[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал

Мнениеот LUDAKIS » 09 мар 2011 01:07

Thsmith написа:Незнам ама след всеки мач който гледам на тия ги от безкрайните подпирания ги намразвам като незнам какво... Направо ми е мечта да ги видя срещу Стоук или някой подобен мъжки отбор как ще ги потроши и ще им покаже за какви фалове трябва да се правиш на умрял, а не за всеки полъх на вятъра ...

И аз съм на това мнение направоо да идват в Дупница :P :P xD
Изображение

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот vladitol » 09 мар 2011 01:08

Догодина може да ни отстраните.Третия път нали било на щастие :lol:

Сега сериозно червения картон беше пресилен,но това нямаше да промени,кой знае колко развитието на двубоя.Жалко за Шчезни,дано да се оправи бързо има талант момчето,като нашия Пламен Илиев :) ;) Лека Вечер
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

(Б)рутално (Т)ъпо (В)улгарно

Мнениеот football.total » 09 мар 2011 01:09

(Б)рутално (Т)ъпо (В)улгарно
Да си журналист е нелека задача... Псуват те треньори, гонят те фенове, заплашват те със смърт. Мразят те. Имат те за измет. Абе кофти история...
Да си журналист е отговорна задача... ТИ СИ ЕДИН, но имаш трибуна достигаща до хиляди... Милиони. Твоето лично мнение е МНЕНИЕТО! Твоята лична оценка е ОЦЕНКАТА. Твоят личен коментар е КОМЕНТАРЪТ! И е кофти когато се осереш пред хиляди... Пред десетки хиляди. Преди милиони... Кофти е да ти лъснат задните части. Да си се омазал до ушите... Неприятно е за гледане просто. А и определено смърди! Брутално... Тъпо... Вулгарно...
Накратко - БТВ
НЕПРОФЕСИОНАЛНО Е да поканиш заклети фенове само на единия отбор в студиото си и да го величаеш до небесата...
НЕПРОФЕСИОНАЛНО Е коментатора ти да изпада в екстаз при всеки допир на топката от правилния отбор и правилния футболист, а други да не се коментират... (СОКАЧЕВ ти да не си татуирал МЕСИ 10 на гърба на жена си та като я имаш на задна прашка да се възбуждаш повече???)
НЕПРОФЕСИОНАЛНО Е да не казваш дума за единия отбор и да възхваляваш другия. Този правилния... ИЗВЪНЗЕМНИЯ...
Толкова извънземен че на пореден съдия се налага да си продава задника само и само ПРАВИЛНИТЕ да продължат напред. За кой ли път...
А иначе за мача (тема за мача има отделна, влезте там и пишете)... Чух само че най-продаваната фанелка на Барселона в последните дни била тази си името Бусака на гърба...
Лека Нощ Арсенал, да живee (Б)руталносста (Т)ъпотията (В)улгарността
Последна промяна от football.total на 09 мар 2011 01:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 09 мар 2011 01:10

Нали сте много силни , и мн се кефехте след първият мач ;) всичко си дойде на мястото , мястото ви е златната среда 8-)
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 мар 2011 01:10

С ужас установявам, че 95% от пишещите тук са абсолютно неграмотни....може ли да правите по 4-5 грешки на изречение, научете поне езика ни. ;) Разбирам ги феновете на Челси и МЮ..нормално е да ги е страх от разгром, но няма да избягат и те.Само искам да питам тези, които мислят, че Барса е съдийски отбор...ЗАЩО СПОМЕНАВАТ САМО СИТУАЦИИТЕ, В КОИТО БАРСА Е ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНА : защо не споменат гола от двуметрова засада на Милито миналата година, защо не споменат отменения гол на Меси отпреди 3 седмици, ясно се вижда, че засада няма, защо не споменат как Ван Перси остана на терена след умишлен шамар през първата част..всеки разбиращ поне малко от футбол знае, че това е червен картон..защо не споменат не дадената дуспа през първoто полувреме срещу Меси-100% ва... още ли да изброявам, да, Ван Перси бе изгонен пресилено, но той трябваше да е извън игра още преди почивката :lol:
Последна промяна от kingofpop на 09 мар 2011 01:14, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 09 мар 2011 01:13

Доста слаб мач от към качество от това което очаквах. Арсенал не искаше или не можеше да играе, а Барса се оляха с грешките в заключителния пас или удар. Алмуния и Уилшър направиха добър мач за Арсенал, а половината им нападатели бяха безлични, Насри направи корнера при гола :mrgreen: . От Барса най добър беше Шави и в 2 конкретни ситуации Иниеста, а и Масче спаси 2я гол на топчиите.

