za nas e toj religiq написа:Кировец написа:za nas e toj religiq написа:Дано мисля грешно , ама бъдещето ви с тоя ми се вижда по неясно и от това с титаните

А и безумните неща които измисля всеки ден ,
не знам до къде ще ви доведат 
До почти пълен стадион на всяко домакинство + пълен сектор гости в провинцията. Направо ще е трагедия Оздравителния план.
Ще видим колко време ще трае тоя оздравителен план

Баси , направо ви се чудя как и вие като локото се радвате на някой , който сте изгонили от тоя стадион заради некадърното му управление

Не се чуди ! Кремиковци предстои да бъде нарязан и продаден за скраб. Оценката на метала-скраб е около 200 000 000 евро. Митал/Лупи се върнаха за да лапнат по някакъв начин тези пари. цска им трябва за да праят имидж и пазарлъци с властта. Гледайте какво става след като далаверата свърши ........... ако въобще бъдат допуснати отново до Кремиковци ............

когато Лупи ви говори какво ще става с цска, следете новините за Кремиковци и ще се ориентирате ...... За това са тези приказки , какво ще прави през есента и зимата с отбора, защото през това време ще стане ясно дали ще влезе в далаверата с скрабта от комбината, ТОВА Е !!!!!!