БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!
Димо, как я мислите тази седмица? 

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- bigbonusprize
- Контакти:
berbatov написа:Димо, как я мислите тази седмица?
Рязане на греди, биене на футболист, прекратявен на мач...Нещо такова...

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:berbatov написа:Димо, как я мислите тази седмица?
Рязане на греди, биене на футболист, прекратявен на мач...Нещо такова...
![]()
![]()
ААААА... у Старата Виена нема шанс за таккива мероприятия!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- mistreated
- Контакти:
С тази "публика" сме гости вече във всеки мач! Този полусезон отборът не е подкрепян в нито един двубой. Дори когато имаше публика още след 15-тата минута почваха освиркванията. Крайно време е да се спре с това безумие. Дори след всичките слаби резултати и още по-слаба игра ЦСКА може да бъде между първите 4-5 отбора още на полусезона. Разликата с втория е само 6 точки, които могат да бъдат стопени на 2-3, ако си вземем и трите мача. Подкрепете отбора, не го проваляйте!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Re: Обръщение към феновете на ЦСКА!
viroglav написа:Е деее ... Всичко добре , ама тези трийсет фена ли са вся и всьо в ЦСКА ? А онези двайсет хиляди на мача с Порто не са фенове и не обичат отбора , така ли да го приемаме според твоите или на някой нов вожд разсъждения ? Дучето не е ЦСКА и никога не е бил ... Дучето се е облагодетелствал от ЦСКА през последните двайсет години , така както сега вие искате да застанете на неговото място и да ни казвате кое е правилно и кое не , а сте една кръчма хора ... Искате да станете новите вождове , и като пиявици да се вкопчите в тялото на червения клуб , и е без значение за вас дали собствениците са Титан или някой друг богаташ. Щото футбол не се прави с лозунги , а с пари , каквито вие нямате. Искате да се махнат Титан , ама не чух никой от вас да даде алтернатива кой ще ги замести. Вие ли , дето правите 100 лева оборот от бира , докато ЦСКА играе поредния си напечен мач. Заради схемата с вождовете стадиона на ЦСКА не се пълни на мачовете от вътрешното първенство , както беше преди 1989 година. Тогава нямаше вождове , но имаше публика ... Сега вождове под път и над път , но публика йок. Казвате , че искате нещо да се промени ... Хубаво , добре ... Но дайте не само искането за краен резултат , дайте и идеи как да стане тази промяна. Ама не да ми излизате с изтърканото вече "Вън боклуците от ЦСКА" , щото вие сте най - големите боклуци и спирачки на отбора в момента. И да се махнат Титан на тяхно място пак ще застанат някои новобогаташи от престъпния преход между един строй с друг ... Просто защото няма други хора с пари в България. А аз не искам нов Прамод Митал , дето не знаеше даже , че притежава клуб като ЦСКА. Дал "някакви" пари на Лупи и той естествено , за да си напълни джоба фалира ЦСКА. Това ли е алтернативата ви ? Правителството да задължи някоя чужда компания с огромен по печалби бизнес в България да вземе ЦСКА и вие по подобие на Лупи да ни докарате до нов лицензгейт ?! Е , аз не ви искам за управници , а и всеки здравомислещ червен фен не ви иска. Дали сте 14 - ки , 15 - ки или 18 - ки ми е все тая ... Аз не подкрепям Титан , аз подкрепям ЦСКА. Сигурен съм , че в момента Титан правят и невъзможното , за да съществува клуба ЦСКА , а вие сте им като спирачка в колелата. Нищо градивно не излиза от вас. Обърнете се към Титан и им дайте някоя идея как нещо може да стане по - добре за ЦСКА , дайте им фактите , че това е правилното и как да го постигнат. Ето в този случай ще застана до вас и ще ви кажа "евала .., тези момчета мислят и желаят доброто на ЦСКА". А сега какво ? Ревете по медиите като някакви разглезени дечица и вие самите не знаете какво искате. ЦСКА не е играчка , за да определяте вие политиката на клуба. И пак казвам .., вие сте трийсетина човека , а отсреща ви са стотици хиляди , които не подкрепят идеите ви. Аман от вождове ... В ЦСКА трябва да се работи на спокойствие , за да се постигнат резултати. А вашата основна платформа е с линкове от Спортал , Спортлайн и Д.он Балон , медиите , които винаги са слугували на противниковите ни отбори. Ще ви кажа само едно ... Пийте си биричката в съседната на стадиона кръчма и не се величайте като най - големите ЦСКА - ри... Защото не сте и ЦСКА няма нужда от вас.![]()
