Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Лил тема за мача.
Avanti_Ragazzi написа:Сега ще ме запсувате всички но аз съм на коренно различно мнение от вас!!!Левски в момента е отбор с много добри,да не кажа невероятни футболисти за България и един ужасно слаб треньор.В Левски няма и грам отборна игра ама грам.Фазата постепенна атака изобщо я няма.Тима го кара на индивидулностите,Демблеле,Тасевски,публиката и духа си!!!Няма изобщо защита ама изобщо!!!Много слаба халфова линия.Играта на отбора е пасове по-крилата и пасове от втора линия в центара към Дембеле да изпревари защитата и да вкара гол и шутове от далече,това е играта ни в момента.Изцяло липсва постепенната атака,не се изнася топката от защита и така се губи периметър,липса на покриване и препокриване на зоните в терена почти няма преса към противника,много лесно се допуска до пенала ни.Ужасна игра при статичните положения,никой не знае кой да поеме и кога да го хване,не им ли казват,него ли тренират това.Безумна поредна игра на Йовов в центъра вместо да играе с едно докосване,той лъже и бави всяко отиграване там.Синхрона между Милиев и Иванов е трагичен както и вратарите!!!За тези неща е виновен треньорският екип имам чуството,че тия хора само тренират и вдигат тежести през седмицата и изобщо нямат разбори там.Според мен виновник на 100% е Ясен и с глупавата си тактика и глупавите си смени проваля вече всеки мач напоследък.Левски в момента има страхотен отбор и страхотни играчи,но за съжеление има доста слаб треньор и това си е истината за мен и жалко за това!!!
На 1000% съм съгласен. Нито можем да се оправим със статичните, нито можем да оползотворим нашите, да не говорим за тактическо надиграване и правилна подредба. А последната смяна беше толкова ненавременна, че не може да бъде. Такава смяна се прави в 91-вата минута. Ама кво да правим.
Re: Иво, Иво, Иво!!!
Голямо браво на отбора споко Иво ние сме с теб
- ralka_levskarka
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Сега ще ме запсувате всички но аз съм на коренно различно мнение от вас!!!Левски в момента е отбор с много добри,да не кажа невероятни футболисти за България и един ужасно слаб треньор.В Левски няма и грам отборна игра ама грам.Фазата постепенна атака изобщо я няма.Тима го кара на индивидулностите,Демблеле,Тасевски,публиката и духа си!!!Няма изобщо защита ама изобщо!!!Много слаба халфова линия.Играта на отбора е пасове по-крилата и пасове от втора линия в центара към Дембеле да изпревари защитата и да вкара гол и шутове от далече,това е играта ни в момента.Изцяло липсва постепенната атака,не се изнася топката от защита и така се губи периметър,липса на покриване и препокриване на зоните в терена почти няма преса към противника,много лесно се допуска до пенала ни.Ужасна игра при статичните положения,никой не знае кой да поеме и кога да го хване,не им ли казват,него ли тренират това.Безумна поредна игра на Йовов в центъра вместо да играе с едно докосване,той лъже и бави всяко отиграване там.Синхрона между Милиев и Иванов е трагичен както и вратарите!!!За тези неща е виновен треньорският екип имам чуството,че тия хора само тренират и вдигат тежести през седмицата и изобщо нямат разбори там.Според мен виновник на 100% е Ясен и с глупавата си тактика и глупавите си смени проваля вече всеки мач напоследък.Левски в момента има страхотен отбор и страхотни играчи,но за съжеление има доста слаб треньор и това си е истината за мен и жалко за това!!!
не миля че сега му е времето за такива критики ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Ясен направи правилно смяна,за да печелим време ! Тия нямаше как да ни вкарат гол,те едвам дишаха...Иво Иванов ни закопа! Прави грешки,факт ! Но Гонзо каза,че след Нова Година Левски ще е силен и му вярвам ! Преди година като отивахме на мач дори не си и помисляхме,че можем да вземем точка,а сега отиваме на мач с нагласата за победа ! Левски на Гонзо и Ясен в момента се гради,така че този отбор заслужава нашата подкрепа...тежко ми е много,но няма какво друго да направим,освен да подкрепим нашият любим отбор - САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ 

Подкрепа и от мен!
-
- Контакти:
Това което видях аз е , че Левски държеше инициативата през 80 % от игровото време . Повечето ни контраатаки бяха префектни . Играхме с невероятен дух , като войници отишли да се бият за родината си . НЕВЕРОЯТЕН ГАДЖЕВ с ФЕНОМЕНАЛЕН ГОЛ ! Раздаване на 100 % и най НЕВЕРОЯТНАТА ПУБЛИКА . Абсолютно заслужавахме победата и наистина една грешка на треньора ни попари тотално . Такъв мач да не бъде спечелен е изключително несправедливо , но и животът е несправедлив .
- bigbonusprize
- Контакти:
Какво ви е виновен пак Ясен. Много правилна тактически смяна. Ясно беше, че последните минути ще има центрирания и Грийн трябваше да мине по-напред да отнема топките. Няма виновен. Млад отбор, малшанс и страхотна тактически игра. Аз лично се чувствам горд!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Принципно си прав,но оценката за Гонзо и Ясен най-рано трябва да се даде след Нова Година,сега е раничко

Аз също заставам зад Иво Иванов. 100% сега се чувства много зле. Опитвам се да се поставя на негово място ... Както казва Гонзо "Иво е мъжко момче и трябва бързо да преодолее този труден момент". Иво всички заставаме зад теб и те подкрепяме!!!
Але, алеееееееееееееееее,
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!