Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 20 фев 2017 10:24

Легендарният нападател на Левски Михаил Вълчев коментира загубата на "сините" в Благоевград. Той определи представянето на "сините" като "катастрофа".

"Първият мач на Левски определено си беше катастрофа. Може по принцип да минем с оправданието, че трябва време и винаги първия мач за сезона е труден, но при толкова слаба игра, няма как да го кажем. Левски наистина разочарова много, защото не си спомням откога не се е случвало да нямаме нито един удар във вратата.

По принцип това 3-5-2 не е добра постройка за гостуване. Да вземем за пример Франсис Нар. Може да не е някакъв невероятен футболист, но е добро, прилично крило. Смятам, че при гостуване може да използва скоростта му. В случая той трябва да покрива едни 80 метра по терена и така Левски губи остротата си по фланговете. 3-5-2 е добра постройка, когато няма пространства и трябва да се справяш с много прибран съперник.

Смятам, че Топузаков направи грешки в стартовия състав. Защо Сашо Александров бе ляв халф-бек, както и защо играе Аниете, след като се твърди, че не го харесват особено. Това не го разбирам по никакъв начин. Не е време за драми, но ако Левски изиграе още 2-3 подобни двубоя, може да скъсат новия договор на Топузаков. В България обещания за дълго бъдеще в клубовете не важат, ако няма победи и успехи", каза бившият голмайстор пред "Меридиан Мач
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 фев 2017 11:30

Спас Русев каза: не искам да влизам в разходи покрай Левски, но ако има печалба ще я прибера и аз ще се разпореждам с нея. Казано с други думи, ако искате Левски да го има, вие давайте пари, аз няма да давам. Логично е който дава парите, той да назначава треньор, директор и да прави селекцията т.е. феновете. За какво да даваме пари, ако ръководството, треньора са некадърни и със сигурност парите ни ще отидат на вятъра? Съгласен съм феновете да издържат отбора, ако те се разпореждата с него. Има поговорка: който дава парите, той поръчва музиката, а СР иска да я промени: вие давайте парите, а аз ще поръчвам музиката. И аз така мога да бъда собственик, без да поемам финансова отговорност и някой друг ми плаща сметките. СР ще излезе голям тарикат.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 фев 2017 11:37

Кои фенове да управляват? София Запад ли които изгониха не малко хора от стадиона!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 фев 2017 11:44

mikata написа:Кои фенове да управляват? София Запад ли които изгониха не малко хора от стадиона!

Говоря нещата по принцип. А Левски има фенове из цяла България. Че има разни дрогирани лумпени, които гонят обикновенните и автемтични фенове от стадиона е вярно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 фев 2017 11:48

Трябва да се изгради екип от професионалисти, а не от легенди и фенове пиявици които само гледат да крадат :idea:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 фев 2017 11:50

Кирил Ивков влезе в Надзорния съвет на Левски

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 фев 2017 11:52

vaskonti написа:Мисля си го заради думите и (без)действията на Спас. Той се отказа от козирката заради големите дългове, които одита бил разкрил. Това ти го казвам за трети път, ти пак ми разтягаш локуми за управленски процеси, дейности и политики. Може да прозвучи кощунствено, но ПФК Левски определено не е Майкрософт, за да се говори за тези неща. Да не говорим, че те нямат връзка с размера на дълга, още по-малко пък одиторите следят тези процеси.

Ясно. Той е казал, че няма да има козирка заради дълговете и ти си правиш заключението, че не е бил запознат със състоянието на клуба преди да влезе в него. Само че вече се е превърнало в правило всеки нов ръководител да тръгва с големи амбиции и с велики приказки да чертае светло бъдеще. И това не е защото не е запознат с клуба, а просто звучи хубаво. :)
За одита просто ти обясних, че е нормална процедура, без да има нищо подозрително и неприемливо в това. Също така, че не обхваща само финансовата част.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 фев 2017 11:59

Вие не разбрахте ли, че определени хора не искат силен Левски? Силен Левски значи завръщане на публиката, а това не се нрави на същите тези хора и заради това се назначават за шефове и треньори хора, които тепърва се учат и нямат никакъв опит.
Как очаквате да бъдат назначени професионалисти и разбиращи от футбол хора? Дори да назначат такъв човек, ще го изгонят по бързата процедура с разни номерца и схеми. Както направиха с Люпко, Жужо, Стоев и т.н.
Левски като клуб е удобен на онези да стои около 2-4 място. Да генерира зрителски интерес пред телевизорите и уж да е някаква конкуренция на Литекса и Разград. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 фев 2017 12:05

mikata написа:Кирил Ивков влезе в Надзорния съвет на Левски

Както бях писал, ще има някаква "козметична" промяна, без да предизвика съществени промени. :) Кирил Ивков влиза със статута си на легенда и може би се очаква това да смекчи негативните настроения у феновете по посока на ръководството. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 фев 2017 12:07

Tommi написа:
mikata написа:Кирил Ивков влезе в Надзорния съвет на Левски

Както бях писал, ще има някаква "козметична" промяна, без да предизвика съществени промени. :) Кирил Ивков влиза със статута си на легенда и може би се очаква това да смекчи негативните настроения у феновете по посока на ръководството. ;)

Доста глупав ход точно с Ивков :roll:
По скоро Боримиров ще е буфера :idea:
Последна промяна от mikata на 20 фев 2017 12:58, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”