![]()
Евала човек наистина 10000% изчерпателно и трипъти повече вярно.Хвала на хора с такова ПРАВИЛНО мислене.Само така може да се оправят нещата.Поклон
- teksas_CSKA
- Контакти:
rivan_bg написа:viroglav написа:Е деее ... Всичко добре , ама тези трийсет фена ли са вся и всьо в ЦСКА ? А онези двайсет хиляди на мача с Порто не са фенове и не обичат отбора , така ли да го приемаме според твоите или на някой нов вожд разсъждения ? Дучето не е ЦСКА и никога не е бил ... Дучето се е облагодетелствал от ЦСКА през последните двайсет години , така както сега вие искате да застанете на неговото място и да ни казвате кое е правилно и кое не , а сте една кръчма хора ... Искате да станете новите вождове , и като пиявици да се вкопчите в тялото на червения клуб , и е без значение за вас дали собствениците са Титан или някой друг богаташ. Щото футбол не се прави с лозунги , а с пари , каквито вие нямате. Искате да се махнат Титан , ама не чух никой от вас да даде алтернатива кой ще ги замести. Вие ли , дето правите 100 лева оборот от бира , докато ЦСКА играе поредния си напечен мач. Заради схемата с вождовете стадиона на ЦСКА не се пълни на мачовете от вътрешното първенство , както беше преди 1989 година. Тогава нямаше вождове , но имаше публика ... Сега вождове под път и над път , но публика йок. Казвате , че искате нещо да се промени ... Хубаво , добре ... Но дайте не само искането за краен резултат , дайте и идеи как да стане тази промяна. Ама не да ми излизате с изтърканото вече "Вън боклуците от ЦСКА" , щото вие сте най - големите боклуци и спирачки на отбора в момента. И да се махнат Титан на тяхно място пак ще застанат някои новобогаташи от престъпния преход между един строй с друг ... Просто защото няма други хора с пари в България. А аз не искам нов Прамод Митал , дето не знаеше даже , че притежава клуб като ЦСКА. Дал "някакви" пари на Лупи и той естествено , за да си напълни джоба фалира ЦСКА. Това ли е алтернативата ви ? Правителството да задължи някоя чужда компания с огромен по печалби бизнес в България да вземе ЦСКА и вие по подобие на Лупи да ни докарате до нов лицензгейт ?! Е , аз не ви искам за управници , а и всеки здравомислещ червен фен не ви иска. Дали сте 14 - ки , 15 - ки или 18 - ки ми е все тая ... Аз не подкрепям Титан , аз подкрепям ЦСКА. Сигурен съм , че в момента Титан правят и невъзможното , за да съществува клуба ЦСКА , а вие сте им като спирачка в колелата. Нищо градивно не излиза от вас. Обърнете се към Титан и им дайте някоя идея как нещо може да стане по - добре за ЦСКА , дайте им фактите , че това е правилното и как да го постигнат. Ето в този случай ще застана до вас и ще ви кажа "евала .., тези момчета мислят и желаят доброто на ЦСКА". А сега какво ? Ревете по медиите като някакви разглезени дечица и вие самите не знаете какво искате. ЦСКА не е играчка , за да определяте вие политиката на клуба. И пак казвам .., вие сте трийсетина човека , а отсреща ви са стотици хиляди , които не подкрепят идеите ви. Аман от вождове ... В ЦСКА трябва да се работи на спокойствие , за да се постигнат резултати. А вашата основна платформа е с линкове от Спортал , Спортлайн и Д.он Балон , медиите , които винаги са слугували на противниковите ни отбори. Ще ви кажа само едно ... Пийте си биричката в съседната на стадиона кръчма и не се величайте като най - големите ЦСКА - ри... Защото не сте и ЦСКА няма нужда от вас.![]()
![]()
Евала човек наистина 10000% изчерпателно и трипъти повече вярно.Хвала на хора с такова ПРАВИЛНО мислене.Само така може да се оправят нещата.Поклон
Напълно съгласен!!!!!!!!!!!
