Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот koisa » 26 юни 2024 14:25

Олдър никога не е бил взет, за да подсилва отбора за ЕКТ. Беше взет за втория отбор по препоръка на Херо като уж много перспективен. Тогава БФС направиха промяна с чужденците в трета лига и се наложи да го върнат да тренира с първия отбор. След това, ако не се лъжа Херо си го взе за малко в Спартак Вн. но и там игра малко.

Шеху се оказа разочарование, но поне не ни завлече с пари:
Шеху се е съгласил да си тръгне на минутата без да прави проблеми и да търси пари от "сините", каквито му се полагат, защото имаше договор с клуба до лятото.

За мен трансферните разочарования на Стоилов са само две - Блажевич и Чандъров.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 юни 2024 14:26

"Професионалистите" си изпълняват договорите и си държат на думата, а не бягат от отговорност като гербаджии от съставяне на правителство или като агресивни и фашизоидни копейки, които прехвърлят вината си върху жетвата на агресия. Дано Генчев се окаже кадърен и щастлив професионалист и ни донесе радост повече от Рибаря или Костов.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юни 2024 15:57

koisa написа:Олдър никога не е бил взет, за да подсилва отбора за ЕКТ. Беше взет за втория отбор по препоръка на Херо като уж много перспективен. Тогава БФС направиха промяна с чужденците в трета лига и се наложи да го върнат да тренира с първия отбор. След това, ако не се лъжа Херо си го взе за малко в Спартак Вн. но и там игра малко.

Шеху се оказа разочарование, но поне не ни завлече с пари:
Шеху се е съгласил да си тръгне на минутата без да прави проблеми и да търси пари от "сините", каквито му се полагат, защото имаше договор с клуба до лятото.

За мен трансферните разочарования на Стоилов са само две - Блажевич и Чандъров.

Нейтън Олдър си беше взет за първия отбор и от ден първи си тренираше с първия отбор.
Какво ще кажеш за Жеан Карлуш? -купен за 1 млн евро ( около 2,5 млн по сегашните цени) , продаден за 500 хил долара.
За Юсеф Рабех - купен за 800 хил евро , продаден ... дали въобще беше продаден
Бензукан- купен за 500 хил евро , тръгнал си като свободен агент.
А ако говорим за трансферните подвизи на Мъри в Ботев и Астана , там списъка ще стане много дълъг . Само да не забравяме, че Рияд Марез му беше на крака в Ботев и можеше да бъде взет за 500 000 евро, но нашия човек не го взе.
Мъри е изключително добър треньор за българските условия , за мен най-добрия български действащ треньор. Но не добър селекционер. Силата му е в това да тренира отбора и много добре умее да неутрализира силните страни на другия отбор( което значи много добър тактик) Колко пъти с него сме били надиграни? И въобще неговите отбори трудно биват надигравани.
Колко и кои са успешните изходящи трансфери на отборите тренирани от Мъри?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 юни 2024 16:07

Продължаваме да дъвчем Мъри в тема за селекцията на отбора, две години след като си е тръгнал. Моля Ви се, поне си чешете клавиатурите във всекидневната.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юни 2024 16:09

TristaNNN написа:Както се казва, честит ни нов нападател! Много е приятно, когато такива момчета - явни левскари по душа, подписват с "Професионален футболен клуб Левски София". :))))
Обаче аз спирам дотук с хвалбите, поне докато не видя новата девятка в действие. Не беше толкова отдавна времето, когато родни топ стрелци и национали, дори с прилична навремето и мечтана към ден днешен кариера в чужбина, се озоваваха на Герена и се проваляха с гръм и трясък. Кого имам предвид ли? Цветан Генков, Димитър Макриев и Илиян Мицански.
Друго започва да ме дразни ужасно много. След като Мъри припомни официално, практически и доказуемо термина "футболен бизнес" всички след него почнаха да повтарят тези думи с повод и без повод. Аз обаче не мисля, че Александър Колев попада по някакъв начин в клубнат(уж) стратегия "футблен бизнес" при сегашните неумни ръководители. Дай Боже да къса мрежи и отново да стане голмайстор на Ебем ти и лигата, но какви биха били потенциалните футболно-бизнес ползи за Левски? Най-много трансфер за 200-300 000 в бивша социалистическа република.
Не искам да бъда разбран погрешно, радвам се след привличането на Колев. Влудяват ме обаче приказките на най-неумните ръководители за "футболен бизнес", при положение, че видимо си нямат хал хабер как се гради такъв.
Апропо, дали някой знае колко ни е струвал Колев? Не, нали? Тук става дума за трансфер.
Пълна прозрачност и пълна незаинтересованост, а! :arrow:

Поздравления за мнението. Абсолютно си прав.
Само бих добавил,че ако ще се прави някакъв бизнес ,първо се прави "бизнес план" - откъде ще идват парите и се следва. При нас няма нищо такова.
Ако говорим за трансфери- колко футболисти европейци са дошли при нас и въобще в България и са си вдигнали цената?
Изключвам подвизите на Херо - да намира френски безработни, да ги тренира ,и да бъдат продадени след няколко месеца.
Реално в последните години тези футболисти ,които идват у нас и създават "добавена стойност" идват от Латинска Америка(основно от Бразилия).
Аз не се сещам у нас да е дошъл футболист от Северозападно направление и да е бил продаден на сериозна печалба.
Ами тогава какво търсим в Словакия, Словения, Румъния?
Едно от най-важните условия е когато даден футболист идва при нас да гледа на идването си при нас като стъпка нагоре в кариерата му.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 26 юни 2024 16:12

honda написа: Само да не забравяме, че Рияд Марез му беше на крака в Ботев и можеше да бъде взет за 500 000 евро, но нашия човек не го взе.

