Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот BRF » 05 фев 2013 22:07

nedko написа:
tsonpen написа:
BRF написа:Какво да се спирам :? !Дори не съм коментирал Миро Антонов!Просто констатирах,че написаното от цонпен е едно и също с казаното от ръководството ви,според мен!Това са си ваши работи във вашия клуб в който според МЕН цонпен е на щат или поне на хонорар!Това е!

Първо се пошегувах с твоето предположение, но е време да ти кажа, че всъщност то е подла клевета. Не виждам казаното от мен да е 1:1 с това, което е казал клубът, а ако наистина е така - много се радвам, че съм успял да предугадя позицията им, още повече, че нямам никаква вътрешна информация. Не познавам никого от клуба.
Спри да пишеш глупости по мой адрес, моля те! Имам частен бизнес от повече от 8 години и съм си изкарал всяка стотинка оттогава до сега единствено продавайки интелектуалния си труд в България и чужбина. И това, което правя няма нищо общо с писане на текстове по форуми или някъде другаде.
Хайде бЕгай да си управляваш голямата компания и бъди по-внимателен с предположенията, когато си в чужди води. Всеки, който ме познава ти се смее на дрънканиците!

Нека да се намеся и да се обърна къв BRF. Обидно е подобно отношение като твоето. За теб и още няколко като теб в този форум, тези които защитават Лудогорец, са или със зелени очила, или на щат в клуба. Това, че обичаме отбора си и заставаме вярно зад него, не ни прави платени! Ти едва ли си по-различен от нас и сигурно би реагирал и доста по-остро от начина, по който реагираме ние. Пример: вчерашния мач на Лудогорец - тук имаше такава навалица от писачи, които жлъчно си показаха радостта от това, колко сме жалки, измислени, гадни, противни и т.н. Естествено, че заставаме зад отбора си, не очаквайте друга реакция, нима ти няма да направиш същото?!

Щом се месиш бъди конкретен!За кого освен цонпен съм казвал,че е на щат в клуба?За какво обидно отношение говориш като не веднъж съм обиждан от ваши фенове!Последният случай с мим от вчера ;) !Не,че мога да се засегна,ама говорим за факти!
Кога съм твърдял,че всички сте със зелени очила?Вчера един от вас пита дали е имало поне две претенции за дузпи срещу вас!Отговорих с да за мача за Купата!Това така ли е?Цонпен пак развиваше теории на вероятностите!Това са зелени очила.
Покажи ми едно място където съм се заял заради резултата или играта ви от вчера!
Защитавайте си отбора,това и ваше право и задължение,но бъдете малко поне обективни!Това е!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 фев 2013 22:10

tsonpen написа:
BRF написа:Какво да се спирам :? !Дори не съм коментирал Миро Антонов!Просто констатирах,че написаното от цонпен е едно и също с казаното от ръководството ви,според мен!Това са си ваши работи във вашия клуб в който според МЕН цонпен е на щат или поне на хонорар!Това е!

Първо се пошегувах с твоето предположение, но е време да ти кажа, че всъщност то е подла клевета. Не виждам казаното от мен да е 1:1 с това, което е казал клубът, а ако наистина е така - много се радвам, че съм успял да предугадя позицията им, още повече, че нямам никаква вътрешна информация. Не познавам никого от клуба.
Спри да пишеш глупости по мой адрес, моля те! Имам частен бизнес от повече от 8 години и съм си изкарал всяка стотинка оттогава до сега единствено продавайки интелектуалния си труд в България и чужбина. И това, което правя няма нищо общо с писане на текстове по форуми или някъде другаде.
Хайде бЕгай да си управляваш голямата компания и бъди по-внимателен с предположенията, когато си в чужди води. Всеки, който ме познава ти се смее на дрънканиците!

