Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 19 фев 2017 23:29

vaskonti написа:Томи, ти би ли купил фирма, за която имаш най-обща представа, че има дългове, но не знаеш дали са 8 или 20? Или ръпк 30? Все едно ли ще ти е колко са? Не ми пробутвай мъглявите локуми как бил проучвал управленските процеси. Тия процеси той може да ги променя и нагажда както сметне за добре. Ако не одит, иска се подробен финансов отчет ПРЕДИ завършване на сделката и ти много добре знаеш това, недей да въртиш и сучеш.
Все ми е тая какво би отговорил Русев на тия въпроси. Не, че не ми е ясно какво ще каже. Само че сините фенове го попитаха веднъж с половин уста и спряха. Нещо не ми се вярва да са спрели с тоя въпрос защото са се убедили, че няма зависимост.

Така де, защо си мислиш, че той не е имал представа какво купува и очаквал примерно 8 млн. дългове, а пък те са се оказали 20? Вече след сделката трябва да се запознаеш в по-големи детайли с нещата. И за да променяш някакви процеси, дейности, политики и т.н. нали трябва да се направи анализ кое как работи, какви са слабостите, какво може да се подобри. Това е идеята, а не просто да викнеш голяма консултантска компания, за да ти каже какво дължиш.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 фев 2017 23:42

vaskonti написа:
Tommi написа:Не може да се мисли, че Русев е очаквал клуб в отлично състояние, ама одитът видиш ли е показал шокиращи неподозирани дългове и проблеми. :)
.

Я, не може? Не е ли факт, че ви обещаваше козирка и табло? Не е ли факт, че именно резултатите от одита го отказаха, не са ли това негови думи?

Забравих и друго да спомена - абсурдната схема, по която ви направиха трибуната. Томи, съгласен ли си да ми построиш за твоя сметко хотел на морето, на мой терен, а аз ще ти връщам парите според посещаемостта в хотел, който, разбира се е сезонен и не носи приходи цяла година. А пък когато носи, не е ясно по колко ще носи. Какво ще кажеш?

Не знам какво го е отказало от козирка и табло и дали изобщо е имал реални намерения в тази посока.
Около плащането на трибуната излезе малко по-различна информация в последно време. Споменаха се едни срокове, които малко променят нещата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 фев 2017 23:49

Ебаха майката на футбола в България, аз самият вече не ходя по мачове, не се интересувам толкова, допреди 3-4 години не можех да живея без този отбор. Целта им е всички хора да станат така и да си въртят далаверите съвсем безпроблемно!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 20 фев 2017 00:07

mikata написа:Да ходи Спас във Виетнам и да се моли на Люпко да се върне :idea:

Той да не е луд. Щом при 9 поредни победи медиите , ръководството и феновете се гавреха с него , баш сега ще се върне ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 фев 2017 00:31

Tommi написа:
vaskonti написа:Томи, ти би ли купил фирма, за която имаш най-обща представа, че има дългове, но не знаеш дали са 8 или 20? Или ръпк 30? Все едно ли ще ти е колко са? Не ми пробутвай мъглявите локуми как бил проучвал управленските процеси. Тия процеси той може да ги променя и нагажда както сметне за добре. Ако не одит, иска се подробен финансов отчет ПРЕДИ завършване на сделката и ти много добре знаеш това, недей да въртиш и сучеш.
Все ми е тая какво би отговорил Русев на тия въпроси. Не, че не ми е ясно какво ще каже. Само че сините фенове го попитаха веднъж с половин уста и спряха. Нещо не ми се вярва да са спрели с тоя въпрос защото са се убедили, че няма зависимост.

Така де, защо си мислиш, че той не е имал представа какво купува и очаквал примерно 8 млн. дългове, а пък те са се оказали 20? Вече след сделката трябва да се запознаеш в по-големи детайли с нещата. И за да променяш някакви процеси, дейности, политики и т.н. нали трябва да се направи анализ кое как работи, какви са слабостите, какво може да се подобри. Това е идеята, а не просто да викнеш голяма консултантска компания, за да ти каже какво дължиш.

