Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Foreigner » 08 юни 2013 20:41

1982 написа:В България всеки си брои каквото иска и както иска, ние сме такава страна, тук закони и правила няма, неслучайно и Олимпик Галата е шампион на България за 1986-а година, под името Берое.

То утре някой ще му хрумне да направи ФК Тича Варна и да вземе титлата на ЧМоре. :mrgreen:
...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юни 2013 20:46

Tommi написа:
vaskonti написа:Ганчев ли не е достатъчно компетентен да управлява една фирма? :lol:
Според теб Домусчиев какъв се явява в Лудогорец?

Сега отворих сайта на Лудогорец и никъде не видях Домусчиев. За президент е посочен някой Александър Александров, а като изпълнителен директор е Ангел Петричев. Домусчиев ще да е продал клуба. :o :o :o

Ще ми отговориш ли на въпроса, а не ми вади думите от контекста. Ако съм те назвачил да ми управляваш фирмата (аз не искам да я управлявам поради некомпетентност, липса на време или още 101 причини), ти ще можеш ли да ми я закриеш?

Няма и да го видиш Домусчиев защото де юре той не просто не е собственик на Лудогорец, ами и никога не е бил, съответно изобщо не го е продавал на никого! От тук натам и сам можеш да си отговориш на въпроса, който ми задаваш.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

mimi29
Контакти:

Re: ЗА ЦСКА начело с Гриша Ганчев!

Мнениеот mimi29 » 08 юни 2013 21:00

сутрин обяд вечер само слушам ГРИША ГАНЧЕВ та ГРИША ГАНЧЕВ абе той като БОЙКО ГОСПОД аман :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 08 юни 2013 21:01

форум ГГ.бг си направете
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 08 юни 2013 21:03

Абе ви се побъркахте с тоя Гриша Ганчев!Явно много сте изстрадали. Ама по-скромно,де!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юни 2013 21:12

vaskonti написа:Няма и да го видиш Домусчиев защото де юре той не просто не е собственик на Лудогорец, ами и никога не е бил, съответно изобщо не го е продавал на никого! От тук натам и сам можеш да си отговориш на въпроса, който ми задаваш.

А да не би Петричев и Александър Александров да са собственици, понеже първият е изпълнителен директор, а вторият е президент?
Собственик на Лудогорец е друго дружество, което държи акциите. Също като при Литекс.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 08 юни 2013 21:17

Foreigner написа:
stn написа:Гришата купува марката ЦСКА, Титаните си остават с АД-то и задълженията и по-късно обявяват фалит и кредиторите получават един голям ... в ... :mrgreen:

Данъчните държат марката ЦСКА - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=351523

stn написа:Защото в Министерство на отбраната нема толкоз пари в излишък :mrgreen:

Да вземат по 2млн от останалите отбори като превантивна мярка да не се връща задължителната военна служба - щото тогава всички талантливи юноши ще са в армейския отбор.
Не ме интересува. БСП е на власт - да действа! Коя майка не се грижи за децата си?
Абе ако трябва тогава Путин ще даде от АЕЦ "Белене" пари.

Имаш предвид както Станишевия служител ни взе лиценза през 2008-а, така ли? Щото ако не помните избирателно, би следвало да признаете, че вие и по времето на Костов имахте лобито на Бъки и останалите престъпници и си позволявахте да хващате съдии и противници, и после по времето на тройната коалиция си построихте кумунизма със сателити. Да не припомням къде седеше и кой връчи на Борат орден Стара планина. Айде малко по-леко със БСП/Путин, че неговата банка не е изписана на нашите екипи!!!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юни 2013 21:20

Tommi написа:
vaskonti написа:Няма и да го видиш Домусчиев защото де юре той не просто не е собственик на Лудогорец, ами и никога не е бил, съответно изобщо не го е продавал на никого! От тук натам и сам можеш да си отговориш на въпроса, който ми задаваш.

А да не би Петричев и Александър Александров да са собственици, понеже първият е изпълнителен директор, а вторият е президент?
Собственик на Лудогорец е друго дружество, което държи акциите. Също като при Литекс.

Да, само дето въпросното дружество също няма нищо общо(де юре) с Домусчиев. Той няма грам участие в него. Също като при Литекс.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот Синьо сърце » 08 юни 2013 21:26

Гришата е пич. А между впрочем, наскоро в едно интервю той размахваше СМС от " един от новите собственици на Левски"( цитатът е негов). Що никой не говори за това? Случайно той каза нещо, което тук се споменава от година и кусур. Следвано обикновено от подигравки. Нейсе, има ли някой на тази среща да го пита за кво става дума и да го предаде на червените във форума, та малко по-внимателно да следят какво и кой говори?
Благодаря!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 08 юни 2013 21:31

redman написа:Имаш предвид както Станишевия служител ни взе лиценза през 2008-а, така ли?

НЕ. Това беше за да се натрие носа на предателя Томов, отцепник и основател на българска социал-демократическа партия (нова левица или нещо подобно).
...

Върни се в “Архив”