Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TB1957

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот TB1957 » 15 дек 2011 19:30

схемата е ясна. приблизително 1.2-1.5 млн евро е загубата на Левски годишно. С тези спонсорски пари, руснаците просто ще попълнят минусчето в баланса на Баждеков и заменят джоба на Г-н Батков, вместо да се бръкне той и да задвижи отново спиралата на "кредит-апорт-увеличение на капитала" Бъдете сигурни, че разходите за заплати и трансфери няма да скочат с тази сума, а просто собственика ще си ги спести като харч от личния джоб. Три годишния договор ще изкара Левски през кризата, докато адвоката си стъпи отново на крака. Освен всичко друго, тази сума ще бъде контролирана и харчена по идея на Иво Тонев с цел подобряване на финансовата дисциплина, подобряване на маркетинга и намаляване на загубите
Последна промяна от TB1957 на 15 дек 2011 19:33, променено общо 1 път.
Изображение

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 15 дек 2011 19:32

TB1957 написа:
TB1957 написа:
santiliana написа:при Тара вече е започнало "обратното броене". Въпрос на време е. Даже още в края на другата седмица може да се чуе нещо по въпроса...

Само да те информирам, че НЕ е започнало никакво обратно броене и няма да се чуе нищо по никакъв въпрос. Човека си е собственик на отбора, издържа го, плаща за лагери, доктори, заплати, трансфери и т.н. руската банка само ще доналива в бездънната яма, но адвоката си остава единствен машинист, който ще кара влака

http://kanal3.bg/?v=6485 гледай и ще видиш че няма никакво обратно броене както те уверих още миналата седмица, дори напротив, президента увеличава капитала, както и личния му дял в него, започват масирани ремонти и строежи и изобщо няма да се маха, затова чети внимателно АЗ какво пиша, а не волните съчинения на този и онзи

Хайде да се обзаложим, че няма да стане както казвате Вие! Увеличението според мен ще бъде много голямо и Батков няма да извади толкова пари, за да покрие новия си дял, спрямо увеличението на основния капитал,като увеличението бъде покрито от друг и дела/собствеността/ на Батков ще намалее.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 15 дек 2011 19:37

levskarin написа:
TB1957 написа:
http://kanal3.bg/?v=6485 гледай и ще видиш че няма никакво обратно броене както те уверих още миналата седмица, дори напротив, президента увеличава капитала, както и личния му дял в него, започват масирани ремонти и строежи и изобщо няма да се маха, затова чети внимателно АЗ какво пиша, а не волните съчинения на този и онзи

Хайде да се обзаложим, че няма да стане както казвате Вие! Увеличението според мен ще бъде много голямо и Батков няма да извади толкова пари, за да покрие новия си дял, спрямо увеличението на основния капитал,като увеличението бъде покрито от друг и дела/собствеността/ на Батков ще намалее.

Мом4е, ти май не слушаш какво се казва и какво се пише! Увеличението ще бъде с размера на парите, които г-н Батков ВЕЧЕ Е НАЛЯЛ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ 16.8 млн ЛЕВА !!! т.е. трансформират се кредитите, (които той или негови фирми са давали на клуба) в апортна вноска в капитала, което означава че, той няма да си ги търси и от вместо кредитор става акционер с по-висок дял и скача от 450к на 17,25 млн. а другите акционери трябва да довнасят ако искат да задържат % си. Тези пари от руснаците са само спонсорство и ще са перо в приходите, няма да касаят капитала. Той си го казва 1:1 че дяла му ще скочи от 90 % (450 к от 500 к с право на глас) на 99.78 % единствено се иска да слушаш внимателно
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 дек 2011 21:07

Ама ти сериозно ли?!? Това ли ти е логиката или така ти се ще да бъде? Кой ще е луд да даде "някакви" си 3 милиона лева за сезон на някого, освен ако предварително няма споразумение след определен кратък период от време (да речем- края на май 2012 г.) акциите на досегашния мажоритарен собственик бъдат изкупени поетапно или наведнъж именно от този спомоществовател? От къде според теб, умни човече, несъстоятелния и тотално фалирал аЙдукат Батков ще извади някакви свежи пари? Та той дори с едни и същи ризи ходи бе, пич ;) .
И като си толкоз сигурен в оставането му, защо ще се вслушва в съветите на тези- новите паралии. Ти, ако искаш да правиш промени в дома си ще ме послушаш ли какво да правиш в него или ще си преценяваш единствено ти самия какво да вършиш?! Вземи се кротни и приеми факта- Левски бавно, но сигурно отива в нови ръце и на мен ама хич не ми пука дали някои от членовете на новата управа са били юноши на Чорбаспор от Панчарево или Железничар Илиянци. Просто това ми е последна грижа. Най- ме вълнува това, Левски да тръгне по нов път, с нови лица и да се върне там където му е мястото- на върха!
А любимият ти Тодор Батков и неговата подлога в скоро време ще бъдат част от историята на този славен български клуб.Точка.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 15 дек 2011 21:19

