добре... Махаме всичко, което не става и е ненужно! Притесняваме това за Станислав Костов, Грънчов и Якимов... Има много футбол в тези момчета и не ми се иска да ги изпускаме... Все пак ги даваме под наем да се обиграват, надявам се - такава е практиката в големите клубове по принцип, а и се видя, че все още не са достатъчно калени за големите битки... Надявам се да се върнат след време тройно по-силни :)

Най-важно е да остане Тошко и симитлийското ренде Борко.Не трябва да махате и Трифонов-много класа има в него,просто му трябва време :mrgreen:
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 юни 2012 13:45

1977 написа:
Расате написа:Засега всичко звучи добре... Махаме всичко, което не става и е ненужно! Притесняваме това за Станислав Костов, Грънчов и Якимов... Има много футбол в тези момчета и не ми се иска да ги изпускаме... Все пак ги даваме под наем да се обиграват, надявам се - такава е практиката в големите клубове по принцип, а и се видя, че все още не са достатъчно калени за големите битки... Надявам се да се върнат след време тройно по-силни :)

Най-важно е да остане Тошко и симитлийското ренде Борко.Не трябва да махате и Трифонов-много класа има в него,просто му трябва време :mrgreen:

Друго си е да махнеш Калво, Таевски и Гриин !! Още по хубаво е да оставиш в отбора Йовов, Милиев, Иво ( Гола )! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 юни 2012 14:00

Batkoto написа:
шивача написа:бекчето :arrow: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aDqLxkPbJcY[/youtube]

ще се избият с тюфлека и Карачанаков кой да бие пряк свободните .. :lol:

е, не чак толкова трудно, Стойчо ще ги нагласи, примерно- като на вратата отсреща е някъв недорасляк, около пенала ще ги бие карата, от 30 до 40 метър янев, а зад центъра ще ги обстрелва бекчето, за да се спазва феърплея :lol:
CskaUl7rasB0ysS0f1a, ами бил тръгнал с лодка, ама го изяли акулите :? :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”