Като гледам не си просто момче,имот да си купиш правиш проверка не е ли заложен,а тук говорим за дружество като Левски,за бизнесмен като Русев,дето участва в търгове за 330 млн.евра и да реши да става собственик на едно дружество без да му знае реално състоянието,това са несериозни неща и не се излагай като ги защитаваш тези мошеници.Аз може и да не съм прав,както казваше Гочо Болгуров в един велик български филм,но условието да включат Спас Русев в сделката с Виваком явно е била и да се дадат някакви пари за Левски,тъй като е очаквал бързо развитие на нещата с покупко-продажбата и бремето със спонсорирането на Левски да се поеме от евентуалните нови собственици,той е приел без да се замисли ,но след забавянето на процедурата по променяне на собствеността тежестта върху издръжката на Левски,а тя не е никак малка е на плещите на Русев.За да я намали,той прехвърли 40% от акциите на Боримиров,който интересно защо ги взе,ама той никога не е бил много умен,а пък нали е от Влашко,те там обичат нашивките,та дето се вика ще поживеем,ще видим,а утре и събрание ще има.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 фев 2017 08:19

Днес ще се състои отложеното от 3 февруари Общо събрание на ПФК Левски. То ще е в зала 6 на НДК, като регистрацията на акционерите ще започне още в 9:00 часа. В дневния ред има заложени три точки. Първата е сямна на Устава на дружеството. Втората предвижда рокади в Надзорния съвет на Левски. Собственикът Спас Русев вече посочи, че в него ще влезе легенда на клуба. Това почти сигурно ще бъде Даниел Боримиров, който от миналата седмица освен спортен директор е и притежател на голяма част от акциите на "сините". Обсъждана е била и кандидатурата на бившия защитник на тима Веселин Балевски… Очаква се от НС да излезе Деян Петков.

На Общото събрание трябва да се разбере и финансовото състояние на клуба, какъв точно размер са дълговете и какъв процент от акциите на Спас Русев са преминали в ръцете на Даниел Боримиров. Очаква се Русев вече да притежава по-малко от 50% от клуба. 10% са в Тръст "Синя България", а "сините" имат и около 1000 дребни акционери.

Спас дали ще остане на 9т. Разни :?: :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 фев 2017 09:14

Tommi написа:

Мисля си го заради думите и (без)действията на Спас. Той се отказа от козирката заради големите дългове, които одита бил разкрил. Това ти го казвам за трети път, ти пак ми разтягаш локуми за управленски процеси, дейности и политики. Може да прозвучи кощунствено, но ПФК Левски определено не е Майкрософт, за да се говори за тези неща. Да не говорим, че те нямат връзка с размера на дълга, още по-малко пък одиторите следят тези процеси.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 фев 2017 09:21

Хората които бяха зад Тонев са същите и зад Русев ;)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 20 фев 2017 09:38

vaskonti написа:
Tommi написа:

Мисля си го заради думите и (без)действията на Спас. Той се отказа от козирката заради големите дългове, които одита бил разкрил. Това ти го казвам за трети път, ти пак ми разтягаш локуми за управленски процеси, дейности и политики. Може да прозвучи кощунствено, но ПФК Левски определено не е Майкрософт, за да се говори за тези неща. Да не говорим, че те нямат връзка с размера на дълга, още по-малко пък одиторите следят тези процеси.

Брех,много загрижени тия ”васковци” , ”пелифоревци”, ”ред-чета”, ”ник-чета”, ”кутевчета” , ”тролчета гестаповчета”.
Другари препознавачи,тирета,микрета...все още сме преди вас в класирането и си имаме стадион,макар и без козирка.Вие си правете сметка какво ще правите без авантите на сватбари,станиславтодоровци и тъмно червени БФС-та.
Идва 4 март и пак ще ви порик кат риби.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 фев 2017 10:14

Абе, един червен "колега" беше посочил нещо, което ми бе убягнало в мача с Пирин...Веско, Сашко и Костадинов. Това бяха българите... СРАМ!

Върни се в “Левски”