Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Eminem » 30 май 2018 16:36

Corwin написа:
Eminem написа:Колкото и да не искате много нови играчи, трябват ни - вратар, двама централни защитници(единият може да е Дидо), ляв бек, десен бек, нападател, крило. Това е задължително. Най-вероятно ще трябват играчи и за халфовата линия.

За двама централни и двама бека си се изхвърлил, и по един стига (все пак централният ще е само за резерва), но иначе си прав. 5 души :D

Само по един бек на двете позиции ли ще го караме цял сезон ? Това е напълно несериозно. Какво правим ако eдин от тях се контузи или бъде наказан, което за цял сезон ще е нещо нормално ?
Колкото до защитниците, аз се надявам да махнем Белаид и така оставаме с двама. Трябва да имаш четирима защитника, защото ако един се контузи и оставаш само с двама и трябва да се молиш да не се контузят и да не получават картони.
Но това важи са сериозните клубове, клубове с цели. Ако ще го караме както досега - с цел трето място и отпадане от ЛЕ от първия посредствен анонимник, може и никой да не вземат. Целта да живуркаме в посредственост, не изисква стабилна селекция.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 30 май 2018 17:24

Напълно съм спокоен за бъдещето на Левски, само в този форум има 20 треньора, които на секундата могат да заменят Роси и да наредят състава не по-зле от Митов и Вили Вуцов.
48 страници и само едно-две леееки подмятания за конкретни имена на евентуални входящи трансфери. Ехаа!
Усъвършенствайте се още, колеги, че и в школата е пълен батак и има нужда от капацитети :mrgreen:

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 май 2018 18:03

phd написа:Напълно съм спокоен за бъдещето на Левски, само в този форум има 20 треньора, които на секундата могат да заменят Роси и да наредят състава не по-зле от Митов и Вили Вуцов.
48 страници и само едно-две леееки подмятания за конкретни имена на евентуални входящи трансфери. Ехаа!
Усъвършенствайте се още, колеги, че и в школата е пълен батак и има нужда от капацитети :mrgreen:

Имена..???? Изреди си всички евтини чужденци от първенствата на балканите+ Украйна и тн. държави и ето ти имена. А тия от тях дето са с изтичаст договор ги пиши 1% по близо до Левски. Имена.....
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 май 2018 18:13

Очаквам, че повечето трансфери отново ще имат някакъв досег с източна Европа. И един или двама с доста добра визитка, като за нашите стандарти. Също така очаквам, че на 90% ще са хора във форма. Тоест играли до последно, а не година на индивидуалнен режим.

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 30 май 2018 18:21

Делио Роси твърдо стои за взимането на защитници.
Ще се опитам да опиша наличния ресурс футболисти по долу. С "?" ни трябва ДОБЪР футболист на този пост.

---------------------------------------------------/?Митрев?/Шейтанов/Петър Иванов/Кръстев----------------------------------------------------
---Цветкович/Найденов------Ейолфсон/Белаид/Папазов/Яблонски--- Ейолфсон/Белаид/Папазов/Яблонски------------Горанов/?
---Обертан/?-------------------Гомес/Панайотов/Нашименто/----------------/Рошу/Вутов/Белмонт/Тиам------------Паулиньо/Кабрал
------------------------------------------------------------Костов/Ст. Иванов/?/--------------------------------------------------------------------------

Извод: трябват ни: ляв полузащитник, ляво КРИЛО, НАПАДАТЕЛ. 3ма футболисти, ако има пари може още 1 крило на мястото на Кабрал.
Синът на Ривалдо, Автобусът да се махат, Митрева може да го използваме за резерва(ДЪЛБОКА!!!).

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 30 май 2018 18:24

Serafim написа:Очаквам, че повечето трансфери отново ще имат някакъв досег с източна Европа. И един или двама с доста добра визитка, като за нашите стандарти. Също така очаквам, че на 90% ще са хора във форма. Тоест играли до последно, а не година на индивидуалнен режим.

Появява се информация, че искаме да си върнем сина на Михайлов........> Това ли са хората във форма. От трън та на глог.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 30 май 2018 18:35

koisa написа:
gzagorov написа:Да, бе! След баража с "Верея" точно за това са мислили - как да подновят договора на Прохазка. Да не говорим, че ръководството тогава беше друго, "Левски" си имаше друг треньор и така бленувания сега СТД, а Спас Русев и Красимир Иванов не се занимаваха с текущите спортни въпроси, че лично да удължават съществуващи договори.
То на Прохазка направо преди 5 години да му бяхме удължили договора да 2040 и сега Пилзен щяха да броят 100 милиона за него. Сякаш договор се удължава едностранно, а Пилзен ще спрат да съществуват без Прохазка и биха дали луди пари за него.
Въобще мислите ли с това междуушие, което имате?
Заглавието на темата хубаво беше леко променено, но трябваше да включва и "мрънкане за стари", а и (няма как да се разминем с това) "мрънкане срещу ръководството", което май е в същината на цялото това мрънкане. То не бяха призиви за Кокала и Ясен, някои искаха Гаджев да се връща, Жоазиньо, а сега тъжим за иначе много симпатичния и заслужаващ да остане в отбора Прохазка. Е, човекът избра да опита късмета си другаде, нищо по-нормално няма от това. Пожелавам му успех!

