Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Левски - Славия / А група

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2014 23:21

gzagorov написа:
vaskonti написа:
gzagorov написа:
Red joker написа:...казвам,че са ви ощетили,ти пак не си доволен...е нема угодия :(

Мене специално в този мач не са ме ощетили с нищо, понеже не аз играх.
Аз още не мога да разбера защо трябва да има угодия, като говоря да помислим малко логически.
Защо бяха изгонени двама играчи на "белите" след 90-та минута; кой отбор може да вкара за 60 секунди, колкото реално се игра, пък ако ще и с 5-ма играчи повече да играе? Ако съдията искаше да помага на "Левски", защо не даде червените картони в 50-60-та минута, а чак след 90-та? На теория и на практика, би ли могло да помогне някак на "Левски" подобно накъсване на играта в продължението на мача? И всъщност кой мач пропускат наказаните слависти и кой отбор се оказва облагодетелстван от въпросните червени картони?
Смятам, че това са логични въпроси, ама нещо анаглифните очила на някои се оказват само с червени стъкла.

А това, че повече от половината продължение се игра в и около наказателното поле на Левски брои ли се? Нали помниш, че Славия биха няколко корнера и нарушения? Това време редно ли е да се приспада от 5-те минути? Те трябва да текат само когато Левски владее топката ли? Или може би когато я владее в половината на Славия, така е най-добре, нали?

Имаш предвид, че повече от половината продължение се лежа в и около... Няма значение, не помня някъде да съм атакувал съдията за отсъжданията му. Написах просто, че тези бавения на играта, включително и заради двата червени картона, по никакъв начин не помогнаха и не биха могли да помогнат, дори чисто теоретично, на "Левски". С това, последното - за червените картони, съгласен ли си?

Ами не, не искам това да кажа. Славия изпълни 3 ъглови удара един след друг, а преди това едно нарушение, при което също центрираха. Ако заедно с това бяха и лежали 2-3 минути, значи цялото продължение щеше да се е играло във вашата половина, а това очевидно не беше така. Никой не ви е виновен, че оставихте белите да спечелят поне 3 минути с тези статични положения.
Това с картоните щеше да ви помогне ако бяха дадени в 80 минута. Само че втория картон беше даден по средата на продължението, но пък първия картон беше меко казано пресилен - по същия критерии Гаджев отдавна трябваше да е под душовете, при това не само сега, ами във всеки мач.
А и в крайна сметка не можеш да виниш Славия, че бавят играта - да ти припомням ли същия този Петков как го правеше когато ви изнася докато беше на вашата врата? Но тогава не се оплаквахте, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Мнениеот tevez » 22 фев 2014 23:24

Божинов с нещата, които е научил от треньорите му, които са доста големи имена във футбола съм сигурен, че ако застане начело на Левски, ще се справи по-добре от Сухия, който е ходил само във Враца и Каварна.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 фев 2014 23:24

vaskonti написа:
zlobul написа:Вие разбирате ли колко е абсурдно , тренера да излезе след мача и да каже , че не можел да си обясни защо Левски не играл първото полувреме. Представяте ли си как този човек мотивира играчите.
Абе цирк. ако бях на собственика, еднолично щях да го сменя ...ако щете и само заради подобно изказване.

Хора като Божинов не подлежат на влияние, мотивировка и каквото и да е. Та тоя човек ошамари капитана на Спортинг и му взе топката от ръцете за да бие дузпа, как си представяш да има какъвто и да било респект към някакъв Сухия? Единственият респект, който имат всичките ви играчи в момента, е към Йовов. Аз така ги виждам нещата, може и да греша, но в момента в Левски на практика няма друг авторитет, който да заслужава уважението на Божинов, а от там и на останалите.

Квото и да си говорим , извода след днешния мач е , че Левски играе без тренер! Съжалявам , че дъвчем едно и също, но такива са фактите. Тоя за цялата зимна подготовка има една победа срещу Черноморец , всички останали срещи бяха като тази днес .

ПС: Слаб Левски е по удобен за черно тото нали ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2014 23:27

zlobul написа:
vaskonti написа:
zlobul написа:Вие разбирате ли колко е абсурдно , тренера да излезе след мача и да каже , че не можел да си обясни защо Левски не играл първото полувреме. Представяте ли си как този човек мотивира играчите.
Абе цирк. ако бях на собственика, еднолично щях да го сменя ...ако щете и само заради подобно изказване.

Хора като Божинов не подлежат на влияние, мотивировка и каквото и да е. Та тоя човек ошамари капитана на Спортинг и му взе топката от ръцете за да бие дузпа, как си представяш да има какъвто и да било респект към някакъв Сухия? Единственият респект, който имат всичките ви играчи в момента, е към Йовов. Аз така ги виждам нещата, може и да греша, но в момента в Левски на практика няма друг авторитет, който да заслужава уважението на Божинов, а от там и на останалите.

Квото и да си говорим , извода след днешния мач е , че Левски играе без тренер! Съжалявам , че дъвчем едно и също, но такива са фактите. Тоя за цялата зимна подготовка има една победа срещу Черноморец , всички останали срещи бяха като тази днес .

ПС: Слаб Левски е по удобен за черно тото нали ?

Слаб Левски не е удобен за черното тото, удобен е един изглеждащ солидно от към имена отбор, който обаче пада наред и "просто няма обяснение защо".
След мача Сухия каза, че резултата не го притеснява, а само играта през първото полувреме.
Ботев Враца също не отдаваше значение на резултата, а се радваха на добра игра...поне през едно от полувремената.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 фев 2014 23:29

sin4ec написа: Точно това ми е опасението, че ще е късно.... Това съм и написал в поста си. Ако беше излязъл с Орачев, днес Сухия щеше да ме спечели като фен, независимо от резултата.

тая вечер сериозно си противоречиш.
Преди 20 минути пишеш, че нямаш нищо против Здравков, защото налагал юноши, сега си на противоположния полюс
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 22 фев 2014 23:30

Слаб Левски, въпреки съдийската подкрепа :idea:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 фев 2014 23:31

2/Х и 2-2 колко ли ще са били коефициентите ? :)) При една солидна сума като залог сигурно могат да платят заплатите на строителите на трибуната поне за месец :)))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 22 фев 2014 23:35

zlobul написа:2/Х и 2-2 колко ли ще са били коефициентите ? :)) При една солидна сума като залог сигурно могат да платят заплатите на строителите на трибуната поне за месец :)))

Ей това е най-гнусното, но феновете продължават да си мълчат!Защо??? Може би феновете на Левски изпитват огромен страх?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 фев 2014 23:35

Вкарвате се в някакви филми вече... Тоя мач не беше уреден. Просто се виждаше от самата игра на футболистите. Та Макриев беше на сантиметри от това да реши двубоя с трети гол. Истината е ,че толкова си можем на тоя етап. Надявам се с включването на Белаид ,Бастос и Нунеш да се стабилизираме.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 22 фев 2014 23:38

turbogena написа:Вкарвате се в някакви филми вече... Тоя мач не беше уреден. Просто се виждаше от самата игра на футболистите. Та Макриев беше на сантиметри от това да реши двубоя с трети гол. Истината е ,че толкова си можем на тоя етап. Надявам се с включването на Белаид ,Бастос и Нунеш да се стабилизираме.

Реално само от Бастос може да очаквате "чудеса", но с тоя договор, който е подписал, мирише на скатаване :roll:
Отзад продължавате да сте дантели, а това продължава от няколко години.

Върни се в “Архив”