Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: /анкета/ Всекидневната около Левски
Днес в зала Универсиада щеше да има представяне на футболния отбор на Левски,сигурно е било страхотно шоу,пред препълнени трибуни,а може би продължава още защото няма никакви коментари.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
mikata написа:Синчеца явно ще изчака утрешното ОС и след това ще се включи
... ми тя днес столовата е затворена и няма нищо от.... кухнята, кво да претопля стари манджи хайвана

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
vaskonti написа:Не знам що се правите на паднали от Марс. Би трябвало още в началото, когато Спас дойде, да ви светне лампичката - няма нищо по-ненормално от това първо да "купи" клуба, а след това да тръгне да прави одит и да брои дълговете. В белите държави купувачът първо гледа какво е състоянието на фирмата, която иска да купи и след това купува, евентуално.
После пускате няколко въпроса, един от които е дали има политико-икономическа зависимост. А добро утро. Хич няма. Ама точно тоя въпрос увисна във въздуха още тогава - в следващата декларация вече се вълнувахте само от това как Боримиров е получил акциите. Това си е важен въпрос, спор няма, ама какво стана с другия въпрос? Защото, мен ако питате, точно той е най-важния - ЦСКА е.....живия.....пример и е добре да насочите бученето именно натам.
Не е сериозно да се мисли, че е купил клуба без да има представа за финансовото състояние. Още повече, че никой не е скрил проблемите в клуба и за тях си се говореше напълно открито.
Не знам как точно се тълкува тази "политико-икономическа зависимост", но ако става дума за това дали някоя политическа/икономическа структура стои в сянка и контролира клуба, то няма как да признае, че има такава зависимост, дори да е вярно.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
Какво е купил, Томи, че нещо се разсеях и на кой какво и как е платил?Сигурно е придобил клубът с/у бъдещи инвестиции от привържениците?

гражданин от село написа:Какво е купил, Томи, че нещо се разсеях и на кой какво и как е платил?Сигурно е придобил клубът с/у бъдещи инвестиции от привържениците?![]()
Какво е купил? Мажоритарния пакет акции. На кого е платил? На продавачите. Какво е платил? Договорената цена ( 0 лв., 2 лв., 100 млн. лв. или някаква друга, която аз не я знам). Как е платил? В брой, по банков път или пък не е плащал, ако договорената цена е 0 лв. Интересува ли те някаква друга информация по сделката?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:vaskonti написа:Не знам що се правите на паднали от Марс. Би трябвало още в началото, когато Спас дойде, да ви светне лампичката - няма нищо по-ненормално от това първо да "купи" клуба, а след това да тръгне да прави одит и да брои дълговете. В белите държави купувачът първо гледа какво е състоянието на фирмата, която иска да купи и след това купува, евентуално.
После пускате няколко въпроса, един от които е дали има политико-икономическа зависимост. А добро утро. Хич няма. Ама точно тоя въпрос увисна във въздуха още тогава - в следващата декларация вече се вълнувахте само от това как Боримиров е получил акциите. Това си е важен въпрос, спор няма, ама какво стана с другия въпрос? Защото, мен ако питате, точно той е най-важния - ЦСКА е.....живия.....пример и е добре да насочите бученето именно натам.
Не е сериозно да се мисли, че е купил клуба без да има представа за финансовото състояние. Още повече, че никой не е скрил проблемите в клуба и за тях си се говореше напълно открито.
Не знам как точно се тълкува тази "политико-икономическа зависимост", но ако става дума за това дали някоя политическа/икономическа структура стои в сянка и контролира клуба, то няма как да признае, че има такава зависимост, дори да е вярно.
Не е сериозно, но е факт, че одитът беше поръчан след като той взе клуба. Преди това чертаеше светло бъдеще с козирки и нови табла, но резултатите от одита, разбираш ли, му били охладили ентусиазма. Несериозно е, но е факт. На колко от вас им направи впечатление тази несериозност?
Въпросната зависимост е очевидна и тя започва не от сега, а от 2012, с идването на руската банка. Банка, която не развива никаква дейност в България, ако изключим Булгартабак и...БТК. След това Лев Инс ви станаха спонсори за период от 5 месеца и дадоха 350 000лв, като кой знае защо решиха, че тези пари си струва да се дадат баш в сезона, в който инкасирахте рекордно ниско класиране и не се класирахте за ЕКТ. В последствие шефове ви станаха тримата от запаса, чийто имена едва ли можете да изброите без запъване и помощ от Гугъл, а единия от тези тримата беше директно свързан с един образ, забъркан със същите тези Булгартабак и БТК. И за да е съвпадението пълно, сега шеф ви е директно шефа на БТК. Познай кое е общото кратно между тези фирми и хора.
Сигурно звучи много конспиративно, но явно някои неща вече не бодат, ами вадят очите и на най-върлите сини фенове.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Не е сериозно, но е факт, че одитът цеше поръчан след като той взе клуба. Преди това чертаеше светло бъдеще с козирки и нови табла, но резултатите от одита, разбираш ли, му били охладили ентусиазма. Несериозно е, но е факт. На колко от вас им направи впечатление тази несериозност?
Въпросната зависимост е очевидна и тя започва не от сега, а от 2012, с идването на руската банка. Банка, която не развива никаква дейност в България, ако изключим Булгартабак и...БТК. След това Лев Инс ви станаха спонсори за период от 5 месеца и дадоха 350 000лв, като кой знае защо решиха, че тези пари си струва да се дадат баш в сезона, в който инкасирахте рекордно ниско класиране и не се класирахте за ЕКТ. В последствие шефове ви станаха тримата от запаса, чийто имена едва ли можете да изброите без запъване и помощ от Гугъл, а единия от тези тримата беше директно свързан с един образ, забъркан със същите тези Булгартабак и БТК. И за да е съвпадението пълно, сега шеф ви е директно шефа на БТК. Познай кое е общото кратно между тези фирми и хора.
Сигурно звучи много конспиративно, но явно някои неща вече не бодат, ами вадят очите и на най-върлите сини фенове.
Този одит след придобиването на клуба не означава, че преди това не е имал представа за състоянието му. Общо взето нормална процедура. И съм сигурен, че не е свързан само с финансите, а целта му е да даде по-детайлна представа за всички управленски процеси. Общата картинка беше ясна дори на феновете, без да правят одит.