Именно, че и те (ръководителите) също като някои от вас никога не мислят с междуушието си и накрая винаги клубът се оказва губещ. А тези с липсващото междуушие само им давате повод да продължават с почти 10 годишната гавра.

Ще ти отговоря с две мнения на колеги в този форум:
ralka_levskarka написа:Въпросите за договор могат да бъдат насочени към? Боримиров? И той като Гонзо. Като футболист ок, като ръководител зеро.

Warped написа:В последните 10 год. имахме далеч по лоши случай на футбалери тръгнали си без пари.

Ти, ако искаш, търси отговорност на Спас Русев и Красимир Иванов и за това, че тревичките на терена са наклонени надясно, а не наляво.
Иначе, ако мрънкането на феновете решаваше проблеми и носеше титли, досега "Левски" да е спечелил ШЛ.
Спирам, че достатъчно оспамихме темата. А и досега не съм видял в спор тук някой да си е променил мнението, ако ще да твърди, че Митрев и Кариус са най-стабилните вратари на света.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 30 май 2018 19:07

Eminem написа:Колкото и да не искате много нови играчи, трябват ни - вратар, двама централни защитници(единият може да е Дидо), ляв бек, десен бек, нападател, крило. Това е задължително. Най-вероятно ще трябват играчи и за халфовата линия.

Нещата са относителни. Гръбнакът на отбора като цяло е изграден и евентуалните нови попълнения са повече за дълбочина на състава отколкото нещо друго. Реално може да минем и без нито едно ново попълнение, но вратар и бек е добре да се привлекат.
Не мисля, че се търси и ще се търси нов централен нападател - там имаме 3-ма и вероятно с тях ще си караме. Дясно крило може да се привлече, може и да не се привлича защото там в момента играят и Обертан и Кабрал, а явно схемата 4-3-3 работи и ще бъде налагана. От другата страна си имаме Паулиньо и Ст. Иванов. В центъра ако Панайотов остане едва ли ще се привличат нови особено ако не можем да се отървем от Рошу и Белмонт.
Така че не очаквай някакво нашествие от нови играчи. Мисля, че повече от двама-трима няма да бъдат привлечени, а може и толкова да няма. Но от друга страна пък това положение е добро защото ако изобщо се вземе някой той трябва да е доста качествен.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 май 2018 19:46

Никой не мрънка. Относно Роман също няма неизвестни. Който е чел това, което каза и е искал да разбере, е разбрал. Който е тапир... той си остава тапир. А аз имам още една версия, която си е моя си спекулация. За алфа-мъжкарите. Има такава категория треньори, които като влязат в съблекалнята търсят алфа-мъжкаря - водачът на глутницата и трябва да остане един. Ако иска да е водач на глутницата, махаш алфа-мъжкаря. Така направи Мъри с Гонзо, така са правили много треньори. Това е теория, спекулация. Аз да съм и аз така бих постъпил сигурно. Утре ще се разбере - тогава ще се "срещат" Васко и мениджъра му с Иванов.

Иначе преди да се привлича кой да е, трябва да се изчистим от хора като франсето, като Кабрал и Белаид. Дано са толкова успешни новите, колкото и Паулиньо.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 май 2018 19:52

metodito написа:Никой не мрънка. Относно Роман също няма неизвестни. Който е чел това, което каза и е искал да разбере, е разбрал. Който е тапир... той си остава тапир. А аз имам още една версия, която си е моя си спекулация. За алфа-мъжкарите. Има такава категория треньори, които като влязат в съблекалнята търсят алфа-мъжкаря - водачът на глутницата и трябва да остане един. Ако иска да е водач на глутницата, махаш алфа-мъжкаря. Така направи Мъри с Гонзо, така са правили много треньори. Това е теория, спекулация. Аз да съм и аз така бих постъпил сигурно. Утре ще се разбере - тогава ще се "срещат" Васко и мениджъра му с Иванов.

Иначе преди да се привлича кой да е, трябва да се изчистим от хора като франсето, като Кабрал и Белаид. Дано са толкова успешни, колкото и Паулиньо.

За Белаид е така, но за Кабрал и Белмонт-недей да избързваш. Млади са и има хляб в тях. Освен това много работят индивидуално извъм тренировките и двамата, а това неизменно дава резултат.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”