maxi1914 написа:CSKA 78 написа:Успокой топката пък ти бе, ще вземеш да получиш апоплектичен удар! Веднъж ни бихте резервите и вече не може да се говори с вас!![]()
![]()
![]()
А оттук насетне ни чака ЕКТ! Не съм сигурен, че това важи и за вас, защото шкембелията се заканва да покаже мустака отново!![]()
И след като ще играем в ЕКТ, селекцията ще е на съвсем друго ниво, чат ли си?! То досега като точков актив ни дишахте прахта, а от новия сезон срещу вас да тичаме няма да ни стигнете!
Я отвори темата със селекцията отворко . То и с тази трупа щяхте да сте отличници . Щом ви харесва полуфинал с 16 точки зад Лудите и 16 пред нас . Само това ви пожелавам да ви се случва . Пожелавам ви също да си запазите Стамен и капитана за много години на пред . А да и този път не си същия разбирач да ми говориш за крила , късмет и т.н. Няма ли какво да кажеш как играете ( или не играете ) с човек повече 60 мин. ? Нещо почна да ти бяга материята . А и последно вие нас не може да ти отстраните ( мега слабите ) те за ЕКТ се борят .
То и тази селекция са отличници, в сравнение с вашата! За крила няма да ти говоря, ще те открехна на психология! Ако ни бяха зачели гола, просто отичахте в канала! Но не ни го зачетоха, и футболистите се пречупиха, съдията си свърши работата! Славия също ще си свърши нейната!

ПП А аз ви пожелавам да си запазите Обертан и испанеца! Никой футболист от Трета лига не може да върши работа, като тяхната!