Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bluesupport
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот bluesupport » 28 ное 2016 20:39

Не ми е ясно, защо продължаваме да се упражняваме върху темата за финия шофьор. Човекът е кадър на ДС и си е точно шофьор - кара ( прави ) на където му се нареди. Не очаквайте нито козирка, нито стадион, нито селекция. Той си го каза - отборът трябва да се самоиздържа. Всичко това е много хубаво, обаче към момента ЛЕВСКИ няма никакви сериозни приходи. Нито играе успешно в евро-турнирите, нито печели сериозни суми от ТВ права, нито има школа, която да го захранва с добри футболисти, нито пък има треньор или играчи, от които да се очаква нещо. В този вид и с това управление ЛЕВСКИ няма да е шампион и в следващите 100 години, нито пък ще направи нещо различно от отпадане в първият кръг от евро-турнирите ( ако се класира ). За зимна селекция очаквайте играчи от сорта на Мицански ( т.е. отдавна свършили за сериозен футбол ). Сегашното е все едно да си купиш Трабант, да го поизлъскаш малко и да отидеш с него на рали, надявайки се да спечелиш нещо от наградният фонд.

Потребителски аватар
1982

Re: Призив към истинските Левскари!

Мнениеот 1982 » 28 ное 2016 22:59

bobo_13 написа:Нима сте очаквали от Спас да извади едни 100 млн, да изплати Сектор А, да направи козирка, да покрие всички дългове и да направи селекция за 30 милиона?

95%от парите на Спас са в имоти, акции, произведения на изкуствата. Другите 5% са скатани за черни дни. НИма очаквате да започне да продава къщичка, апартаментче, картина и да издържа Левски? Той ви го каза......ставайте абонати на Виваком и айде. Няма вече балъци да вадят от джоба си и да наливат пари в бездънна яма. И ГГ и Домуса и всички останали президенти, точат фирми или получават държавни поръчки, като с част от парите издържат клубове. Идеята беше да се точи Виваком, но.....там нещата са толкова неясни и има огромни съмнения,, че може и да не се случи тази сделка, а вече се появиха и слухове във френската преса, че френския Ориндж има интерес към БТК......така че може би след половин година СПасчо ще си тръгне.......обаче тази оставка на Кабинет амалко обърка плана и може да се проточи......

Не, грешиш. 95% от парите на Спас даже не са негови, той е назначен само за администратор. И по тъмната схема с Виваком, която се върти между София и Москва, той е просто една пионка, една кукла на конци - за пред обществеността.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 ное 2016 23:31

Припознаването ви предстои. Карлово ще е вероятния донор..........
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 ное 2016 00:47

шивача написа:Припознаването ви предстои. Карлово ще е вероятния донор..........

Еви ги такива работи.

Дано не стигаме до там, ама да припознава който ще.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 29 ное 2016 01:51

шивача написа:Припознаването ви предстои. Карлово ще е вероятния донор..........

С тая самоиздръжка на там отиват нещата .Очаквам точно като Лупи след година Русев да обвинява феновете , че не са минали на Виваком и заради това отбора нямал пари .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 ное 2016 07:21

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Призив към истинските Левскари!

Мнениеот boabbb » 29 ное 2016 08:52

Captain Stottlemeyer написа:
MAXIMUS написа:...Само за информация да ти кажа, че един от десетките големи акционери в Байерн е ....Adidas ! И тук спираме с глупостите за самофинансиране на ПРОФЕСИОНАЛЕН футболен клуб !

Само за информация да ти кажа, защото глупостите ги пишеш ти: Акционери в Bayern München AG са самият клуб - FC Bayern München eV със 75 %, а останалите 25 % са разпределени между Adidas, Audi и Allianz с по 8,33 %... 8-)

https://de.statista.com/statistik/daten ... enchen-ag/

П.П. За последната финансова година чистата печалба е 33 милиона евро. ;)

http://www.dnevnik.bg/sport/2016/11/25/ ... _pechalba/

В допълнение - никой отбор в Германия не може да бъде притежание на частен собственик, освен ако той не е инвестирал над 20 години в него ( правилото "Хофенхайм" ) и винаги трябва да има над 50% притежание на клуба. Всеки член на клуба има членски внос и всяка година плаща, за да има глас в управлението на клуба :!: Членството в Байерн струва между 30 и 60 евро на година, а клуба има около 250 хиляди члена ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 29 ное 2016 09:54

Финягата май ни намаза ските. Имах неприятното усещане, че е бетер Лупи, дано не съм прав.

Ако фалираме и последваме покойника, аз поне никаква припознаване няма да правя, просто ще престана да гледам български футбол (ако няма рестарт на чисто от А окръжна).

Атаките към клуба пак съвпаднаха с период преди важен мач, както и разбиването на отбора започна тъкмо навреме удобно за един друг отбор. Всяка прилика с други събития и съвпадения са как беше ... случайни.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 29 ное 2016 10:27

Написах го още в първите минути ,след обявяване на новия собственик! Наистина съжалявам ,че се оказвам прав...!
Всички измамници на прехода натрупаха капитали и продължават да го правят- с препиране на пари и незаконни сделки ,зависимости от бившата ДС , което и сега управлява парите в страната. Та наш Спасчо не е по-различен! И колкото и да се надяват някои - от него пари няма да дойдат! А аз съм сигурен ,че дори не е и левскар , както ЧЕТЕШЕ от листовете !Той е в икономически и политически зависимости от ДРУГИ хора ! Питайте другия ДС другар - Георги Марков откъде се познава с Русев! От всичките действия и изказвания на този " фин интелигент" лъха само АМАТЬОРЩИНА ! В една НОРМАЛНА бизнес среда , този чичко ще натрупа само поздравления , колко финно е почистил тоалетната в офиса! Парите , които до момента е осигурил на клуба са "данък спокойствие" , който му е ПОИСКАН ,за да му бъдат осигурени възможни сделки от поредните кражби върху гърба на българския данъкоплатец! За мен това е 100% истина и не храня абсолютно никакви надежди и илюзии относно "светло бъдеще"!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 29 ное 2016 12:42

Блутуг написа:Написах го още в първите минути ,след обявяване на новия собственик! Наистина съжалявам ,че се оказвам прав...!
Всички измамници на прехода натрупаха капитали и продължават да го правят- с препиране на пари и незаконни сделки ,зависимости от бившата ДС , което и сега управлява парите в страната. Та наш Спасчо не е по-различен! И колкото и да се надяват някои - от него пари няма да дойдат! А аз съм сигурен ,че дори не е и левскар , както ЧЕТЕШЕ от листовете !Той е в икономически и политически зависимости от ДРУГИ хора ! Питайте другия ДС другар - Георги Марков откъде се познава с Русев! От всичките действия и изказвания на този " фин интелигент" лъха само АМАТЬОРЩИНА ! В една НОРМАЛНА бизнес среда , този чичко ще натрупа само поздравления , колко финно е почистил тоалетната в офиса! Парите , които до момента е осигурил на клуба са "данък спокойствие" , който му е ПОИСКАН ,за да му бъдат осигурени възможни сделки от поредните кражби върху гърба на българския данъкоплатец! За мен това е 100% истина и не храня абсолютно никакви надежди и илюзии относно "светло бъдеще"!

+1
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”