john barnes написа:Иронията с букитата не си я схванал,направо я прескачам.Не знам как се мери един фен,аз поне не съм и поставял под съмнение тези от форума на Ливърпул,но ти специално по-добре вече пиши само SUPPORT,при положение че вчера официално честити титлата на сити няма какво да ми пишеш BELIEVE. Пък и в кого вярваш? В Роджърс ли,че след първата загуба за цяла пролет ми казваш,че не бил за нас и че догодина ще се сринем:)))) И полсле що съм се хилел? Ами не що,а на кого? На теб се хиля,мнооого по-голям фенеЧе биеш отбой,в такъв момент! Че пишеш за сбъркани състави,при само 11 подготвени футболисти за този мач.Искаш ми Аспас,ами пуснаха ли го,видя ли го,ами представяш ли си този да беше на терена от началото? Питаш защо Джерард бил последен,ами ние така играем вече втори сезон бе,колко мача си ни гледал? Джерард е бил в това положение поне още 50 пъти този сезон...ама вчера се подхлъзна.Преди него ( за есента говоря)там влизаше Лукас и разиграва с двамата централни,когато бековете дърпат малко по-напред при организиране на атаката.Обаче викаш вчера трябваше да има 3ма защитника зад последния ни човек,в случай че той се подхлъзне. С трима души зад последния игаят само в Челси и ако не си забелязъл са зад нас в класирането и цял свят им се смее! Ама ти мнооого голям фене,веднага извади на бял свят лебедовото си минало
В какво вярваш бе човек,кажи само в какво вярваш,знам че си от Ливърпул,кажи в какво вярваш.Защото аз вярвам,че ако ни трябва 11:0 с/у Нюкясъл последния кръг,тези момчета ще излязът и ще се опитат да го постигнат
И не заради БР,Луис Суарез или Стивън Джерард.Вярвам го защото съм от ЛИВЪРПУЛ
Всичко друго е бошлаф
Джерард може и да е последен,но във 47-мата минута на първото полувреме,НЯМАШ право да го оставиш там,при положение,че 0-0 те устройва и идва края на полувремето...разбра ли ме сега,фенче? сбърка състава и това ще го твърдя докрай.излизай им на тия със трима напред,или рискувай стъридж или пускай аспас и после го сменяй със данито,а не да ми пускаш сума ти и халфове в центъра и накрая капитана да се окаже последен в защита и да се подхлъзне нелепо...а във какво вярвам,ще си го запазя за себе си,фенче.само ти казвам,че за мене лебеда е глупав треньор,може да се научи по-нататък...но още е пеленаче в сравнение с големите акули в професията.[/quote]В момента вярвай в централната двойка защитници на Евертън Алкарас-Стоун да спре Агуеро-Дзеко