Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 19 авг 2022 13:58

Capitana_Puyol написа:Не знам на каква основа баш сега се подхвърлят подигравки срещу ЦСКА-София (София) и то точно от левскари след чутовното прясно осиране срещу Хамрун (нова открита дестинация) ? Да, ясно е по какъв начин бяха създадени през 2016г, тирета или хибриди (все тая), в момента са напът да отсранят 11ти подред противник в Европа последните 3 сезона и пак да влязат в груповата фаза !
2020 - 4 противника
2021 - 4 противника
2022 - 2 противника, и ако отстранят Базел, това ще е 11тия отстранен отбор за 3 сезона, като не са елиминирани преди груповата фаза. Предвид превеса на модове/админи тук на другия отбор от София, представям си ако Левски беше постигнал това нещо последните 3 сезона какво щеше да се пише...Така че хайде малко по-уважително да се отнасяме към противниковите отбори от България, защото това носи точки за коефициента на българските отбори, т.е. е от полза за всички. Както виждате аз съм от Лудогорец, но когато бг отборите играят в ЕКТ подкрепям всички, както и се радвах на Левски при отстраняването на ПАОК и преди година червените като елиминираха Виктория Пилзен, когато всички ги бяха отписали след 0-2 в Чехия, те пък в продълженията вкараха победен гол с 10 души на терена.

фен на БХ да говори за коректност и обектовност е малко като дървено желязо, но нейсе. Не съм фен на ЦСКА-София (София), защото са еманация на най-пошлото и мизерно нещо, създавано в новат ни история, при това пред очите на всички и платено с комуноидните пари на един Тирион през всички медии. Така, въпреки това аз отчитам фактите, а те са, че ребрандираният Литекс има по-чутовен късмет и от твоя Делиорманец (на майчин език, да не се обиди някой), които не само взеха на магия първите си две титли (не смея да напиша купи, щото май това е точното дума), ами и във всички важни мачове в началото на изграждането си имаше не просто чутовен, ми направо късмет от съвместно богослужение на ходжа, поп и равин в едно - във всички мачове бяха смазвани от игра, но тип Хамрун с единствената си атака вкарваха гол и печелеха, като винаги Владо Стоянов беше играч на мача.

та за ЦСКА-СОфия (София), нека видим мачовете им (подчертавам, ч ене съм гледал нито един, чел съм след това медиите)

2020 - двубоите са само в един мач, заради грипа
1. Некви Сиренс, и то като домакини - малтийците изпускат дузпа в началото на второто, удрят греда и повеждат в резултата. С нечуван късмет бившият Литекс вкарва два гола, вторият в 90-тата и след рикошет. Следва да отшаднат още този кръг, но продължават
2. БАТЕ (отново домакини) - двете им най-големи звезди ги хваща грипа и не играят, въпреки това беларуските трактористи разнасят като прани гащи ловешките навлеци, като отново отборът, срещу когото играят, изпуска дузпа. Два гола в продълженията на първото и второто полувреме, когато белусите вече играят ва банк, решават мача. И тук трябва да отпаднат
3. Някакв Торшавн (и отново домакини) - ползвайки коеф на БАТЕ им се пада уникално слаб отбор и дори са домакини. Резонна победа с 3:1
4. Базел - уж голямо име, но с мега зор едва отстраняват Анортозис от Кипър с 3:2 у дома. Този път са гости и губят с 1:0 до 72-та, следват два гола (втотият отново много дълбко в добавеното време) и ловчанлии сами не разбират как са отстранили Базел.

В групите ги спукват от бой, освен уредените мачове с гей-дружките им от Рома и всичко е точно

2021 - вече имат и добър коеф, та съперниците са сравнително лесни - играе се в турнира на скъсаняците и почват от втория кръг
1. Лиепая - спукват топката от ритане и двата мача, като латвийците са по-добре, особено в Латвия. Бият с дузпи - могат да отпаднат още тук
2. Осиек - хърватите идват като аслани и си тръгват като насрани - силна игра и отлично представяне в първия мач. В Хърватска са опълченци, но продължават напред
3. Виктория - чехите са тотални слабаци в този период, като с много зор отстраняват аматьорите от ТНС с дузпи, след като са паднали първия мач с 4:2. С много късмет чехите бият с 2:0 в Пилзен, след като и двата отбора пукат топката от гнявене. Реваншът в София късметът е с ребандираните, които отново вкарават гол в 119 минута и се класират напред

В групите са още по-голям тъпан, щото този път Моу е при гей-дружките от Рома и няма аванта, като единствената точица идва след скандално съдийство, отменило 101% гол на Будьо в София

2022:
Тук е прясно, няма много смисъл - тотална мъка и срещу мега аматьорите от Гьорче, и срещу Светците, като на реванша продължават след ултра измислена дузпа, но всичко е точно

Та ако не беше този удивителен късмет, проектът на ГГ приключваше оше 2020 и по живо, по здраво си отиваше в Ловеч. Сега се застоя още малко в София, но времето не работи в тяхна полза.

