Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

petko.h.markov
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот petko.h.markov » 08 юни 2013 23:33

Кашчей написа:
bobonikolov написа:Лично за мен има вариант 4 само не знам защо Гриша Ганчев не го обмисля. Титан и Гришата си поделят процентите по 50, като Гришата поема задължението да осигури бюджета на клуба, а титаните се нагърбват с плащанията на дълговете. Всичко това овързано юридически перфектно ще задължи Титан да си плати дълговете и до година 2 да напуснат клуба като акциите им да бъдат изкупени от Г.Г. Така и клубът ще се запази и дълговете ще се изчистят.

А приходите как ще ги делят?
И.. нищо, че ти си юристът, да те осведомя леко, че ТИТАН-АС и да има дългове, те не са предмет на тази сделка.Предмет са дълговете на ПФК ЦСКА ЕАД.Убеден съм дори, че голяма част от дълга на ЦСКА е именно към ТИТАН-АС, та ще ми е интересно как някой ще изплаща дълг към себе си :roll:

Правиш ли разлика между физическо и юридическо лице.Това са две съвсем различни юридически лица.

Потребителски аватар
arbalet28
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот arbalet28 » 08 юни 2013 23:34

Подпишете тук! http://www.peticiq.com/fenove_edinstveno_i_samo Всеки,който я подпише,ще получи линк на e-mail-а,който е дал!След като кликне на линка,едва тогава му се брои гласа!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2013 23:35

bobonikolov написа:Кашчей не знам как е организацията в ЦСКА, но при моят работодател си има отдел Човешки ресурси и деловодство, където се изготвят договорите на служителите, които ще се назначават и задачата на адвоката на работодателя ми е само да ги съгласува, т.е. да ги прегледа дали имат всички изискуеми реквизити от КТ, както и дали не му противоречат. Той не следи за това колко е заплатата, посочена в договора например. Тя се определя от работодателя и колкото каже той толкова ще се впише в трудовия договор. Следователно юристите на ЦСКА нямат никаква вина, че президентите на клуба са наредили на HR отдела да направи такива договори с такива заплати.

Бобо, при вас нещата опират повече до типов договор, нищо, че има и индивидуални клаузи (евентуално).При футболистите всичко е въпрос на преговори и индивидуално договаряне.Там без юрист трудно ще мине.Всички клаузи трябва да са перфектно изпипани, което надали става само с представител на отдел "Човешки ресурси"... (Бога ми, това е подигравка с човека, този отдел.Навремето беше "Кадри" или "Личен състав").
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 23:35

arbalet28 написа:Подпишете тук! http://www.peticiq.com/fenove_edinstveno_i_samo Всеки,който я подпише,ще получи линк на e-mail-а,който е дал!След като кликне на линка,едва тогава му се брои гласа!

Момче, вземете се информирайте какво точно ви предлагат и тогава правете петиции. Бас държа, че ако ви попитам сега какво точно ми предлагате да подпиша, никой не може да ми отговори.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 юни 2013 23:39

Правете си сметка какво ще стане с отбора, щом Литекс си назначават нов тренер! :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2013 23:41

Teo написа:Не може ли тоя договор да включва повече задължения към определения футболист, примерно да получа еди колко си за свършена работа, имам предвид игрови минути в официални срещи и ако не влиза да играе в официални срещи, а само тренира да получава еди колко си пак? Не може ли да се завърти така договора, че печеливш да е клуба, а не футболиста :?:

Сигурно може, Тео.Всичко въпрос на договорка.Ако клубът много иска играча обикновено изпълнява желанията му.Ако не чак толкова.. се пазари и понякога не се стига до договор.Но веднъж подписан, един договор трябва да се спазва и от двете страни.Вече два пъти ти казах, че няма как да обвържеш заплатата с изиграните минути.С тях са обвързани премиите и други бонуси.Ако не се лъжа, в ЦСКА обявиха малко след началото на сезона, че ще изплатят премии само при спечелване на титлата.Ако в договорите на футболистите има клауза за изплащане на премия при победа... това не е ли едностранно нарушение на договор?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 юни 2013 23:45

Кашчей написа:Футболист може да прекрати договор, ако не е играл в поне 10 % от мачовете до момента.Тъй като изиграните мачове са вързани предимно с премии и бонуси, а не със заплата, надали има такъв прецедент в България.За света не се наемам да мисля.

Защо само футболист? Работодателят няма ли това право - да го шътне щом не е играл достатъчно? Те пък тия футболисти съвсем неприкосновени пък да му се не види. И се чудим що Станко предпочита да търка седалките в клубния автобус, вместо да играе футбол ... :cry:
Последна промяна от dreben23 на 08 юни 2013 23:47, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 юни 2013 23:45

W84me написа:Правете си сметка какво ще стане с отбора, щом Литекс си назначават нов тренер! :mrgreen: :mrgreen:

Сподели какво знаеш и мислиш.Наистина е притеснително.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 23:47

Кашчей написа:
Teo написа:Не може ли тоя договор да включва повече задължения към определения футболист, примерно да получа еди колко си за свършена работа, имам предвид игрови минути в официални срещи и ако не влиза да играе в официални срещи, а само тренира да получава еди колко си пак? Не може ли да се завърти така договора, че печеливш да е клуба, а не футболиста :?:

Сигурно може, Тео.Всичко въпрос на договорка.Ако клубът много иска играча обикновено изпълнява желанията му.Ако не чак толкова.. се пазари и понякога не се стига до договор.Но веднъж подписан, един договор трябва да се спазва и от двете страни.Вече два пъти ти казах, че няма как да обвържеш заплатата с изиграните минути.С тях са обвързани премиите и други бонуси.Ако не се лъжа, в ЦСКА обявиха малко след началото на сезона, че ще изплатят премии само при спечелване на титлата.Ако в договорите на футболистите има клауза за изплащане на премия при победа... това не е ли едностранно нарушение на договор?

Нарушение си е... все пак както казваш той си е подписал договора за премии на победа( но тук какви победи влизат :? ).
Последна промяна от Teo на 08 юни 2013 23:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 23:47

dreben23 написа:Защо само футболист? Работодателят няма ли това право - да го шътне щом не е играл достатъчно.

Боже господи .....

Футболистът ли решава дали да играе ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”