Съдията беше доста слаб, неотсъдена дузпа, картон за Абидал, пресилен за Перси и при дузпата не даде 2ри на Кошчелни. Но нз какво се оплакват някой след като в 90% от мачовете в Европа се свири за домакините ;)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 09 мар 2011 01:17

kingofpop написа:С ужас установявам, че 95% от пишещите тук са абсолютно неграмотни....може ли да правите по 4-5 грешки на изречение, научете поне езика ни. ;) Разбирам ги феновете на Челси и МЮ..нормално е да ги е страх от разгром, но няма да избягат и те.Само искам да питам тези, които мислят, че Барса е съдийски отбор...ЗАЩО СПОМЕНАВАТ САМО СИТУАЦИИТЕ, В КОИТО БАРСА Е ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНА : защо не споменат гола от двуметрова засада на Милито миналата година, защо не споменат отменения гол на Меси отпреди 3 седмици, ясно се вижда, че засада няма, защо не споменат как Ван Перси остана на терена след умишлен шамар през първата част..всеки разбиращ поне малко от футбол знае, че това е червен картон..защо не споменат не дадената д успа през първата част срещу Меси-100% ва... още ли да изброявам, да, Ван Перси бе изгонен пресилено, но той трябваше да е извън игра още преди почивката :lol:

С ужас установявам, че 95% от пишещите тук са абсолютно неграмотни....може ли да правите по 4-5 грешки на изречение, научете поне езика ни. ;) Разбирам ги феновете на Челси и МЮ..нормално е да ги е страх от разгром, но няма да избягат и те.Само искам да питам тези, които мислят, че Барса е съдийски отбор...ЗАЩО СПОМЕНАВАТ САМО СИТУАЦИИТЕ, В КОИТО БАРСА Е ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНА : защо не споменат гола от двуметрова засада на Милито миналата година, защо не споменат отменения гол на Меси отпреди 3 седмици, ясно се вижда, че засада няма, защо не споменат как Ван Перси остана на терена след умишлен шамар през първата част..всеки разбиращ поне малко от футбол знае, че това е червен картон..защо не споменат недадената дуспа през първата част срещу Меси-100% ва... още ли да изброявам,да(тук запетайка няма) Ван Перси бе изгонен пресилено, но той трябваше да е извън игра още преди почивката :lol:

[offtopic]не съм фен на МЮ не съм фен и на Челси просто много обичам такива "грамотни" като тебе да обясняват за другите - неграмотните[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 мар 2011 01:19

еми то вече ен се търпи в 9 от всеки 10 мача им удрят яко рамо... по съдийски отбор от тях няма...
и да феновете на Юнайтед и Челси ги е страх... и как няма да ги е страх като знаят, че ще излязат срещу 14 човека... и я ще им вкарат с ръка, я от някоя измислена дузпа, я ще играят 70 мин с 9-10 души...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 мар 2011 01:25

kingofpop написа:С ужас установявам, че 95% от пишещите тук са абсолютно неграмотни....може ли да правите по 4-5 грешки на изречение, научете поне езика ни. ;) Разбирам ги феновете на Челси и МЮ..нормално е да ги е страх от разгром, но няма да избягат и те.Само искам да питам тези, които мислят, че Барса е съдийски отбор...ЗАЩО СПОМЕНАВАТ САМО СИТУАЦИИТЕ, В КОИТО БАРСА Е ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНА : защо не споменат гола от двуметрова засада на Милито миналата година, защо не споменат отменения гол на Меси отпреди 3 седмици, ясно се вижда, че засада няма, защо не споменат как Ван Перси остана на терена след умишлен шамар през първата част..всеки разбиращ поне малко от футбол знае, че това е червен картон..защо не споменат не дадената дуспа през първoто полувреме срещу Меси-100% ва... още ли да изброявам, да, Ван Перси бе изгонен пресилено, но той трябваше да е извън игра още преди почивката :lol:

Ако искаш да напиша ИСТОРИЧЕСКА книга за " Когато съдиите не подкрепяха Барса " . Аз лично съм много ядосан от АБСУРДА да се изгони Перси . Абсурд е защото , абре ще го обясня бавно :
55 минута е , мача се е закучил . Съдията отсъжда засада , след 1! секунда Перси рита топката КЪМ вратата . Това се случва на 100 000 стадион , не на ливадата . Една секунда е защото хора от английската телевизия със хронометър са го отмерили . И цялата тази случка е АБСУРД и влияе ПРЯКО на разултата . Във почти всеки футболен мач , когато някой отбор победи , има и разпращане на топката , но такъв случай - НЯМА !!!! Защо ли ?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2011 01:42

Оставете съдията, леко ви подпря с червения картон, въпреки че според мен с него и без него все тая.. но като цяло играхте слабо днес,а и в първия мач второто полувреме. Изобщо напоследък си играете слабо за нивото, което ме изненадва. И последно.. ШАВИ Е МЕГА ГИГА СУПЕР ХИПЕР ГОЛЯМ!
Изображение

Върни се в “Арсенал”