Пич,извинявай ако си се засегнал!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 фев 2013 08:41

nedko написа:Нека да се намеся и да се обърна къв BRF. Обидно е подобно отношение като твоето. За теб и още няколко като теб в този форум, тези които защитават Лудогорец, са или със зелени очила, или на щат в клуба. Това, че обичаме отбора си и заставаме вярно зад него, не ни прави платени! Ти едва ли си по-различен от нас и сигурно би реагирал и доста по-остро от начина, по който реагираме ние. Пример: вчерашния мач на Лудогорец - тук имаше такава навалица от писачи, които жлъчно си показаха радостта от това, колко сме жалки, измислени, гадни, противни и т.н. Естествено, че заставаме зад отбора си, не очаквайте друга реакция, нима ти няма да направиш същото?!

Ако позволите да се намеся....Познавам BRF и мога да заявя,че въпреки клубните си пристрастия гледа изключително реално на нещата. Ако някога има някакви съмнения за нещо съм убеден,че няма да е пристрастен. Това за него. А сега за вас-феновете на Лудогорец. Пичове,сигурно сте готини. Част от вас са хора,които свалят зелените очила понякога. Просто бъдете маааалко по-обективни. Не може да няма дузпа срещу отбора ви 2(две) години и вие да твърдите,че 90 % процента от отборите не стигали до наказателното поле. :o :o Вие сте какви??? Извънземни...??? Просто е несериозно. Не може цяла България да вижда какво правят съдиите,ч вие да вадите някви измислени факти,че не били вечеряли,а пили по една ракия и не знам си кво. Това ви отношение кара много хора да се държат грубо с вас и отбора ви. И пак казвам,не визирам всички ви.
П.П. Аз лично единствено във вашия форум чета толкова твърдоглави,крайни и безумни мнения. Ама все пак от скоро ви се случват такива работи и може би не сте дорасли. ;) Живи и здрави!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 фев 2013 11:32

BRF написа:Пич,извинявай ако си се засегнал!

Не толкова да съм се засегнал, колкото ми писна от едни и същи глупости.
Някои неща ви изглеждат необясними, но са факт.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 фев 2013 11:40

subzero написа: Не може да няма дузпа срещу отбора ви 2(две) години и вие да твърдите,че 90 % процента от отборите не стигали до наказателното поле. :o :o Вие сте какви??? Извънземни...???

До там се стига, че публиката на Лудогорец се вълнува коя врата на кой отбор ще се падне, за да знае кое полувреме ще гледа отблизо. Но последния мач на полувремето се преместих до другата врата за да гледам отблизо мача. Дали за един-два сезона ще има 0, 1 или 2 дузпи е въпрос на случайност. Сам можеш да провериш, че в повечето случаи, който стане шампион в България или не е получил дузпа, или е получил една, най-много две. Може да видиш периода на Левски без дузпа, който дори и е по-дълъг.
Следвайки твоята логика ми е много любопитно да науча как е направена тази невероятна организация така, че всички съдии да не дават дузпа срещу Лудогорец и всички да са хванати от Лудогорец. Как така всички други клубове са света вода-ненапита и щом всички съдии са така корумпирани, то никой друг клуб не е купил един съдия да свирне дузпа срещу Лудогорец???

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 фев 2013 14:13

tsonpen написа:
BRF написа:Пич,извинявай ако си се засегнал!

Не толкова да съм се засегнал, колкото ми писна от едни и същи глупости.
Някои неща ви изглеждат необясними, но са факт.[/[color=#FF8000]quote][/color]
Като например?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 фев 2013 14:26

tsonpen написа:
subzero написа: Не може да няма дузпа срещу отбора ви 2(две) години и вие да твърдите,че 90 % процента от отборите не стигали до наказателното поле. :o :o Вие сте какви??? Извънземни...???

До там се стига, че публиката на Лудогорец се вълнува коя врата на кой отбор ще се падне, за да знае кое полувреме ще гледа отблизо. Но последния мач на полувремето се преместих до другата врата за да гледам отблизо мача. Дали за един-два сезона ще има 0, 1 или 2 дузпи е въпрос на случайност. Сам можеш да провериш, че в повечето случаи, който стане шампион в България или не е получил дузпа, или е получил една, най-много две. Може да видиш периода на Левски без дузпа, който дори и е по-дълъг.
Следвайки твоята логика ми е много любопитно да науча как е направена тази невероятна организация така, че всички съдии да не дават дузпа срещу Лудогорец и всички да са хванати от Лудогорец. Как така всички други клубове са света вода-ненапита и щом всички съдии са така корумпирани, то никой друг клуб не е купил един съдия да свирне дузпа срещу Лудогорец???

Всеки отбор има такива мачове!Дори и ....Сливен например.Сигурно на вас ви се е случвало по-честичко!Ама в 9 от 10 мача :? ???????Не мислиш ли,че е прекалено несериозни или по-скоро чиста лъжа!До момента имате 22 или 23 мача за първенство и 4-5 за Купата!С нас сте играли 3 пъти и това не се случи нито веднъж!Навярно надигравате повечето си съперници ама това което пишеш е прекалено!Майната му на дузпите.Рано или късно ще застанете от другата страна и тогава ще разберете!Прекалено малко време сте в А група(дано и този път не го приемеш като обида или принизяване или нещо такова)!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 06 фев 2013 19:45

BRF написа:[
С нас сте играли 3 пъти и това не се случи нито веднъж!

Айде сега....след 30-тата минута на Армията при 2:2 имаше само един отбор - нашия, при 1:0 шампионската победа имахме тотално предимство първото полувреме, при 1:0 сега за първенството - имахте някакво игрово предимство чак след червения картон, преди това не се сещам за удар в очертанията на вратата, благодари се на Ванката и Бадема че имаха две ситуации, когато спокойно правеха резултата 3:0
Разбира се имаме и късмет -трите греди, пропуска на Зику при 2:0 за вас..но все пак Лудогорец имаше предимство, чисто игрово( повече удари във вратата, повече владеене) през повечето време на тези мачове !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 фев 2013 20:23

tsonpen написа:

Точно това(оцветеното) имах предвид няколко поста по-горе. Ставаше въпрос за нечестните и криминални титли на някои отбори. За жалост и Лудогорец е в това число. Сравнението ти с Левски,отправено точно към мен,е в грешна посока. Мразя ги колкото Лудогорец. А доскоро и повече. ;) И този период за който говориш е една от причините. В интерес на истината,не е нужно да има организация. Нужно е да има пари. И вечеря....за съдиите. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 06 фев 2013 21:24

subzero написа:
Точно това(оцветеното) имах предвид няколко поста по-горе. Ставаше въпрос за нечестните и криминални титли на някои отбори. За жалост и Лудогорец е в това число. Сравнението ти с Левски,отправено точно към мен,е в грешна посока. Мразя ги колкото Лудогорец. А доскоро и повече. ;) И този период за който говориш е една от причините. В интерес на истината,не е нужно да има организация. Нужно е да има пари. И вечеря....за съдиите. ;)

Говориш нелепици....
Нали ако искаха Лудогорец, щяха да си уредят мачовете със Славия - най-продажния отбор, а вече два сезона ни вземат точки на Овча Купел, нали по варненска линия щяхме да уредим домакинството с Черно море, нали по ловешка линия (Домусчиев и Петев) щяхме да си уредим и победата над Литекс в Разград ???.
Пастата как стана наш "играч", след като не даде дузпа и червен картон на мача с Ботев Пловдив за купата ??
Мача с Черноморец сме го предъвкали многократно, бяхте разбити от игра, какви съдии, какви пет лева, още ми е пред очите тоя мач, една от най убедителните домакински игри на Лудогорец !!.
Съсредоточи се върху твоя си отбор, и както ние не го коментираме ( за добро или лошо) , така и те не бъди на всяко гърне похлупак спрямо Лудогорец, още повече след като говориш нелепици !. А дали мразиш Лудогорец..знаеш лафа какъв е ...аз пък не мразя Черноморец( по скоро ми е безразличен), ето това е разликата ...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”