20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Мнениеот tatusindo » 22 сеп 2010 00:24

MORSKI написа:
tatusindo написа:
deepblue1963 написа:Пиргов прилича на мишленце,на което някой в последния момент е дръпнал сиренцето! :) :) :)

Дааааа и на мен това ми направи впечатление - така яростно негодуваше ще каже човек,че верно не е докоснал Дарко.... Като цяло много лошо впечатление ми направи ''селското'' поведение на футболистите,ръководството и феновете на Черно море ....... при всяка по-спорна ситуация то не бяха обиди към съдийте и нашите футболисти,то не беше хвърляне викане..... Тея момчета май наистина чакат само мача срещу нас и това им е мача на годината...верно е че сме дразнител номер 1,ама чак пък толкова :?

Пич, айде сега.. Много нбъроз забравяте мача зимата... Тогав аваши фенове замеряха Жоро Илиев при изпълнение на корнер със снежни топки... Това, ако не е селско поведение :shock: И какво беше селското поведение на нашите фенове, аз видях подкрепа към нашия отбор 90 минути от страна на агитката и феновете под козирката... Навсякъде има идиоти- при вас не лиспват.. Да говоря ли за София Запада и подобните там дето се бият помежду си- последно в Бургас?
Под козирката ни има няколко б :shock: лни индивида, които редовно ядат шамари от наши хора,.... Те псуват всички и нареждат наред.... Никой от нашите не ги харесва, но какво да правиш....

Селско поведение на футболистите- хммммм, я дай дефиниция за това? Ако имаш предвид протестите при дузпата и фаловете- пак гледаме със сини очила... Зимата вашите се скъсаха да протестират и заобиколиха съдията по същия начин при гола- приеми, че ситуацията е същата.... А за фаловете- пак казвам, такива и от ваша страна не липсваха!

За ръководството няма какво да говоря, наистина не им прави чест, но нима правеше чест на Гонзо и на Йовов нахлуването на терена, псувните и заканите зимата!

Така, че като вадим факти против даден отбор или човек- нека видим първо в своето канче!

Със здраве и дано сме се разбрали ;)

Пич айде стига с тоя мач зимата-спомена го в тая тема около 100 пъти-отречи че съдията не ни поряза тогава?? Отречи че че ви превъзхождахме и като желание за ИГРА и с футболни аргументи ви надиграхме!Не виждам какво сте запретендирали за тая дузпа и колко били свирили на Левски-ми има свират ги.... ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 22 сеп 2010 00:27

Дъстли Мюлдер написа:[offtopic]
deepblue1963 написа:Мисля,че темата,общо-взето се поизчерпа!

ще я оставя още малко, може някой да не се е изказал още ;)[/offtopic]

Еми то общо взето MORSKI се изказа навсякъде и на всяко мнение,тъй че ключ ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 сеп 2010 00:30

Стига сме го дъвкали- не съм отричал тези неща, но тогава се случиха и други... Които вие стртанно защо забравяте? Как да не го спомена, като вие 100 пътипък повтаряте едно и също за мача вчера... Като почти 1:1 се случиха същите неща и зимата, ама с обратна страна... Нямаше да спомена за мача, ама вие ни обвинявате в някакви неща, а забравяте какви бяхте тогава и колко рев имаше.... Не отричам, че ви порязаха, ама вие ще отречете ли, че замеряхте със снежни топки? Или за нахлуването на Гонзо, за фала на Рабех... Тогава селския футобл беше от вас... Вчера от нас... Това искам да ти кажа- като си говорим истини, да не забравяме и тези свързани с нашия отбор, които не са ни много удобни....

А това, че бяхте по-силни вчеа сигурно над 100 пъти го казах вече...

Иначе изказах се, да.... Както вие пишете за вашия отбор и нареждате моя, така аз мога да го защитя ;)

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 22 сеп 2010 11:33

Само искам да отбележа за дузпата,че от ъгъла на Н.Йорданов ситуацията изглежда 100% дузпа и не се вижда контакта на Пиргов с топката.... :mrgreen:

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 22 сеп 2010 11:59

Темата се изчерпа, за това я пращам в архива.

Върни се в “Архив”