Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
бекчето
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aDqLxkPbJcY[/youtube]

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- dreben23
- Контакти:
Мисля, че ще стане прекрасна селекция-на мен ми стигат Драме, Чуто и Шеридън- поне имат някакви качества. А на Пачеко ми говори името нещо, ама като гледам колко малко е играл за толкова години... не звучи добре за професионален футболист. en.wikipedia.org/w/index.php?title=Vitorino_Antunes Дано намерим приличен вратар, защото Райс вдъхваше доста сигурност и трудно ще му бъде намерен по-добър заместник! Ако тези всичките са сигурни, сериозно ще мачкаме! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- blue avalanche
- Контакти:
Joni_ написа:шивача написа:[offtopic]да, аз такова пия, просто заради нейма ти си помислих, че е джони![]()
аз си държа на обещанието, а бирата ще е от тебаз ходя на 2-3 мача на сезон, а ти, ако имаш път към пловдив ми пиши
[/offtopic]
сори за спамапо темата, чакам си Лаборде
[offtopic]Ще се разберем някой път, бирата я имаш, а за другото не се притеснявай изобщо ![/offtopic]
Иначе и аз чакам да дойде Лаборде, но по вероятно е да се разминем с него !
Какъв Лаборде те "гони" тебе?Хората от Анортозис си го откупиха и човекът подписа 5-годишен договор!
Засега всичко звучи добре... Махаме всичко, което не става и е ненужно! Притесняваме това за Станислав Костов, Грънчов и Якимов... Има много футбол в тези момчета и не ми се иска да ги изпускаме... Все пак ги даваме под наем да се обиграват, надявам се - такава е практиката в големите клубове по принцип, а и се видя, че все още не са достатъчно калени за големите битки... Надявам се да се върнат след време тройно по-силни 

шивача написа:бекчето[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aDqLxkPbJcY[/youtube]
ще се избият с тюфлека и Карачанаков кой да бие пряк свободните ..

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
впрочем, нашите хубаво са закрили тренировките в Боровец щото всякакви навлеци ще се мотат около отбора и ще си смучат новини от пръстите, обаче това с представянето на новите на 14-ти юли .. еми то ако стане както обикновено и се привлекат една дузина играчи, в залата няма да остане място за журналисти 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
тея нафтата бая ше намажат от нас
не че имам нещо против тях, но мисля че грънчов и костов можеше да ги преотстъпят в по-качествен отбор.
иначе за вратар много се надявам да вземем владислав стоянов, каквито писаници имаше скоро около него. стабилен е
за ицо янев се радвам, доказано добър е. а останалите слухове са просто ве още слухове.
шивач, някакви нови вести около "нашето момче" Тае Се имали братле, лети ли

иначе за вратар много се надявам да вземем владислав стоянов, каквито писаници имаше скоро около него. стабилен е

за ицо янев се радвам, доказано добър е. а останалите слухове са просто ве още слухове.
шивач, някакви нови вести около "нашето момче" Тае Се имали братле, лети ли

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Расате написа:Засега всичко звучи добре... Махаме всичко, което не става и е ненужно! Притесняваме това за Станислав Костов, Грънчов и Якимов... Има много футбол в тези момчета и не ми се иска да ги изпускаме... Все пак ги даваме под наем да се обиграват, надявам се - такава е практиката в големите клубове по принцип, а и се видя, че все още не са достатъчно калени за големите битки... Надявам се да се върнат след време тройно по-силни
Най-важно е да остане Тошко и симитлийското ренде Борко.Не трябва да махате и Трифонов-много класа има в него,просто му трябва време

с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes
1977 написа:Расате написа:Засега всичко звучи добре... Махаме всичко, което не става и е ненужно! Притесняваме това за Станислав Костов, Грънчов и Якимов... Има много футбол в тези момчета и не ми се иска да ги изпускаме... Все пак ги даваме под наем да се обиграват, надявам се - такава е практиката в големите клубове по принцип, а и се видя, че все още не са достатъчно калени за големите битки... Надявам се да се върнат след време тройно по-силни
Най-важно е да остане Тошко и симитлийското ренде Борко.Не трябва да махате и Трифонов-много класа има в него,просто му трябва време
Друго си е да махнеш Калво, Таевски и Гриин !! Още по хубаво е да оставиш в отбора Йовов, Милиев, Иво ( Гола )!

Batkoto написа:шивача написа:бекчето[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aDqLxkPbJcY[/youtube]
ще се избият с тюфлека и Карачанаков кой да бие пряк свободните ..
е, не чак толкова трудно, Стойчо ще ги нагласи, примерно- като на вратата отсреща е някъв недорасляк, около пенала ще ги бие карата, от 30 до 40 метър янев, а зад центъра ще ги обстрелва бекчето, за да се спазва феърплея

CskaUl7rasB0ysS0f1a, ами бил тръгнал с лодка, ама го изяли акулите

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !