Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Петък се очаква още двама да подпишат. Готви се шампионски състав.
- Червени Воини
- Контакти:
Стига си отварял работа на журналистите. 

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Venko123 написа:Петък се очаква още двама да подпишат. Готви се шампионски състав.
Че това е утре

Кировец написа:Venko123 написа:Петък се очаква още двама да подпишат. Готви се шампионски състав.
Че това е утре![]()
Не е ясно за кой петък говори

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Докато нещо ,не се обяви официално аз не вярвам ,нито за Манучо ,нито за Алвеш,нито за Роналдиньо
,нито за оня уругваеца с българските корени (Естоянов ли беше),нито за Форлан
.Иначе до края на лятото очаквам......Камбуров (който е вече официално обявен),Фераресо евентуално,едно вратарче (според мен ще е много класно),очаквам един измежду Зику и Мораеш да се завърне....по-вероятно Зику,а ако никой не се завърне очаквам някой друг нападател да дойде ...Христов или Платини може би ще да е,един десен бек и евентуално крило и бек(като за крилото не съм много сигурен,че ще се взима ,а ако взимаме ще е някой посредственяк може би около28-29-30 годишен),и връщане на Анатоли Господинов.Много ми се иска също така да си върнем и Станислав Костов ,но едва ли ще го бъде това с Костов.
Напусналите очаквам да са Галчев (който според мен за резерва е супер приличен ),Мболи ,който ще бъде пратен или в Русия или някъде в далечна Азия (Китай или Япония),Янчев сигурно ще приключи и евентуално може би ще напусне още 1 (според мен Здравко Илиев,който за резерва също е много добър вариант но...).
И накрая ще стане на Лупи работата като с Венци Христов-в края на седмицата,началото средата на другата ,на 28ми на 31ви....в петък ще подпише в понеделник ,ще платиме....срядата го взимаме -петъка пристига ,на 3ти ,на 8ми и най-накрая у Металурга

Напусналите очаквам да са Галчев (който според мен за резерва е супер приличен ),Мболи ,който ще бъде пратен или в Русия или някъде в далечна Азия (Китай или Япония),Янчев сигурно ще приключи и евентуално може би ще напусне още 1 (според мен Здравко Илиев,който за резерва също е много добър вариант но...).
И накрая ще стане на Лупи работата като с Венци Христов-в края на седмицата,началото средата на другата ,на 28ми на 31ви....в петък ще подпише в понеделник ,ще платиме....срядата го взимаме -петъка пристига ,на 3ти ,на 8ми и най-накрая у Металурга

vaskonti написа:Кировец написа:Venko123 написа:Петък се очаква още двама да подпишат. Готви се шампионски състав.
Че това е утре![]()
Не е ясно за кой петък говори
Утре или следващата седмица.
Ляв бек и Маркиньос са играчите уж.
- dreben23
- Контакти:
Понеделник.
Не че ся знам къв ден е.

Бразилският полузащитник Маркиньос ще подпише с ЦСКА в понеделник, твърди "Меридиан мач"
Бившият капитан на Локо София се прибира в България в неделя, а именно за тогава е предвиден стартът на подготовката на "червените".
Наставникът на тима Стойчо Младенов е дал своето съгласие Маркиньос да се присъедини на следващия ден към новите си колеги.
Бразилецът ще подпише своя контракт и веднага служител на клуба ще го закара в Боровец.
Според запознати, Маркиньос се е разбрал за едногодишен договор с опция за продължаване с още един сезон. Заплатата му ще бъде 15 хиляди лева.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Абе ... не съм много фен на връщането в отбора на Маркос и особено на Камбуров .....
Дано ме опровергаят.
Дано ме опровергаят.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Май сме близо до трансферен удар 

Камбуров и Маркиньос са гаранция за голове, май са 2-та голмайстори на изминалото първенство.
Според мен Камбуров ще е много по-полезен за отбора сега защото ние си играем доста често с яка преса, борба бутане
и понеже нямаме читави халфове досат често я ритаме напред
!
Малко смешно ама това си е истината!

Маркиньос и Гъргоров са отличен избор за играч зад нападателя ама ако мислят Маркиньос да играе център халф пред защитата
ще е тегаво.
Според мен Камбуров ще е много по-полезен за отбора сега защото ние си играем доста често с яка преса, борба бутане
и понеже нямаме читави халфове досат често я ритаме напред

Малко смешно ама това си е истината!

Маркиньос и Гъргоров са отличен избор за играч зад нападателя ама ако мислят Маркиньос да играе център халф пред защитата
ще е тегаво.