Capitana_Puyol написа:Не знам на каква основа баш сега се подхвърлят подигравки срещу ЦСКА-София (София) и то точно от левскари след чутовното прясно осиране срещу Хамрун (нова открита дестинация) ? Да, ясно е по какъв начин бяха създадени през 2016г, тирета или хибриди (все тая), в момента са напът да отсранят 11ти подред противник в Европа последните 3 сезона и пак да влязат в груповата фаза !
2020 - 4 противника
2021 - 4 противника
2022 - 2 противника, и ако отстранят Базел, това ще е 11тия отстранен отбор за 3 сезона, като не са елиминирани преди груповата фаза. Предвид превеса на модове/админи тук на другия отбор от София, представям си ако Левски беше постигнал това нещо последните 3 сезона какво щеше да се пише...Така че хайде малко по-уважително да се отнасяме към противниковите отбори от България, защото това носи точки за коефициента на българските отбори, т.е. е от полза за всички. Както виждате аз съм от Лудогорец, но когато бг отборите играят в ЕКТ подкрепям всички, както и се радвах на Левски при отстраняването на ПАОК и преди година червените като елиминираха Виктория Пилзен, когато всички ги бяха отписали след 0-2 в Чехия, те пък в продълженията вкараха победен гол с 10 души на терена.
фен на БХ да говори за коректност и обектовност е малко като дървено желязо, но нейсе. Не съм фен на ЦСКА-София (София), защото са еманация на най-пошлото и мизерно нещо, създавано в новат ни история, при това пред очите на всички и платено с комуноидните пари на един Тирион през всички медии. Така, въпреки това аз отчитам фактите, а те са, че ребрандираният Литекс има по-чутовен късмет и от твоя Делиорманец (на майчин език, да не се обиди някой), които не само взеха на магия първите си две титли (не смея да напиша купи, щото май това е точното дума), ами и във всички важни мачове в началото на изграждането си имаше не просто чутовен, ми направо късмет от съвместно богослужение на ходжа, поп и равин в едно - във всички мачове бяха смазвани от игра, но тип Хамрун с единствената си атака вкарваха гол и печелеха, като винаги Владо Стоянов беше играч на мача.
та за ЦСКА-СОфия (София), нека видим мачовете им (подчертавам, ч ене съм гледал нито един, чел съм след това медиите)
2020 - двубоите са само в един мач, заради грипа
1. Некви Сиренс, и то като домакини - малтийците изпускат дузпа в началото на второто, удрят греда и повеждат в резултата. С нечуван късмет бившият Литекс вкарва два гола, вторият в 90-тата и след рикошет. Следва да отшаднат още този кръг, но продължават
2. БАТЕ (отново домакини) - двете им най-големи звезди ги хваща грипа и не играят, въпреки това беларуските трактористи разнасят като прани гащи ловешките навлеци, като отново отборът, срещу когото играят, изпуска дузпа. Два гола в продълженията на първото и второто полувреме, когато белусите вече играят ва банк, решават мача. И тук трябва да отпаднат
3. Някакв Торшавн (и отново домакини) - ползвайки коеф на БАТЕ им се пада уникално слаб отбор и дори са домакини. Резонна победа с 3:1
4. Базел - уж голямо име, но с мега зор едва отстраняват Анортозис от Кипър с 3:2 у дома. Този път са гости и губят с 1:0 до 72-та, следват два гола (втотият отново много дълбко в добавеното време) и ловчанлии сами не разбират как са отстранили Базел.
В групите ги спукват от бой, освен уредените мачове с гей-дружките им от Рома и всичко е точно
2021 - вече имат и добър коеф, та съперниците са сравнително лесни - играе се в турнира на скъсаняците и почват от втория кръг
1. Лиепая - спукват топката от ритане и двата мача, като латвийците са по-добре, особено в Латвия. Бият с дузпи - могат да отпаднат още тук
2. Осиек - хърватите идват като аслани и си тръгват като насрани - силна игра и отлично представяне в първия мач. В Хърватска са опълченци, но продължават напред
3. Виктория - чехите са тотални слабаци в този период, като с много зор отстраняват аматьорите от ТНС с дузпи, след като са паднали първия мач с 4:2. С много късмет чехите бият с 2:0 в Пилзен, след като и двата отбора пукат топката от гнявене. Реваншът в София късметът е с ребандираните, които отново вкарават гол в 119 минута и се класират напред
В групите са още по-голям тъпан, щото този път Моу е при гей-дружките от Рома и няма аванта, като единствената точица идва след скандално съдийство, отменило 101% гол на Будьо в София
2022:
Тук е прясно, няма много смисъл - тотална мъка и срещу мега аматьорите от Гьорче, и срещу Светците, като на реванша продължават след ултра измислена дузпа, но всичко е точно
Та ако не беше този удивителен късмет, проектът на ГГ приключваше оше 2020 и по живо, по здраво си отиваше в Ловеч. Сега се застоя още малко в София, но времето не работи в тяхна полза.
С две думи - Делиорманец и ребандирания маркетингов трик дължат европоходите си на чутовен късмет, съчетан с великолепен вратар. Обратното, еврорезилите на Левски са след брутално смазване на противника и левашки грешки на вртарите (Бате, Вадуц, Хамрун на първо четене). То затова вратарят е половин отбор, а някои си имат Чичо Митко/ходжа за късмет. Та молете се едните чичо Митко да е здрав, а другите ходжата да не смени вероизповеданието, че проектите ви приключват.
А Левски е вечен, дори и след подобни еврорезили!