ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

VETOB
Контакти:

Re: Салерно да изкара доказателства или да замълчи завинаги

Мнениеот VETOB » 13 фев 2010 17:08

Ботев не е Левски и ЦСКА икогато трябва на тях държавата им помага а какво направи държавата за Ботев, досега Митьо да го бяха опъндизили а той продължава да ни тормози със своето присъствие

Botev_forever
Контакти:

Re: Италианските медии: Ботев се подготвя в Италия, треньорът е

Мнениеот Botev_forever » 13 фев 2010 17:10

Хубаво е че назрява нуждата от протест, както и ако дойдат Марин и някой от тарторите, но не трябва да разчитаме винаги на някой или както е казал народа и сам война е войн. Всеки който може да вземе някой или сам в понеделник на предварително уречен час да се изсипем а сега трябва и да разпространим на колкото се може повече Ботевисти. Не само Марин ами всеки е важен в края или развръзката на тая война. Разберете че под натиск на политици и управници някои неша се променят, затова дори ако имат малко коле бание дали да изхвърлят с фалит тва дружество да ги убедим. Трябва да се пише и на лични за допълнителна организация

lud
Контакти:

Re: Италианските медии: Ботев се подготвя в Италия, треньорът е

Мнениеот lud » 13 фев 2010 17:22

за6то няма6е сре6та днес нали преди 2 седмици казаха 4е в сабота 6те се сабират пак.пак 6те попитам откаде имате инфо 4е в понеделник бфс 6те се сабира за да ре6ават за ботев?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 13 фев 2010 18:32

deepblue1963 написа:
sorcererals написа:Делата на тези играчи от есента не са приключили, това са чисто юридически врътки, дето ще ги използва селяка. Но делата на тези от миналата година вече са приключили, а селяка там е осъден да плаща. Така че не би трябвало да може да картотекира нови играчи. Въпроса е какво мислят от БФС и дали ще направят поредния компромис за скункса, съсипвайки Ботев по тозо начин. :evil:

Знаеш ли колко пъти са "осъдени" ЦСКА?Ама си джиткат в А група и си връткат трансферки/картотеки.Така,че ако на това се надявате...

Пак почнахте да гледате в чуждата паница! ЦСКА не са осъждани! Това е само разтрогване на трудов договор и дълг на работодателя към работника. Това е трудово право нищо общо с наказателното. Все едно теб да те уволнят и ти да ги накараш да ти платят обещетение, а работодателя да не може да назначи друг след теб. Това е форум на Ботев Пд и на мен ми е интересно да го чета обаче ако имаш нещо да казваш за ЦСКА пиши във форума на ЦСКА. Успех със селянина и италиянците!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 13 фев 2010 18:35

veseo написа:Не се обиждаме, просто не си запознат :) Шизофрения е простото обяснение на твоите въпроси.

Каква шизофриния бе брато?! Оня на "Пловдиския панаир" нали искаше да взема Ботев
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 13 фев 2010 18:37

Шизофреник е "продавача", не купувача/ите ;) Най-малкото ми виж линка в подписа и разбери как протичат преговорите между селския и евентуален купувач.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 фев 2010 18:57

TPAKTOP написа:
deepblue1963 написа:
sorcererals написа:Делата на тези играчи от есента не са приключили, това са чисто юридически врътки, дето ще ги използва селяка. Но делата на тези от миналата година вече са приключили, а селяка там е осъден да плаща. Така че не би трябвало да може да картотекира нови играчи. Въпроса е какво мислят от БФС и дали ще направят поредния компромис за скункса, съсипвайки Ботев по тозо начин. :evil:

Знаеш ли колко пъти са "осъдени" ЦСКА?Ама си джиткат в А група и си връткат трансферки/картотеки.Така,че ако на това се надявате...

Пак почнахте да гледате в чуждата паница! ЦСКА не са осъждани! Това е само разтрогване на трудов договор и дълг на работодателя към работника. Това е трудово право нищо общо с наказателното. Все едно теб да те уволнят и ти да ги накараш да ти платят обещетение, а работодателя да не може да назначи друг след теб. Това е форум на Ботев Пд и на мен ми е интересно да го чета обаче ако имаш нещо да казваш за ЦСКА пиши във форума на ЦСКА. Успех със селянина и италиянците!

Ти нещо цензор ли го раздаваш?Разпоредител в киното?Кой къде да гледа какво да пише и какво е трудово и наказателно право?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 13 фев 2010 19:26

deepblue1963 написа:

Ей го още един, дето прочита първите думи и бърза да отговяра като капацитет.
Да пич, знам какво ни е к.у.р.в.е.н.с.к.о бфс-то, точно и това съм написал накрая. Ние искаме да не допуснат отбора да стартира полусезона, друг в въпроса какво ще направят перуката и сие.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 13 фев 2010 19:33

deepblue1963 написа:
TPAKTOP написа:Пак почнахте да гледате в чуждата паница! ЦСКА не са осъждани! Това е само разтрогване на трудов договор и дълг на работодателя към работника. Това е трудово право нищо общо с наказателното. Все едно теб да те уволнят и ти да ги накараш да ти платят обещетение, а работодателя да не може да назначи друг след теб. Това е форум на Ботев Пд и на мен ми е интересно да го чета обаче ако имаш нещо да казваш за ЦСКА пиши във форума на ЦСКА. Успех със селянина и италиянците!

Ти нещо цензор ли го раздаваш?Разпоредител в киното?Кой къде да гледа какво да пише и какво е трудово и наказателно право?

Да,предлагам да разрешите спора си в някой друг форум.
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”