България-Англия-14 октомври от 21:45 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: България-Англия-14 октомври от 21:45 часа

Мнениеот Mathias_Coureur » 15 окт 2019 20:32

pomiqrat написа:[
Пратете им видео на УЕФА ако имате. Ако не можете ми пратете файла аз да им го пратя :mrgreen:

В тази статия на Спортал го има видеото:
https://www.sportal.bg/bnt/ln/ln_news.p ... CoazU2ai48

Ето и още една снимка:
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5E19F1BF

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 15 окт 2019 20:54

Англичаните нямат грам чест и достойснство, не им прави чест да направят този цирк вчера и да направят всичко възможно мачът да бъде прекратен ! Отвратен съм от Англия и всичко английско, те ни изкараха най-лошите хора на света наричайки ни расисти, животни , трета ръка хора и не знам си още какво! Точно най-големите колонизатори да ми говорят за расизъм е меко казано недостойно, още повече, че Англия е една от най-расистките страни в света! Да не говорим , че преди месец, когато се игра мача в Лондон, английките фенове ни наричаха цигани, но тогава ни дума, ни вопъл, ни стон!Fuck off England!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 окт 2019 21:05

diplomat написа:
ivan56 написа:Изображение

Перуци леко си го сготвиха

Тва не е ли един ММА-ец? То в София Запад и другите престъпни групировки са повечето такива, така че дори и да е постановка, тя е чрез обичайните криминални елементи.

Да, и прави ми-ми на Боко.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 15 окт 2019 21:15

ivan56 написа:
sinqkrepost1914 написа:https://www.youtube.com/watch?time_continue=58&v=zBeeZVd6urI
Това изчерпва темата с расизма.

Макар, че сме виновни, сега целят държавен, спортен и медиен апарат, трябва да покажат на света, какви хора ни определят като расисти.
Това трябваше да стане още след мача в Англия, където пак ни обвиняваха в расизъм, а някакъв бозав примат ни викаше цигани.
Ама късно е либе за китка.

Къде във Франция ще видиш бели скинхед групи или др. подобни да се организират да спират и да бият черни/араби в метрото и на други места ? Това не е възможно, но обратното е ежедневие защото и полицията е с тях! :evil:
Преди време един приятел беше обран в Марсилия от банда негри и го питали каква е религията в твоята страна - и той казал - Християнство, и едната чернилка отвърнала - Ооо, много лошо ти се пише момче !
Ето това се случва ежедневно в Европа, особено Франция, Германия, Холандия, Белгия... докато обвиняват България в расизъм заради 20 ултраси ! :evil:

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 15 окт 2019 21:54

Всяко чудо за три дни, големите пет. Англичаните има няма и до утре са ни забравили, ще вземе да падне някоя пломба на Борис Джонсън и ето ти нова драма.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 окт 2019 23:26

Материала бил такъв... Швеция, дето ги пердашихме преди само 1 година, сега бият Испания...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 16 окт 2019 00:29

Не биха. А сега ще се борят за 2то място ! А Испания се класира...вкъщи ги опердаши 3-0 наглите шведски лайна ! :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 окт 2019 11:12

SilentKiller написа:Не биха. А сега ще се борят за 2то място ! А Испания се класира...вкъщи ги опердаши 3-0 наглите шведски лайна ! :lol:

Почна като Десподов :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 16 окт 2019 16:36

Mathias_Coureur написа:Англичаните нямат грам чест и достойснство, не им прави чест да направят този цирк вчера и да направят всичко възможно мачът да бъде прекратен ! Отвратен съм от Англия и всичко английско, те ни изкараха най-лошите хора на света наричайки ни расисти, животни , трета ръка хора и не знам си още какво! Точно най-големите колонизатори да ми говорят за расизъм е меко казано недостойно, още повече, че Англия е една от най-расистките страни в света! Да не говорим , че преди месец, когато се игра мача в Лондон, английките фенове ни наричаха цигани, но тогава ни дума, ни вопъл, ни стон!Fuck off England!

Сегашните англ. национали са п%%% .Не си представям Газа да спре играе и да хленчи.По скоро го виждам подпийнал да иска да се бие с публиката .
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 окт 2019 19:32

GA_ veliki написа:
Mathias_Coureur написа:Англичаните нямат грам чест и достойснство, не им прави чест да направят този цирк вчера и да направят всичко възможно мачът да бъде прекратен ! Отвратен съм от Англия и всичко английско, те ни изкараха най-лошите хора на света наричайки ни расисти, животни , трета ръка хора и не знам си още какво! Точно най-големите колонизатори да ми говорят за расизъм е меко казано недостойно, още повече, че Англия е една от най-расистките страни в света! Да не говорим , че преди месец, когато се игра мача в Лондон, английките фенове ни наричаха цигани, но тогава ни дума, ни вопъл, ни стон!Fuck off England!

Сегашните англ. национали са п%%% .Не си представям Газа да спре играе и да хленчи.По скоро го виждам подпийнал да иска да се бие с публиката .

А как бяха посрещани навремето английските клубове в България. Беше празник и за самите англичани. А сега тия п%%%% се изнизаха от летището без допир с феновете. Просто поколението е такова - джендерско.
Апропо: българските фенове от фенклубовете на английските отбори защо мълчат?!

Върни се в “Национален отбор”