Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bojo0o0o94
- Контакти:
Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Някои може ли да ми намери профила на този анголец в трансфермаркт, защото аз нещо не го откривам?
petko.h.markov написа:Venko123 написа:Нека не се залъгваме. Пари за Карачанаков нямаше да вземем.
Щеше да поиграе за нас както Гъргоров, Ицо Янев, Тъча и останалите до 27-8 години, но пари нямаше да вземем.
Помниш ли какви пари взехме за изброените от теб?
За Гъргоров и Янев французите ни дадоха някакви си там по 100 000 евро ако не се лъжа, ама за Антон ме съмнява че и толкова щяхме да вземем...за Тъча нищо не взехме.
Добри пари взехме от продажбата на Велизар.
- Logical person
- Контакти:
effect написа:Тоя анголеца с португалски паспорт на Дуарте Коща или на Байдек е човек?
На Дончо Донев и на Жейнов

Тоя анголеца с португалски паспорт на Дуарте Коща или на Байдек е човек?
Logical person написа:effect написа:Тоя анголеца с португалски паспорт на Дуарте Коща или на Байдек е човек?
На Дончо Донев и на Жейнов![]()
Тебе ти е смешно, ама в действителност не е

effect написа:Logical person написа:effect написа:Тоя анголеца с португалски паспорт на Дуарте Коща или на Байдек е човек?
На Дончо Донев и на Жейнов![]()
Тебе ти е смешно, ама в действителност не еИ плоския дет уж щеше да си дарява неустойката на сектор г, май си я е прибрал за себе си, а?
Плоския?! Може би защото ви размаза и ви направи плоски като ваденки?! Толкова шамари по сините бузи и пак сте недоволни?!

Сини, плоски джуджета!
- dreben23
- Контакти:
bojo0o0o94 написа:Някои може ли да ми намери профила на този анголец в трансфермаркт, защото аз нещо не го откривам?
Докато стигне до трансфермаркет ще дойде време да си иска заплатата, ама нищо.Да го видим първо какво може. Платини да не би да го е имало в маркета преди да дойде при нас?

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:bojo0o0o94 написа:Някои може ли да ми намери профила на този анголец в трансфермаркт, защото аз нещо не го откривам?
Докато стигне до трансфермаркет ще дойде време да си иска заплатата, ама нищо.Да го видим първо какво може. Платини да не би да го е имало в маркета преди да дойде при нас?
Платини го имаше, нали дойде някъде от Кипър

Леевски, оле

- mistreated
- Контакти:
Какъв може да я тоя анголец, който е играл на п'тка си майна в Индонезия и селските дивизии на Португалия и изведнъж директно подписва договор с ЦСКА, без дори да е пробван? Това вече сериозно мирише, честно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Какъв може да я тоя анголец, който е играл на п'тка си майна в Индонезия и селските дивизии на Португалия и изведнъж директно подписва договор с ЦСКА, без дори да е пробван? Това вече сериозно мирише, честно.
Ами, какво да ти кажа, звездЪтЪ на Левски, Дарко Тасевски, играе в Банкок Глас в Тайланд, така че ...

Леевски, оле