Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Мнениеот glarus_ds » 25 окт 2010 23:46

benquick написа:
blue avalanche написа:Само един въпрос:
За ритника на Том в гърба на Минев,жълт картон ли се полага?

А за 10-те фаула на Мулдер и на Гарата само по един жълт ли трябваше да им даде ААААААА?Отишли в Ловеч за хикс-еми мн.ясно че ще паднете.
Само недейте рева срещу съдията,човека си свири повече от перфектно!!!

А за игра в наказателното поле с ръка по топката какво се свири моето момче? Първото полувреме след центриране на Дембеле мисля, че беше Николов, изкара топката с ръка - съдията отсъжда корнер!? След това при удара на Гаджев в края на мача Янев избива топката с ръка - този път даже и корнер няма!?!?!?!?
CHELSEA

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 окт 2010 23:46

Абе хора, спрете да говорите за съдиите. Вярно е, че ни поряза. Всеки, който разбира от български футбол, знае за какво става дума. Чорбарите оскотяха от кеф сега, но тях какво заколение ги чака в Ловеч, просто не ми се мисли. Какво толкова коментирате Заневци, Яневци, Дихоновци. Селяндури са и точка. Вижте нашата игра. Играем до 1:0, след това се отпускаме и приемаме играта в нашата половина. Смените на Ясен - едни и същи всеки мач. Еми и моето куче вече е наясно какво ще се случи. Изгониха Дарко и ние приключихме, защото няма кой един пас да даде на Дембеле. Жо е уморен, Мюлдер позволи на прехваления Дока да го направи на нищо. но най-странното е, че втори пореден мач защитата играе добре, а ние падаме. Куриоз. Зарежете съдиите. Ако един отбор е много добър, няма съдия, който да го спре.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 25 окт 2010 23:47

big4eto написа:евала на мом4етата който свалиха сините очила и видяха проблема в отбора си а не в съдията :!: от литекс съм но гледах мача с фенове на левски и си коментирахме спокойно мача и всички бяхме на мнение че литекс надигра левски никои не каза и дума за съдята . това ни е футбола толкова могат момчетата но това са най-силните отбори в момента ! успех в лига европа :!:

Е чак пък надиграване....пак казвам че след 70 минута приключихме със силите и тогава Литекс взе инициативата а и имаше късмет малко повече късмет....Честита победа все пак съдията за мен НЕ повлия на играта!!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 25 окт 2010 23:47

Пичове, гледах внимателно повторенията на головете.
Еми, и за двата основна заслуга има Божката Митрев.
Не знам уплаши ли се, обаче не си построи стената и на няколко пъти не се намеси в ключови положения.
При първото - Ст Тодоров за една бройка да влезне с все топката във вратата. А второто си го вкараха и то с подигравка.
Щото във вратарското поле , вратарят ТРЯБВА ДА Е ГОСПОДАР - а не да ги оставя да си вдигат топката все едно се играе на джитбол.
Имам чувството, че всички в защитата ни са много възпитани и само казват: Не, не, вие пръв, моля. Да, минете първи вие,....Отсътпват топката на нападателите като на баби място в тролея...Ебати мухлярите...

Потребителски аватар
rider
Контакти:

Мнениеот rider » 25 окт 2010 23:47

Абе и ти си прав :roll:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 25 окт 2010 23:48

MORSKI написа:
DrAvalanche написа:За тези които твърдят, че съдията не е подпрял Литекс, нека си пуснат видео от мелето в Спортал. Ясно се вижда как в един момент когато нещата се поуспокоиха, Том се прави на каратист и рита Минев в гръб пред погледа на главния и страничния.

В това меле се вижда и как Сержиньо след като мелето е поотихнало продължава да беснее....
Какво го дъвчите това меле и защо пак се оправдавате със съдиите? В мелето активни бяха и двата отбора, айде стига очила!

На теб ти зададох няколко въпроса. Не ми отговори!!! И какво сега-дай да играем мачовете без съдии ли?
И на всички за които съдиите са без значение задавам същият въпрос!!!!!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 окт 2010 23:48

rider написа:Ти остави тоя фал, ами никой не каза за избитата с ръка в корнер топка през първото полувреме. Май беше малко след гола ни :?

Да не говорим за жълтия на Дока за симулацията още в самото начало, или за цицината на Дъстли която сигурно е от ухапване от комар. Не е въпроса да оправдаем загубата, но в последните три мача с Литекс има явна тенденция в съдийството. А когато играят равностойни отбори това влияе.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 25 окт 2010 23:49

Никой не говори за смяна на Ясен,въпреки че ако с този отбор не стане шампион,по-добре да се откаже от професията ;)Просто да излезе и да каже мъжката:Левски играе слабо и затова губи,а не да ми се оправдава с денивелация,вятър,съдии и т.н ;)Всички Левскари са зад Гонзо и него,но както се казва в една поговорка:Уважение всекиму,доверие никому ;)
Последна промяна от SAMP на 25 окт 2010 23:50, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 25 окт 2010 23:50

Начи, ако Батков иска да има отбор,
трябва през зимната пауза да намери:
1. Читав вратар.
2. Читав плеймейкър.
3. Най-вече читав треньор.
Ясен е толкова предсказуем с тея центрирания към Дембеле, че може да излъже само некой провинциален отбор, при това, ако всичките му защитници са контузени.

Legion Blue
Контакти:

Мнениеот Legion Blue » 25 окт 2010 23:53

Каквото и да си говорм в последните мачове с Литекс когато съдиите са от България се виждат резултатите в полза на ловчанлий и реакциите след тях,я си припомнете когато реферите бяха от чужбина дали нещата бяха същите.?
Последна промяна от Legion Blue на 25 окт 2010 23:54, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”