Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот защо » 23 фев 2017 00:02

sin4ec написа: Няма да стане , и знаеш ли защо?
Не защото не може да се направи стройна организация и проект 15000x15 не може да се реализира. А защото някои ги е страх, че така може и да се получат нещата. И ще ни бламират, а това е лесно за реализация, за жалост.
И пак ще има парашутисти.

Кой па го е толкова страх? По ми звучи реално, че някой иска да се натегне на феновете с парашутистите. От което отборите нищо не печелят. Ама организацията хич не е лесна работа. Виж големи отбори, с много фенове, Локо Сф, Спартак Вн, бургаските, как не им се получава.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 23 фев 2017 00:05

защо написа:
Не защото не може да се направи стройна организация и проект 15000x15 не може да се реализира. А защото някои ги е страх, че така може и да се получат нещата. И ще ни бламират, а това е лесно за реализация, за жалост.

Кой па го е толкова страх? По ми звучи реално, че някой иска да се натегне на феновете с парашутистите. От което отборите нищо не печелят. Ама организацията хич не е лесна работа. Виж големи отбори, с много фенове, Локо Сф, Спартак Вн, бургаските, как не им се получава.

Не може да сравняваш ЛЕВСКИ с тези отбори, при цялото ми уважение към тях и към феновете им.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 23 фев 2017 00:16

sin4ec написа:
comorad написа:Съгласен съм с теб, 15000 човека по 15 лева на месец са си над 2,5 милиона лева на сезон. С наши момчета и един двама като Бардон, Дарко, Пажин, Дарибор може да стане. Така поне като казвам, че съм част от ЛЕВСКИ ще съм прав на 100%. За съжаление няма да стане така. НО ако се работи в тази насока аз ще съм готов да се разпиша с двете ръце, знам поне още 10 приятели тук в САЩ готови да дадът такива, че и повече пари.

Няма да стане , и знаеш ли защо?

Така ще е докато феновете го позволяваме. Кофти е, че и ние сме разделини. Не говоря за тези които сме навън а по скоро за тези които сте още там, и сте до отбора всеки ден. Трябва да има обединение, но дали ще се постигне не знам.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 фев 2017 00:20

защо написа:Кой па го е толкова страх? По ми звучи реално, че някой иска да се натегне на феновете с парашутистите. От което отборите нищо не печелят. Ама организацията хич не е лесна работа. Виж големи отбори, с много фенове, Локо Сф, Спартак Вн, бургаските, как не им се получава.

Ами има кой да го е страх.
Пич, не искам повече парашути и скрити инвеститори, от което само затъваме. Всички.
Ако правим нещо-да го правим с акциите в ръце и ако ще загиваме-да загиваме с чест!
Знам, че няма да загинем, но не искам и не мога повече. Имам дом и семейство, и не може всеки мач на Левски да е мъка и страдание у нас. В Благоевград бяхме арабия, после отидохме намсикъде да се натряскаме. Детето при баба си и пита: Тати много ли псува и се ядосва на стадиона?
Да, много псувах и много се ядосвах на стадиона. Ева ми се макята, кръвно качих-ами айде стига!
Като не става-не става. Писна ми.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 фев 2017 00:32

sin4ec написа:На мен лично ми писна. Единствено за школата ме е яд, че направиха суперотбори. Тя да оцелее-и клубът ще оцелее.
Не искам негри и измислени герои. Искам си отбора-истинския. Според бюджета-с наши деца, с българчета. Колкото-толкова. Искам край на този порочен кръг. Не, не искам като при вас някой ГГ да се натресе и да действа по същата стара, изпитана и смъртоносна за футбола ни схема.
Искам нещо истинско. Мъничко, скромничко, но истинско. Наше.

Аз затова все повече губя интерес към нашия футбол. Бе не само, едно е да можеш да гледаш който си щеш мач по света, друго е, да има само това, което е на стадиона, като преди 30 години, ама тогава хората играеха по 10 години в един отбор и отборът си имаше стил, имаше хора, с които го свързваш. Сега на стадиона в Монтана още има хора, които като им кажеш Стилян Петров, верно, повече се лигавят, почват да те питат кой беше тоя, мъчат се да се сетят, накрая викат: "А, на Альошата сина ли, бе", щото баща му си е изкарал кариерата в Монтана и те го свързват с отбора него. В Левски и ЦСКА, ако ме питаш за нещо от преди 30 години, ще се сетя, помня ги ония отбори, след 30 години, ако ме питаш за сегашните, какво да си спомня, като сменят по два отбора на сезон, с още толкова треньори, с още толкова тактики... Аз отвреме-навреме, като река да видя някой от двата отбора, щото нямам време да ги гледам постоянно, а и не са ми особено интересни, той няма нищо общо с това, дето съм гледал предния път. То навсякъде стана така, ама тия са ми прекалено безлични.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 фев 2017 00:37

Beladona написа:Тия двамата профани да бяха коментирали кой трябваше да спаси ЦСКА , че уж са некви армейци ...а се оказаха елементарни припознавачи и лизачи на Гришата за некой дребен лев ....сега Левски ми коментират ....смешници !

Крумчо е локомотивец, не че там няма кво да се коментира.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 фев 2017 01:10

comorad написа:
защо написа:

Не може да сравняваш ЛЕВСКИ с тези отбори, при цялото ми уважение към тях и към феновете им.

Колко фена бяхте на стадиона в София на последният домакински мач, та си толкова пренебрежителен към други отбори?!.10-15 хиляди, или под 1000..в София,на домакински меч..и говориш за фенове?!
Бъди по-уважителен, когато с нищо не сте показали сега, че сте нещо повече от другите!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 23 фев 2017 06:39

Тук все още ли има някой,който си мисли,че Финият ще хариже акциите на феновете?!Събудете се!Всичко са мръсни ченгесарски номера,които имат за цел да настроят привържениците един срещу друг!Осъзнайте се ,хора!Затова сме силни,защото сме единни.До преди няколко месеца никой не беше чувал за този човек.Наистина ли си мисли,че някой истински левскар ще тръгне да му се моли?Да дава акциите,ще намерим начин.Обаче всичко са само думи.Така се оставят акции в офиса.Наистина вече имам усещането,че всеки,като се омаже в малко власт и си мисли,че хората са някакво стадо,някакви мърши,които може да ръководи само като им свирне.Ужасна,отвратителна картинка!

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 фев 2017 07:24

защо написа:
Beladona написа:Тия двамата профани да бяха коментирали кой трябваше да спаси ЦСКА , че уж са некви армейци ...а се оказаха елементарни припознавачи и лизачи на Гришата за некой дребен лев ....сега Левски ми коментират ....смешници !

Крумчо е локомотивец, не че там няма кво да се коментира.

Имах предвид Филип Петрунов и къдравото олигофренче Чезари !

Знам , че Крумчо е локомотивец ....може би по-добре от теб ....

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 фев 2017 07:53

Феновете са настроение едни срещу други от доста време. По-точно една определена група си е спечелила омразата на мнозина. Унищожила силен сектор Б, сега с добър опит да се унижощи и Левски...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”