Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот rhaegar » 20 фев 2017 16:56

Долно уйно написа:Това е законния, моралния и чист начин за спасение... БОЛЕЗНЕН Е.
Другия е Левски тире София, "В" група, покана за новата перуканова лига с лиценза на Чепръчене...

Лошото е, че май не опитват да спасяват. От ден на ден прилича все повече на "не съм от тук и съм за малко", с елементи на "след мен и потоп". Дано греша, ама.......
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 фев 2017 16:59

2,2 търговски заеми
Бившите собственици да забравят за тях :twisted:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 20 фев 2017 17:03

rhaegar написа:
Долно уйно написа:Това е законния, моралния и чист начин за спасение... БОЛЕЗНЕН Е.
Другия е Левски тире София, "В" група, покана за новата перуканова лига с лиценза на Чепръчене...

Лошото е, че май не опитват да спасяват. От ден на ден прилича все повече на "не съм от тук и съм за малко", с елементи на "след мен и потоп". Дано греша, ама.......

Не мога да гадая, какво се опитват.
Ако изходим от изнесените факти се трърсят начини за спасение.
Ясно е, че големите разходи са около сектора. Ако договорите за издължаване за сектора са реални и наистина са за 10 години, този борч бих казал, че не е проблемен.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 20 фев 2017 17:09

Долно уйно написа:Ако тази отговорност е поета насила, какво правим?

Това е негов проблем, а не на феновете.
Долно уйно написа:Защо си мислиш, че Русев е в Левски по свое собствено желание, а защо си мисли, че Тонев също беше по своя собствено желание?

Къде съм казал подобно нещо? Отново... Не е проблем на феновете, че Русев и Тонев са дошли в Левски "насилствено" заради далавери с други хора.

Долно уйно написа:Мани го това с абонатите на Виваком, но това, че искал феновете да са на стадиона, какво лошо има?

Няма нищо лошо ако в замяна предлагаш на феновете качествен футбол и отбор с който да се гордеят.

Долно уйно написа:Аз ако имам милиони и желая да бъда собственик на Левски първата работа, която да видя, кои са най-големите разходни пера, да ги свия до минимум, да огранича до максимум инвестиции в инфраструктура и направя разчет, как да погася задълженията, като през това време посрещам текущите разходи.
Това най-нормално ще доведе до слаб първи отбор, но то няма, как да бъде и душата в рая и кура до драя.
Феновете щом нежелаят при тези условия да помагат за издръжка и спасение на клуба им лично аз ще им тегля мяйната, питайки ги, какво искат.

На сила никой не държим в Левски. Феновете са помагали и ще продължават помагат, но усилието трябва да е взаимно. Не само да искаш без да даваш.

Долно уйно написа:Онези времена, когато се вадеха милиони насляпо отдавна умряха, няма вече такива балами, а и няма вече такива свободни средства.

Това е законния, моралния и чист начин за спасение... БОЛЕЗНЕН Е.

Ако феновете бяхме милионери нямаше да се налага Спасчо да е собственик. Срещу парите си всеки иска да види нещо, което си заслужава.

Долно уйно написа:Кой разбрал, разбрал, който не, не.

И аз това ти казвам... Ако си разбрал, разбрал, ако не си, твой проблем. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 фев 2017 17:19

Ако вземем да се доверим на цифрите и на сините очи на Спас, всичко е много по-просто, отколкото се опитваме да го изкараме.
Човека го казва право - ако Левски започне да изкарва пари чрез реклама, спонсорство, трансфери, участия в ЕКТ и от посещаемост и мърч., това е добре дошло. Но той няма да издържа клуба, както Домусчиев го прави в Разград. Там отбора вече се издържа сам, но бяха нужни няколко десетки милиона, за да потръгне проекта. Спас няма да ги извади тия пари. Другото важно, което Спас подсказа през тези месеци е, че феновете нямат място в управлението и да се месят по какъвто и да е начин, освен да изразяват мнението си и солидарноста си с клуба, което им е изконно право, като фенове. Ограничават се само до някакъв регулатор. Това, което могат да правят е да посещават мачовете.

Звучи хубаво и сбрано така, но проблема е, че първо започна с грешните хора покрай себе си. После грешни решения от спортно технически характер, като назначаването на Пелето за СТД, събитията, довели до напускането на Петрович, назначението на Топуказаков. В спортно-технически план отбора, с този треньор, е много зле. От там - кофти игра и представяне, които няма да върнат нито феновете, нито ще класират отбора за участия в ЕТК.

Точка 2, ако приемем , че т.1 е била рокадите на високите етажи и финансовия отчет/план, трябва да е спортно-техническото състояние на клуба и незадоволителните резултати. Следователно да се търси подходящ треньор, по възможност от чужбина. Ама е малко късно вече. Почна шампионата.

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 20 фев 2017 17:19

Финансовият директор Красимир Иванов е извадил статистика, която показва, че на най-слабо посетеният мач са присъствали 602 зрители.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 20 фев 2017 17:38

korteneca, я кажи, какви са задълженията на феновете, след като си изредил толкова много неща, които не са тяхно задължение?
Идеално показваш, че искате някой да вади от дълбокия си джЕб и да прелива от пусто в празно, това води само и единствено до фалит.
mikata написа:
Финансовият директор Красимир Иванов е извадил статистика, която показва, че на най-слабо посетеният мач са присъствали 602 зрители.

Фенове милиони.
Задавам си въпроса, защо трябва да съществува този футболен клуб, когато от него се интересуват 1000 човека.

Serafim, отбора на Лудогорец се движи по тънък лед, два сезона без групова фаза на ЕКТ и там тотално ще свият перата, щото те и фенска маса нямат, която да носи приходи.
Последна промяна от Долно уйно на 20 фев 2017 17:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 фев 2017 17:41

Долно уйно написа:korteneca, я кажи, какви са задълженията на феновете, след като си изредил толкова много неща, които не са тяхно задължение?
Идеално показваш, че искате някой да вади от дълбокия си джЕб и да прелива от пусто в празно, това води само и единствено до фалит.
mikata написа:

Фенове милиони.
Задавам си въпроса, защо трябва да съществува този футболен клуб, когато от него се интересуват 1000 човека.

Искаме човек с пари да ИНВЕСТИРА ....

А задълженията на феновете са да бъдат на стадиона .

blue_space

Мнениеот blue_space » 20 фев 2017 17:46

Очевидно, след идването на Спас, Левски се е издържал с пари от Виваком.. най-вероятно с 6 млн. лева дотук.
С договора за реклама тия пари се осчетоводяват и Спас си оставя още 6 млн. аванс за в бъдеще, защото не е сигурно дали ще овладее окончателно компанията или не. Колко от тия пари са влезли в клуба и колко в неговите джобове е отделен въпрос.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 20 фев 2017 17:50

ЕМИЛ написа:Искаме човек с пари да ИНВЕСТИРА ....

А задълженията на феновете са да бъдат на стадиона .

Наясно ли си, как се инвестира в дружество, което е с такива дългове, че всеки един вложен лев може да доведе до още по-голямо задължение... вече никой неинвестира лични средства, това време безвъзвратно си отиде, време е да го разберете.

Върни се в “Левски”