teksas_CSKA написа:rivan_bg написа:viroglav написа:Е деее ... Всичко добре , ама тези трийсет фена ли са вся и всьо в ЦСКА ? А онези двайсет хиляди на мача с Порто не са фенове и не обичат отбора , така ли да го приемаме според твоите или на някой нов вожд разсъждения ? Дучето не е ЦСКА и никога не е бил ... Дучето се е облагодетелствал от ЦСКА през последните двайсет години , така както сега вие искате да застанете на неговото място и да ни казвате кое е правилно и кое не , а сте една кръчма хора ... Искате да станете новите вождове , и като пиявици да се вкопчите в тялото на червения клуб , и е без значение за вас дали собствениците са Титан или някой друг богаташ. Щото футбол не се прави с лозунги , а с пари , каквито вие нямате. Искате да се махнат Титан , ама не чух никой от вас да даде алтернатива кой ще ги замести. Вие ли , дето правите 100 лева оборот от бира , докато ЦСКА играе поредния си напечен мач. Заради схемата с вождовете стадиона на ЦСКА не се пълни на мачовете от вътрешното първенство , както беше преди 1989 година. Тогава нямаше вождове , но имаше публика ... Сега вождове под път и над път , но публика йок. Казвате , че искате нещо да се промени ... Хубаво , добре ... Но дайте не само искането за краен резултат , дайте и идеи как да стане тази промяна. Ама не да ми излизате с изтърканото вече "Вън боклуците от ЦСКА" , щото вие сте най - големите боклуци и спирачки на отбора в момента. И да се махнат Титан на тяхно място пак ще застанат някои новобогаташи от престъпния преход между един строй с друг ... Просто защото няма други хора с пари в България. А аз не искам нов Прамод Митал , дето не знаеше даже , че притежава клуб като ЦСКА. Дал "някакви" пари на Лупи и той естествено , за да си напълни джоба фалира ЦСКА. Това ли е алтернативата ви ? Правителството да задължи някоя чужда компания с огромен по печалби бизнес в България да вземе ЦСКА и вие по подобие на Лупи да ни докарате до нов лицензгейт ?! Е , аз не ви искам за управници , а и всеки здравомислещ червен фен не ви иска. Дали сте 14 - ки , 15 - ки или 18 - ки ми е все тая ... Аз не подкрепям Титан , аз подкрепям ЦСКА. Сигурен съм , че в момента Титан правят и невъзможното , за да съществува клуба ЦСКА , а вие сте им като спирачка в колелата. Нищо градивно не излиза от вас. Обърнете се към Титан и им дайте някоя идея как нещо може да стане по - добре за ЦСКА , дайте им фактите , че това е правилното и как да го постигнат. Ето в този случай ще застана до вас и ще ви кажа "евала .., тези момчета мислят и желаят доброто на ЦСКА". А сега какво ? Ревете по медиите като някакви разглезени дечица и вие самите не знаете какво искате. ЦСКА не е играчка , за да определяте вие политиката на клуба. И пак казвам .., вие сте трийсетина човека , а отсреща ви са стотици хиляди , които не подкрепят идеите ви. Аман от вождове ... В ЦСКА трябва да се работи на спокойствие , за да се постигнат резултати. А вашата основна платформа е с линкове от Спортал , Спортлайн и Д.он Балон , медиите , които винаги са слугували на противниковите ни отбори. Ще ви кажа само едно ... Пийте си биричката в съседната на стадиона кръчма и не се величайте като най - големите ЦСКА - ри... Защото не сте и ЦСКА няма нужда от вас.![]()
![]()
Напълно съгласен!!!!!!!!!!!
Браво за написаното! Точно и ясно! Никой който бойкотира мач на ЦСКА няма право да се нарича фен на ЦСКА!
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Браво за написаното! Точно и ясно! Който бойкотира мач на ЦСКА няма право да се нарича фен на ЦСКА!
напълно съм съгласна това
напълно съм съгласна това
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
ти не си истински фен щом бойкотираш и си против ТИТАН, не си истински фен щом псуваш отбора и не го подкрепяш в победа и загуба
никога не си застивал зад ТИТАН и това е обида.
Нямаш място като фен на ЦСКА
който бойкотира мач на ЦСКА няма право да се нарича фен на ЦСКА!
никога не си застивал зад ТИТАН и това е обида.
Нямаш място като фен на ЦСКА
който бойкотира мач на ЦСКА няма право да се нарича фен на ЦСКА!
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!