The Sailor Man написа:Matthew написа:The Sailor Man
Ако си прочел внимателно аз съм от Перник и не обичам Миньор .Капиш ? Аз засегнах темата за омразата в България (с което се отклоних от темата,даже и сега го правя) За вас справедливост е да няма дузпа за Левски ОК съгласен съм,но тогава трябваше да доиграете срещата с числено намален състав.Везните пак стават равни.Следващия път ни надиграйте вкарайте ни 5 гола и съдята ако ще и 3 дузпи да даде все е "6".Просто сте по слаби от нас в момента.Едно сравнение да дам.Все едно да се състезават 2 еднакви коли по размери тежина и всички подробност,но едната 100 конски сили (Черно Море) и другата 150 (Левски).Ако шофьорите са от еднаква класа би трябвало тази с повечето конски сили да победи,така стана и вчера.Но ако шофьора на по мощната кола не става за нищо,съвсем нормално е тази със 100 К.С да победи.И стига злоба.Другият път ще играете като хората и ще ни биете.Приятна вечер !
По-лекомислено и неиздържано мнение не може да има.Какви коли какви 5 лева?Арсенал мачка Ман Ю,надиграва го - хоп измислена дузпа и мача се обръща от 0:1 на 2:1.Относно колите и конските сили веднага ти казвам може по-мощната кола да се повреди и да финишира зад втората,може да им свърши бензина от голямата мощност и разход.....но затова вчера по-маломощната я пратиха да кара по калдъръмен път,а вашата-на писта за Ф1.То така се надиграва бе,с по 5 гола разлика...аххахахахахахахаха,ний да не сме Барселона бе момче?Може да ви надиграваме тотално,да вкараме 1:0...бам дузпа с ЧК,ставаме 10 човека и 1:1,мачът веднага се променя,става 1:2.Това е.И везните не са никак равни.Големтие балтии нашите ги извадиха след 1:3 и това трябва да се подчертае,след 1:3 бяха влизанията отзад и репликите към съдиите,псувните,всичко беше след измислената дузпа за 1:3,до този момент груби фалове направиха Петков,Бачев и Жоро Илиев - всички си получиха жълтите картони.
Окей ! Няма да споря с теб.3-те точки от вчера ги пиши на сметката на Черно Море ,съответно ги махни от тези на Левски .Накрая на първенството,ако сте пред нас лично ще ти изпратя една бутилка Уиски Jamson за моя сметка.Щом толко настояваш,че сте били по добри от нас и загубата е измислена,ще се съглася с теб и ще кажа само едно Честита Ви победа тогава.И относно твоите примери,вариантите са много.Аз говоря при еднакви критерии и от към 2-те страни.Както и да е аз се отказвам от този спор и следващият мач вкарайте ни 3 гола пък нека ни отсъждат дузпи.Лека вечер.