santiliana написа:Ама ти сериозно ли?!? Това ли ти е логиката или така ти се ще да бъде? Кой ще е луд да даде "някакви" си 3 милиона лева за сезон на някого, освен ако предварително няма споразумение след определен кратък период от време (да речем- края на май 2012 г.) акциите на досегашния мажоритарен собственик бъдат изкупени поетапно или наведнъж именно от този спомоществовател? От къде според теб, умни човече, несъстоятелния и тотално фалирал аЙдукат Батков ще извади някакви свежи пари? Та той дори с едни и същи ризи ходи бе, пич ;) .
И като си толкоз сигурен в оставането му, защо ще се вслушва в съветите на тези- новите паралии. Ти, ако искаш да правиш промени в дома си ще ме послушаш ли какво да правиш в него или ще си преценяваш единствено ти самия какво да вършиш?! Вземи се кротни и приеми факта- Левски бавно, но сигурно отива в нови ръце и на мен ама хич не ми пука дали някои от членовете на новата управа са били юноши на Чорбаспор от Панчарево или Железничар Илиянци. Просто това ми е последна грижа. Най- ме вълнува това, Левски да тръгне по нов път, с нови лица и да се върне там където му е мястото- на върха!
А любимият ти Тодор Батков и неговата подлога в скоро време ще бъдат част от историята на този славен български клуб.Точка.

ти нормален ли си ?!
1. Тези "някакви" 3 млн лева са по спонсорски договор, гледай пресконференцията ако нещо не ти е ясно, дал съм линк и очевидно ще бъдат контролирани от Иво Тонев (който случайно е общински съветник от ГЕРБ и близък с ББ)
2. Акциите наистина ще бъдат пуснати, Батков го каза през 2013 г. за публично търгуване на борсата, но след като първо увеличи капитала на дружеството с налятите през годините от него 16.8 млн лева. Не знам какъв % ще пусне но заповядай няма проблем извади 3.5 млн лева за 20 % ако ги купиш по номинал. Когато промените станат скоро факт в търговския регистър ще ти го снимам черно на бяло да го видиш
3. сто пъти съм ти казал да четеш внимателно какво пиша и да не си фантазираш неща, които няма как да станат, само защото ти се иска на теб
4. Защо точно ВТБ не знам, те са свързани с една друга сделка за Булгартабак и има някаква врътка която е непонятна за мен и теб
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 дек 2011 21:28

А защо вярваш на 100% на думите на този "изпечен" аЙдукат?
Та той вчера каза, че днес не бива да очакваме нещо на днешното Общо събрание. Според теб новините днес нищо ли са?!
Изобщо, когато Борат говори, винаги му слагай 20% ДДС на приказките и се "застраховай" с последно 10.
Но ти продължавай да си му вярваш, не ни пречиш.
Истината е много простичка- момчето си отива, а с него и мъките на великия син тим.

п.п. Я кажи, как така ще направи тези крупни ремонтни дейности по базите на Герена и на Раковски?! Та той вече и по гъза си вълна няма бе, онуфри...
Разсъждавай си ти и вярвай в задгробния живот...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 15 дек 2011 21:33

santiliana написа:А защо вярваш на 100% на думите на този "изпечен" аЙдукат?
Та той вчера каза, че днес не бива да очакваме нещо на днешното Общо събрание. Според теб новините днес нищо ли са?!
Изобщо, когато Борат говори, винаги му слагай 20% ДДС на приказките и се "застраховай" с последно 10.
Но ти продължавай да си му вярваш, не ни пречиш.
Истината е много простичка- момчето си отива, а с него и мъките на великия син тим.

п.п. Я кажи, как така ще направи тези крупни ремонтни дейности по базите на Герена и на Раковски?! Та той вече и по гъза си вълна няма бе, онуфри...
Разсъждавай си ти и вярвай в задгробния живот...

слушай момче, слушай, нищо друго не се иска от теб...... с публична продажба на акции и с емитиране на облигационен заем. Всяка инвестиция при него е добре примерена, г-н Батков ще продаде Левски с всяка стотинка, която е дал на отбора за последните 7 години, промените в търговския регистър ще са факт скоро и тогава пак ще те попитам кога ще си тръгне Батков че не мога да се сетя, сигурно ако извадиш едни 18 млн лева ама чак през 2013
Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 15 дек 2011 22:53

За първи път чувам за Шишков и то в тази тема.
Да се смея или да плача?
На тоз човек му нямам нещо много вяра!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 дек 2011 23:01

Sisi 1914 написа:За първи път чувам за Шишков и то в тази тема.
Да се смея или да плача?
На тоз човек му нямам нещо много вяра!
:mrgreen:

като имаше вяра на Гонзо колко пъти взехме някоя купа откакто е на длъжност в Левски?!
А загубите знаеш ли, че са в пъти повече от общия брой загуби на Левски в последните 10 години...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 дек 2011 23:21

Левски се напълни с нефутболни хора в управата си,а единственият футболен разбира от спорта колкото осмокласник

Върни се в “Левски”