Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 14 дек 2015 11:19

Победа за Левски
35
33%
Равен
21
20%
Победа за Литекс
49
47%

Общо гласове: 105

Coverstar48
Контакти:

Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.

Мнениеот Coverstar48 » 13 дек 2015 17:57

alexdb написа:
Eminem написа:
Coverstar48 написа:
Eminem написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Eminem написа:Мен ме е срам от това подпиране на съдията. Престъпник, който трябва да бъде наказан доживот да не свири мачове.
Червените картони и дузпата са заслужени, но най-нормалното нещо е да си спази критерия и да изгони Минев, още преди тези ситуации. Напълно нормално беше, ръководството на Литекс да прибере отбора. Още по-жалкото е, че играчите на Левски отиват да се радват с публиката. На какво се радвате, бе ? Че Литекс ОТНОВО ви прави смешни с 10 човека ли ? На това ли се радвате ? Пълен срам.

Още по-страшно ще бъде ако се окаже, че нашите са планирали това заедно с хората от Литекс. А играчите на Литекс направо си търсеха тия картони.

Напълно е възможно, след като собствениците на Левски се крият и не смеят да се покажат на обществеността. Защо ?
Не им е чиста работата.

Каква е логиката да се крият-нас ни управляваха и Черепи,Лупита,Боклуци пак Лупита,но си бяха те.А при вас е вечен мрак-първо Борат/Чорни/ ,а сега някакви който кварталния табла-клуб не могат да издържат ги сложили за аватари.....

Логиката е, че има доста мръсни неща покрай тях и не искат да са толкова силно под светлините на прожекторите.

В българския "футбол" всичко е мръсно, та чак смърди. Само да видим "благодетелите" - микренския - мутра, която я съдят за точене на ДДС, Домуза - мутра-приватизатор, окрал държавата, бат Венци - мутра сикаджийска, Прасето - всички го знаят, ТИМ - мутренска мафиотска организация. До оня ден Цецо банкерчето и Бюрека дърпаха конците в Пд. Ами то тия всички за затвора - къф да ни е футбола?

А група-стил Дон Корлеоне,без изключения........Като Донът е от Сухата река май???

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 дек 2015 18:08

Coverstar48 написа:А за "празника" след мача-нямам думи.....

Всеки нормален левскар го е срам от този празник на играчи и сектор.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 18:17

Coverstar48 написа:
alexdb написа:
Eminem написа:
Coverstar48 написа:
Eminem написа:Мен ме е срам от това подпиране на съдията. Престъпник, който трябва да бъде наказан доживот да не свири мачове.
Червените картони и дузпата са заслужени, но най-нормалното нещо е да си спази критерия и да изгони Минев, още преди тези ситуации. Напълно нормално беше, ръководството на Литекс да прибере отбора. Още по-жалкото е, че играчите на Левски отиват да се радват с публиката. На какво се радвате, бе ? Че Литекс ОТНОВО ви прави смешни с 10 човека ли ? На това ли се радвате ? Пълен срам.

В българския "футбол" всичко е мръсно, та чак смърди. Само да видим "благодетелите" - микренския - мутра, която я съдят за точене на ДДС, Домуза - мутра-приватизатор, окрал държавата, бат Венци - мутра сикаджийска, Прасето - всички го знаят, ТИМ - мутренска мафиотска организация. До оня ден Цецо банкерчето и Бюрека дърпаха конците в Пд. Ами то тия всички за затвора - къф да ни е футбола?

А група-стил Дон Корлеоне,без изключения........Като Донът е от Сухата река май???
[/quote

За сега Донът е в Рязанград ма да видим до кога. ;) Между другото Г. Йорданов е един от поръчковите съдии на Киро Гела, което прави нещата вчера още по-съмнителни. До момента няма случай двамата придворни съдии на Дозума да са дали аванта на Левски. Не случайно точно те свирят най-завързаните мачове на Каузата и винаги режат противника.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 18:21

Eminem написа:

Празникът си е празник, трите точки са си три точки. Кво да ревем ли, щото микренския се фръцна и си тръгна?
Кой квито песни ще да ми пее вчера съдията не е ощетил микренския. Даже и да не постигнем консенсус по спорните положения на фона на това, което сме се нагледали всеки кръг за последните години най-много да влезе в графата подпиране. То само в предишния мач съдийските простотии и подпиране бяха в пъти по драстични.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 дек 2015 18:25

Не виждам кое му е забавното за втори път тази седмица, да те бият с 10 човека. Но щом ви е кеф, радвайте се.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 18:27

matador написа:
W84me написа:Щом Литекс искат преиграване за тия точки, значи няма надежда за БГ футбола...

Литекс са в правото си да искат преиграване, съдията на мача пропусна да даде официално край на мача :) Това за вас според мен ще е по-добре ако спечелите мача без скандали или се плашиш ,че няма да победите и ще загубите точки ? :mrgreen:

О то всеки е в правото си да иска каквото му скимне. Друг е въпроса има ли основание да стане ;)
Ще ми е забавно тези дни какво сукане ще падне само и само да се опитат да запазят микренското тимче в елита.
Мисля обаче, че няма да им стиска защото направят ли прецедент жална им майка на Перуката и сие, та и на Домуза.
А той вместо да реве колко много този съдия го ощетявал да вземе сега да върне част от парите, дет събира за платения си канал. Аз съм платил да гледам мач, а не как некви селяци на своя глава си излизат като на селско мачле.
А тук една илюстрация за ощетяването на Домузовата чета от същия съдия. Аз съм на мнение, че има очевидна симулация на нападателя и следва да му се покаже дори жълт картон :) https://www.youtube.com/watch?v=n326gTb3oSI

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 18:29

Eminem написа:Не виждам кое му е забавното за втори път тази седмица, да те бият с 10 човека. Но щом ви е кеф, радвайте се.

Къде видя втория път?
А и аз съм виждал къде-къде по-големи отбори като Барселона, Реал Мадрид и Мани Юн да падат като са с човек повече. Та не разбирам къде ти е драмата?

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 13 дек 2015 18:33

alexdb написа:
Eminem написа:

Празникът си е празник, трите точки са си три точки. Кво да ревем ли, щото микренския се фръцна и си тръгна?
Кой квито песни ще да ми пее вчера съдията не е ощетил микренския. Даже и да не постигнем консенсус по спорните положения на фона на това, което сме се нагледали всеки кръг за последните години най-много да влезе в графата подпиране. То само в предишния мач съдийските простотии и подпиране бяха в пъти по драстични.

Никой не казва, че трябва да ревем. Ама да се радваш като обезумял, все едно си спечелил с труд на терена, а не служебно...... нямам думи. И защо ли не се изненадвам, че главни действащи лица бяха повлеканата Гаджев и лайненцето Минев, които много повече пречат, от колкото помагат на отбора когато са на терена. Срам ме е, че тия дришльовци носят синята фланелка. А още повече се вбесявам, че има и "левскари", които им симпатизират.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 дек 2015 18:34

Eminem написа:Не виждам кое му е забавното за втори път тази седмица, да те бият с 10 човека. Но щом ви е кеф, радвайте се.

Мачовете се играят 90 минути, ако някой не избяга!
В 43-тата минута при резултат 0-1 коефициентът в БЕТ365 за победа на Левски бе 2,3 , при 3 и над 3 за хикс и победа за гостите. Т.е. Левски към 43-тата минута бяха фаворити.

Coverstar48
Контакти:

Мнениеот Coverstar48 » 13 дек 2015 18:39

Eminem написа:

Ти си един от нормалните левскари,за съжаление малко такива останахте......

Върни се в “Левски”