sin4ec написа:На мен лично ми писна. Единствено за школата ме е яд, че направиха суперотбори. Тя да оцелее-и клубът ще оцелее.
Не искам негри и измислени герои. Искам си отбора-истинския. Според бюджета-с наши деца, с българчета. Колкото-толкова. Искам край на този порочен кръг. Не, не искам като при вас някой ГГ да се натресе и да действа по същата стара, изпитана и смъртоносна за футбола ни схема.
Искам нещо истинско. Мъничко, скромничко, но истинско. Наше.
Аз затова все повече губя интерес към нашия футбол. Бе не само, едно е да можеш да гледаш който си щеш мач по света, друго е, да има само това, което е на стадиона, като преди 30 години, ама тогава хората играеха по 10 години в един отбор и отборът си имаше стил, имаше хора, с които го свързваш. Сега на стадиона в Монтана още има хора, които като им кажеш Стилян Петров, верно, повече се лигавят, почват да те питат кой беше тоя, мъчат се да се сетят, накрая викат: "А, на Альошата сина ли, бе", щото баща му си е изкарал кариерата в Монтана и те го свързват с отбора него. В Левски и ЦСКА, ако ме питаш за нещо от преди 30 години, ще се сетя, помня ги ония отбори, след 30 години, ако ме питаш за сегашните, какво да си спомня, като сменят по два отбора на сезон, с още толкова треньори, с още толкова тактики... Аз отвреме-навреме, като река да видя някой от двата отбора, щото нямам време да ги гледам постоянно, а и не са ми особено интересни, той няма нищо общо с това, дето съм гледал предния път. То навсякъде стана така, ама тия са ми прекалено безлични.