Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Tommi » 08 юни 2013 20:21

petko.h.markov написа:
Tommi написа:
vaskonti написа:Ганчев ли не е достатъчно компетентен да управлява една фирма? :lol:
Според теб Домусчиев какъв се явява в Лудогорец?

Сега отворих сайта на Лудогорец и никъде не видях Домусчиев. За президент е посочен някой Александър Александров, а като изпълнителен директор е Ангел Петричев. Домусчиев ще да е продал клуба. :o :o :o

Ще ми отговориш ли на въпроса, а не ми вади думите от контекста. Ако съм те назвачил да ми управляваш фирмата (аз не искам да я управлявам поради некомпетентност, липса на време или още 101 причини), ти ще можеш ли да ми я закриеш?

Отговорът не може да бъде еднозначен.Зависи от фирмата-как е регистрирана по търговския закон.Управителният съвет гласува правомощия на изп.директор-до къде може да оперира.Но не вярвам собственика да му гласува
такива права-продажба на акции например.Но не разбирам какво целиш с този въпрос?

По-напред Васконти беше написал, че Трифон Попов е президент, т.е. е собственик. От там тръгна спорът.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 08 юни 2013 20:22

Кви са тия измислени варианти???
Нали вече БСП са на власт? Какъв е проблемът да отделят 40млн от бюджета на "Министерство на отбраната" за армейския отбор?
...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 юни 2013 20:24

Гришата купува марката ЦСКА, Титаните си остават с АД-то и задълженията и по-късно обявяват фалит и кредиторите получават един голям ... в ... :mrgreen:

от Foreigner на 08 Юни 2013 20:22Кви са тия измислени варианти???
Нали вече БСП са на власт? Какъв е проблемът да отделят 40млн от бюджета на "Министерство на отбраната" за армейския отбор?

Защото в Министерство на отбраната нема толкоз пари в излишък :mrgreen:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
arbalet28
Контакти:

ЗА ЦСКА начело с Гриша Ганчев!

Мнениеот arbalet28 » 08 юни 2013 20:30

Подпишете тук! http://www.peticiq.com/fenove_edinstveno_i_samo Всеки,който я подпише,ще получи линк на e-mail-а,който е дал!След като кликне на линка,едва тогава му се брои гласа!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юни 2013 20:32

stn написа:Гришата купува марката ЦСКА, Титаните си остават с АД-то и задълженията и по-късно обявяват фалит и кредиторите получават един голям ... в ... :mrgreen:

Марката е знак. А какво правим с титлите и историята? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 юни 2013 20:35

Tommi написа:
stn написа:Гришата купува марката ЦСКА, Титаните си остават с АД-то и задълженията и по-късно обявяват фалит и кредиторите получават един голям ... в ... :mrgreen:

Марката е знак. А какво правим с титлите и историята? :)

Остават си и продължават да се трупат както след 1999 г., както и Ботев празнуват 100 години (само не ми е ясно как като са създадени 1912, а смед 1913 празнуват 100-годишнина), както Локо Пд си броят успехите.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 08 юни 2013 20:37

Данъчните държат марката ЦСКА - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=351523

stn написа:Защото в Министерство на отбраната нема толкоз пари в излишък :mrgreen:

Да вземат по 2млн от останалите отбори като превантивна мярка да не се връща задължителната военна служба - щото тогава всички талантливи юноши ще са в армейския отбор.
Не ме интересува. БСП е на власт - да действа! Коя майка не се грижи за децата си?
Абе ако трябва тогава Путин ще даде от АЕЦ "Белене" пари.
...

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот GA_ veliki » 08 юни 2013 20:37

Teo написа:Обеден съм, че титан нямат да имат каквато и да е дума относно мениджмънта на клуба в това съм сигурен. Говориш за някаква договора ГГ и Титан, какво може да е тях един господ знае, но и да има тя няма да навреди на марката ЦСКА! Щом Гришата взима клуба по тоя начин, той не е прост човек, а един от най-успелите в България, него няма как да го залъжат с каквото и да е било, камоли да плаща огромните задължения който си има фирма титан към различни институции в България, а и не само! Как ще получават компенсации от ЦСКА при положение, че на нас трябва да се инвестира и то стабилно, а те имат да плащат огромни дългове? За концесията на боклука си имам най-малка представа какво се случва там, не мога да кажа! Моето лично мнение за това колко са налели боклуците в тези 5 години е точно толкова колкото си описал в мнението си, просто хора който ги накараха на сила да дойдат в ЦСКА по времето на Лупи, тези хора (титан) не разбират изобщо от футбол, камоли да инвестират в него, мениджмънта им е тотално обърнат и без бъдеще, те още от първия ден в който влезнаха в ЦСКА почнаха да говорят само за 1-во място и нищо друго. За тях стадиона, дюш и панчарево беше изключен в последната 1 година почна да се работи по тях, защото най-накрая им дойде акъла, къде трябва да дадат пари, а бе в чужденци на килограм, който след 6 месеца или биват с прекратени договори или ненужни! Всичко е в правилния мениджмънт - това е цялата работа, а те не разбират от материята футбол, камоли как се управлява футболен клуб.

Убеден съм, че ако си ходил в Ловеч (от разклона с Троян) знаеш какви завои са.Та, на един от тези завои се случи нещо на "предшественика" на гг- Крушата.След това назначиха гг за района и вервай ми ще изпълнява всичко което му наредят иначе ще си пият амброзията с Крушата, ако разбираш за какво става въпрос.Толкова за залъгването и успехите на един от успелите в България.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 20:38

В България всеки си брои каквото иска и както иска, ние сме такава страна, тук закони и правила няма, неслучайно и Олимпик Галата е шампион на България за 1986-а година, под името Берое.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 юни 2013 20:39

Foreigner написа:

Данъчните държат марката ЦСКА - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=351523

stn написа:Защото в Министерство на отбраната нема толкоз пари в излишък :mrgreen:

Да вземат по 2млн от останалите отбори като превантивна мярка да не се връща задължителната военна служба - щото тогава всички талантливи юноши ще са в армейския отбор.
Не ме интересува. БСП е на власт - да действа! Коя майка не се грижи за децата си?
Абе ако трябва тогава Путин ще даде от АЕЦ "Белене" пари.

Не знаех, че марката е хваната от данъчните. Но 3 млн. не са много за Гришата

Върни се в “Архив”