4x4 написа:miro_rz написа:Кой от тукашните червени фенове ще са на мача?
Или сме само клавиетурни, там Шивача го разбрахме...
Аз съм в Амстердам докато не се отложи първенството
Ако не си от Сливен па на!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
4x4 написа:miro_rz написа:Кой от тукашните червени фенове ще са на мача?
k_oleto написа:.... Само дето ако те питам теб дали знаеш ЕИК-то левски, се съмнявам че го знаеш. Ето толкова е важно въпросното ЕИК.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
miro_rz написа:4x4 написа:miro_rz написа:Кой от тукашните червени фенове ще са на мача?
Ако не си от Сливен па на!
TristaNNN написа:k_oleto написа:.... Само дето ако те питам теб дали знаеш ЕИК-то левски, се съмнявам че го знаеш. Ето толкова е важно въпросното ЕИК.
Важното във вашия случай е, че любимото ви калайдисано с ловешки калай менте играе с ЕИК-а на Литекс, а Левски никога не е играл с ЕИК-а на Литекс и ничий чужд ЕИК. Точка.
eddie написа:Лески от колко часа играе, че ми се гледа цирк..
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
k_oleto написа:TristaNNN написа:k_oleto написа:.... Само дето ако те питам теб дали знаеш ЕИК-то левски, се съмнявам че го знаеш. Ето толкова е важно въпросното ЕИК.
Важното във вашия случай е, че любимото ви калайдисано с ловешки калай менте играе с ЕИК-а на Литекс, а Левски никога не е играл с ЕИК-а на Литекс и ничий чужд ЕИК. Точка.
Левски не игаре и със собтсвения си ЕИК :) ЕИК-ка са просто цифри, а Левски е футболен отбор и играе с футболисти, а не с цифри :) Запетайка!
TristaNNN написа:Ще има ли поне 12 000-13 000 припока след похвалата за 10 000 продадедени билета :)) и призива на селското ръководство за още?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 10 госта