С две думи - Делиорманец и ребандирания маркетингов трик дължат европоходите си на чутовен късмет, съчетан с великолепен вратар. Обратното, еврорезилите на Левски са след брутално смазване на противника и левашки грешки на вртарите (Бате, Вадуц, Хамрун на първо четене). То затова вратарят е половин отбор, а някои си имат Чичо Митко/ходжа за късмет. Та молете се едните чичо Митко да е здрав, а другите ходжата да не смени вероизповеданието, че проектите ви приключват.

А Левски е вечен, дори и след подобни еврорезили!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 авг 2022 13:59

Dust написа:Огромен късмет, че няма ВАР. При наличие на ВАР гола нямаше да го зачетат.

Изображение

Ахахах, тъкмо пишех за късмета - повече от отлично доказателство за моята теза. пазете чичо Митко и ходжата в разград, другото са фенски подмятания, ама без тях ни ЦСКА-София, ни Лудогорец ще ги има. А чувам, че чичо Митко бил зле (дано не е вярно), за ходжата не знам как е :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 авг 2022 14:00

delqnski47 написа:Никакви пребити деца не е имало !

па вие какви деца имате - наркомани?
Непринуден написа:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 авг 2022 14:03

tmanolov написа:
А Левски.......дори и след подобни еврорезили!

Значи изписа целия ферман горе за ЦСКА, ама накрая се изс*а на всичко, което писа и то във финалното си изречение. Много добре!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 19 авг 2022 14:05

Ето за това говорех - горното мнение е признак на комплексарщина. Вместо да прочете внимателно какво написах, типично по байганьовски тръгнал да обижда на етническа основа без да знае какъв е човека отсреща. В същия тоя "Делиорман" живеят българи, обаче видиш ли ми говори за "майчин език" и т.н. - егати нещастното същество. Все едно сърбите от Белград да се подиграват на сърбите от Косово, че били останали малцинство. Виждате ли за какъв идиот става въпрос, съфорумци ? После да не се чудите защо България ще е на дъното по всички показатели и защо всеки гледа другия да е зле, а не той да стане по-добре - типична байганьовщина.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 авг 2022 14:05

bubka написа:
tmanolov написа:
А Левски.......дори и след подобни еврорезили!

Значи изписа целия ферман горе за ЦСКА, ама накрая се изс*а на всичко, което писа и то във финалното си изречение. Много добре!

истината си е истина, а Хамрун са безспорен еврорезил. Но нас ни има и ще ни има, вас - не. просто факти
Непринуден написа:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 авг 2022 14:06

tmanolov написа:
....нека видим мачовете им (подчертавам, ч ене съм гледал нито един, чел съм след това медиите)

Да го подчератем и ние това - значи не си гледал мачовече, само си чел, но си наясно в детайли за всеки от съперниците колко и дали е силен, какво и как играе и изобщо всичко около тях. Още по-добре!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 авг 2022 14:08

Capitana_Puyol написа:Ето за това говорех - горното мнение е признак на комплексарщина. Вместо да прочете внимателно какво написах, типично по байганьовски тръгнал да обижда на етническа основа без да знае какъв е човека отсреща. В същия тоя "Делиорман" живеят българи, обаче видиш ли ми говори за "майчин език" и т.н. - егати нещастното същество. Все едно сърбите от Белград да се подиграват на сърбите от Косово, че били останали малцинство. Виждате ли за какъв идиот става въпрос, съфорумци ? После да не се чудите защо България ще е на дъното по всички показатели и защо всеки гледа другия да е зле, а не той да стане по-добре - типична байганьовщина.

Фенът на БХ явно е на смяна днес. Герберастче, аз съм служил 3 месеца вътрешни войски в Разград и отлични познавам града и околията му. Лафчетата ад хоминем са признак за липса на аргументи. Сега си цъкни в гугъла какво значи това, щото във "Винету" не го пише, и бъди рахат (отново на майчин език). Анадънму?
Непринуден написа:

DonBalon223

Мнениеот DonBalon223 » 19 авг 2022 14:08

ivan56 написа:
Harpuna написа:
Играете същият грозен двупотопен футбол като при Стойчо.

С тази селекция толкова

Бамба и той какво го гледаха един месец, голям зор да подпишат въпреки съмненията за контузия, той тотал щета, един спринт като хората не може да направи.

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 19 авг 2022 14:09

1914.1902 написа:Отстраниха три отбора миналата година, за останалото съм съгласен г/д.

Да, правилно, 3 са - Лиепая, Осиек и Виктория Пилзен. Радвам се че поне един разумен левскар е разбрал мисълта ми, а не да напада първосигнално.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Върни се в “Левски”