А като попиташ Русев за описаните от теб връзки и влияния (без да коментираме истина ли са, конспирация ли са), какъв отговор очакваш да получиш?

Томи, ти би ли купил фирма, за която имаш най-обща представа, че има дългове, но не знаеш дали са 8 или 20? Или пък 30? Все едно ли ще ти е колко са? Не ми пробутвай мъглявите локуми как бил проучвал управленските процеси. Тия процеси той може да ги променя и нагажда както сметне за добре. Ако не одит, иска се подробен финансов отчет ПРЕДИ завършване на сделката и ти много добре знаеш това, недей да въртиш и сучеш.
Все ми е тая какво би отговорил Русев на тия въпроси. Не, че не ми е ясно какво ще каже. Само че сините фенове го попитаха веднъж с половин уста и спряха. Нещо не ми се вярва да са спрели с тоя въпрос защото са се убедили, че няма зависимост.
Все ми е тая какво би отговорил Русев на тия въпроси. Не, че не ми е ясно какво ще каже. Само че сините фенове го попитаха веднъж с половин уста и спряха. Нещо не ми се вярва да са спрели с тоя въпрос защото са се убедили, че няма зависимост.
-
Tommi написа:гражданин от село написа:Какво е купил, Томи, че нещо се разсеях и на кой какво и как е платил?Сигурно е придобил клубът с/у бъдещи инвестиции от привържениците?![]()
Какво е купил? Мажоритарния пакет акции. На кого е платил? На продавачите. Какво е платил? Договорената цена ( 0 лв., 2 лв., 100 млн. лв. или някаква друга, която аз не я знам). Как е платил? В брой, по банков път или пък не е плащал, ако договорената цена е 0 лв. Интересува ли те някаква друга информация по сделката?
Томи, благодаря ти за изчерпателната, точна и коректна информация.Хвала ти финансисте!

Tommi написа:Не може да се мисли, че Русев е очаквал клуб в отлично състояние, ама одитът видиш ли е показал шокиращи неподозирани дългове и проблеми.![]()
.
Я, не може? Не е ли факт, че ви обещаваше козирка и табло? Не е ли факт, че именно резултатите от одита го отказаха, не са ли това негови думи?
Забравих и друго да спомена - абсурдната схема, по която ви направиха трибуната. Томи, съгласен ли си да ми построиш за твоя сметко хотел на морето, на мой терен, а аз ще ти връщам парите според посещаемостта в хотел, който, разбира се е сезонен и не носи приходи цяла година. А пък когато носи, не е ясно по колко ще носи. Какво ще кажеш?