"Един французин ни препоръча този играч. Класата му си личеше отдалеч. Интересно е, че тогава не играеше редовно. Гледахме и един стопер от Сенегал, но Марез хвана окото ни много бързо. Влязохме в преговори с Льо Авър. Бързо се договорихме с тях за цена от 500 000 евро. Бяхме готови да ги платим. Срещнаха ме с играча и влязох в преговори с него. Като чу България, обаче футболиста категорично отрече да осъществим трансфера. Дълго време му показвах и разказвах за базата ни в Коматево, за строящия се стадион, но той бе непреклонен. След това дойде интереса от Лестър и той подписа с тях", разкри Александров пред „Пловдив Дерби”.

Чувстваш по-добре като си измисляш някакви истории или ти е скучно и гледаш да осмислиш деня?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 юни 2024 16:19

honda написа:Нейтън Олдър си беше взет за първия отбор и от ден първи си тренираше с първия отбор.

Официално от клуба при представянето му:
„ПФК Левски“ подписа договор с полузащитника Нейтън Олдър. Контрактът с футболиста е за срок от 3 години.

Той ще се състезава първоначално за втория отбор на клуба и при демонстриране на необходимите спортно-технически качества ще бъде преместен в представителния тим на „Левски“
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юни 2024 16:33

Киро Пора написа:
honda написа: Само да не забравяме, че Рияд Марез му беше на крака в Ботев и можеше да бъде взет за 500 000 евро, но нашия човек не го взе.

"Един французин ни препоръча този играч. Класата му си личеше отдалеч. Интересно е, че тогава не играеше редовно. Гледахме и един стопер от Сенегал, но Марез хвана окото ни много бързо. Влязохме в преговори с Льо Авър. Бързо се договорихме с тях за цена от 500 000 евро. Бяхме готови да ги платим. Срещнаха ме с играча и влязох в преговори с него. Като чу България, обаче футболиста категорично отрече да осъществим трансфера. Дълго време му показвах и разказвах за базата ни в Коматево, за строящия се стадион, но той бе непреклонен. След това дойде интереса от Лестър и той подписа с тях", разкри Александров пред „Пловдив Дерби”.

Чувстваш по-добре като си измисляш някакви истории или ти е скучно и гледаш да осмислиш деня?

"Пловдив Дерби" ли е сериозен източник, защо самия Кривия на други места твърди съвсем друго?
Бил ли е Рияд Марез в лагера на Ботев? Тренирал ли е Рияд Марез с екипа на Ботев(Пд)?
Да или Не?
И как футболист ,който въобще не иска да идва в България е бил на лагер с български отбор и е карал проби в български отбор?
Истината е малко по-различна. Мъри не е бил уверен в качествата на Рияд Марез.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юни 2024 16:39

koisa написа:
honda написа:Нейтън Олдър си беше взет за първия отбор и от ден първи си тренираше с първия отбор.

Официално от клуба при представянето му:
„ПФК Левски“ подписа договор с полузащитника Нейтън Олдър. Контрактът с футболиста е за срок от 3 години.

Той ще се състезава първоначално за втория отбор на клуба и при демонстриране на необходимите спортно-технически качества ще бъде преместен в представителния тим на „Левски“

Ако поне веднъж беше присъствал на тренировка щеше да го видиш с очите си да тренира с първия отбор.
И как като е бил с втория отбор , влезна в игра в първия мач срещу ПАОК има няма месец след като дойде при нас.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юни 2024 16:51

tmanolov написа:
rhaegar написа:Не мога да разбера, какъв ни е зорът да вземаме човек, който зорлем се е спасил от изпадане с Хебър, че и да завишаваме офертата. Като е отказал първия път-да се спасява. Щом иска да си търси късмета в чужбина, прав му път.

как какъв е зорът, бре? Имаше една реклама преди години - на сираче хляб не се отказва, та да я перефразирам - на Сираков комисиона не се отказва. Ай сиктир, нямало да идва - ще идва, и хоро ще играе, щото за футбол едва ли става :mrgreen:

Хахахахаха - ами така си е.
Много бих се изненадал ,ако Сираков има възможност "да си оближе пръстите", и не го направи. Все пак знаем си стоката.
Затова ми е много интересен Иво Ивков ,който искал да продаде Кордоба и Краев, а Сираков не разрешил. :o . По-скоро бих повярвал ,че Белла Хадид е девствена отколкото Наско Сираков да пропусне да взема някой процент.

Върни се в “Левски”