sin4ec написа:Абе не знам дали Синчеца ги разбира нещата на Герена( зависи кои) и дали трябва да влиза тук( това и аз се питам), Но Синчеца днес си заведе детето и жената на ледената и мокра Герена. Та барабар с нас тримата я сме ги докарали до 3000 човека публика, я не.
Друго си е да пърдиш на топло вкъщи и да окаш: " Ура!" , " Долу!" и "Да живей!". Отдавна въведох тук понятието "киберфенове". Не ги разбирам нещата, но правилно съм изчислил, че за последната битка ще се съберем 4-5 000( днес ги нямаше хората от провинцията, с тях ще станем толкова).
На каква основа очакваш да има хора? Аз в никакъв случай не представлявам мнозинството, но ще се изкажа от моята камбанария веднъж и ще си спестя повтарянето в следващ момент.
Лично аз не бях пропускал домакински мач над 10 години. Серията ми почна от Железничар за ШЛ и спря когато ми бутнаха мястото. Бях с абонамент за 5 ти блок под vip ложата през всички тези години. Заканих се, че няма да ходя преди да ми вдигнат мястото поне във вида в който беше (и бях голям противник на съответното взривяване) и мисля да си изпълня заканата.
Отделно представянето и ръководенето на отбора е потресаващо и има огромен отблъскващ ефект. Аз дето не пропусках мач на стадиона при ебати студовете, сега и по ТВ не ги гледам. Дори репортажи не съм поглеждал от напускането на Люпко. (Които беше единствения светъл лъч от години, но на някои хора ви пречеше много и е го резултата).
Нямам представа как някой може да търси сметка на феновете и да се чуди защо няма жив човек при това положение в последно време. Вярно е, че отбор се подкрепя и в хубаво и лошо, но идеята на този спорт е да ти носи радост, а аз не помня кога за последно се зарадвах и се усмихнах на нещо свързано с Левски, кога се радвах на мач. Когато получаваш единствено лоши емоции и отгоре на това ти се подиграват в очите, нз какво очакваш да се случи?
mikata написа:За да се успокоят нещата трябва незабавно да се върне СИРАКОВ

то дългове имаме и така достатъчно, няма от къде да прибере нещо тъй или иначе. Съответно е безсмислено връщането на огледалната версия на тройчо комисионната.