Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот Red_Neck » 04 май 2018 13:58

Предлагам в навечерието на юбилея всеки да сподели по една (може и повече) свои любими снимки свързани с отбора ни.

Повличам крак с тази:
Изображение
Най-добрият отбор на ЦСКА от който имам реални спомени!
Тази снимка вися на стената до пожълтяване :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 май 2018 14:03

Red_Neck написа:Предлагам в навечерието на юбилея всеки да сподели по една (може и повече) свои любими снимки свързани с отбора ни.

Повличам крак с тази:
Изображение
Най-добрият отбор на ЦСКА от който имам реални спомени!
Тази снимка вися на стената до пожълтяване :)

[offtopic]Ама чакай ся....кво общо има ЦСКА с ЦСКА-София.... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 май 2018 14:34

Аз съм малко по-млад и най-добрия отбор на ЦСКА, който си спомням да съм гледал, е отбора на Стойчо от 2008 година, точно преди да ни вземат лиценза. Не знам колко скъпоплатени са били играчите ни, но бяха доста добри, макар да не вкарваха много голове. Особено в защита бяхме бетон с каре Машадо-Тунчев-Илиев-Вуядинович като резерви бяха Ландзаат, Котев и Тъча ... С Тулуза бях на стадиона и само лошия късмет ни прецака.

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 май 2018 15:04

boabbb написа:
TristaNNN написа:Гласувах за специалиста от село Плоски, макар че едва ли той е съвсем реалистичен вариант предвид това, че при ГГ няма да има комисионни за него, както е свикнал да си лапа. От друга страна, този човек ще се впише прекрасно в атмосферата около вас - цар е на оправданията, майстор на интригите и факир в намирането на врагове и завери. Освен това, уменията му като треньор се простират до границите с шкембе чорбата и семктите, което също би се вписало в нравите и традициите на хора като Стоилкас, Милко и господаря ви.

Е, няма как всички да сме фини и специалисти в мятането на бом... така, де, диск :lol: Да говориш за простотия при невероятната концентрация на примати сред вашите привърженици ( надявам се да не си сред тях ) е някак странно

Неправилно е да се правят сравнения между привържениците и ръководителите/представителните лица на даден отбор.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 май 2018 15:10

TristaNNN написа:
boabbb написа:
TristaNNN написа:Гласувах за специалиста от село Плоски, макар че едва ли той е съвсем реалистичен вариант предвид това, че при ГГ няма да има комисионни за него, както е свикнал да си лапа. От друга страна, този човек ще се впише прекрасно в атмосферата около вас - цар е на оправданията, майстор на интригите и факир в намирането на врагове и завери. Освен това, уменията му като треньор се простират до границите с шкембе чорбата и семктите, което също би се вписало в нравите и традициите на хора като Стоилкас, Милко и господаря ви.

Е, няма как всички да сме фини и специалисти в мятането на бом... така, де, диск :lol: Да говориш за простотия при невероятната концентрация на примати сред вашите привърженици ( надявам се да не си сред тях ) е някак странно

Неправилно е да се правят сравнения между привържениците и ръководителите/представителните лица на даден отбор.

Тоя вашия,който ви пише декларациите ,може да се конкурира с нашия Стойчо Стоилов.. :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 май 2018 15:15

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
boabbb написа:

Тоя вашия,който ви пише декларациите ,може да се конкурира с нашия Стойчо Стоилов.. :lol:

Абсрурд! Вашият Стоилкас е меко казано слабо грамотен и не може да съчини такива изречения.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 май 2018 15:27

TristaNNN написа:Абсрурд! Вашият Стоилкас е меко казано слабо грамотен и не може да съчини такива изречения.

А,то вашите декларации бъкат от интелект да знаеш. :lol: :lol: :lol:
Sofia.

niki.al

Мнениеот niki.al » 04 май 2018 15:28

boabbb написа:Аз съм малко по-млад и най-добрия отбор на ЦСКА, който си спомням да съм гледал, е отбора на Стойчо от 2008 година, точно преди да ни вземат лиценза. Не знам колко скъпоплатени са били играчите ни, но бяха доста добри, макар да не вкарваха много голове. Особено в защита бяхме бетон с каре Машадо-Тунчев-Илиев-Вуядинович като резерви бяха Ландзаат, Котев и Тъча ... С Тулуза бях на стадиона и само лошия късмет ни прецака.

Изображение

пифа, тошко янчев, маркиньос, тоя беше някав сърбин ляв бег май, тоя не го помня, тунчев, долу велизар, петре, данчо т, двете снежинки не помня, втория май е митко одожи...

niki.al

Мнениеот niki.al » 04 май 2018 15:30

другия чер бива да е ней а

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 май 2018 15:31

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Абсрурд! Вашият Стоилкас е меко казано слабо грамотен и не може да съчини такива изречения.

А,то вашите декларации бъкат от интелект да знаеш. :lol: :lol: :lol:

Това е въпрос на гледна точка и обстоятелства, но при всяко положение интелект и грамотност не са синоними. Ама да ви е жив и здрав Стойкас и дано да 'иляди при вас!
[offtopic]

Върни се в “ЦСКА”