Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София (29.04.12) 17:45ч.

Мнениеот шивача » 27 апр 2012 21:16

THE G.A.M.E написа:
шивача написа:ще перефразирам кольо колелото, докато има драскачи с диплома от сливенския затвор и тежък провинциален комплекс, глупостта ще е водеща навсякъде в България!

Да де, не се и съмнявам, че сте на един акъл с Кольо "Колелото" ... ;)

А за другото ...
То се вижда отлично, кой е с комплекси.

П.п.

Нещо не ти издържат нервичките а ? :lol:
Защо ли ... :roll:

видя ли, като пишеш сам -нищо не казваш, глупостта не я броя ;)

нали затова съм ти го написал, белким ти помогна........пак нищо свое, караш го на контра атака, като Левски

не съм нервен, въпреки, че наистина така изглеждаше от поста ми :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Аз_съм_Спас

Re: Футболистите на ЦСКА надъхват феновете

Мнениеот Аз_съм_Спас » 27 апр 2012 21:18

BGarmy написа:
george_speed75 написа:При едните феновете надъхват футболистите ,при другите обратното :mrgreen:

Разликата м/у нашите футболисти и вашите е че нашите ни надъхват а при вашите ви показват гъзовете си! :mrgreen:

цитатат: "А пляскайте сега, да ви е** майката!"- май това беше реплика на футболист на ЦСКА, към червените фенове :mrgreen:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 апр 2012 21:23

Коментарът наистина е добър и си личи, че човекът е мислещ и интелигентен. Единствено не разбрах какво се визира като "лицензна измишльотина". Има си правила и щом ЦСКА ги е покрил, няма кой и как да направи проблем. Ако не ги е покрил, следва друга процедура-знаете, че клубът е под мониторинг на УЕФА. Е, ако авторът има някаква информация, която не желае да разкрива, е друг въпрос. Относно продажбата на Мораес-ако се яви клуб с добра оферта, не може да се спира играчът, а и клубът има нужда от пари. Но това ще решат акционерите в ЦСКА, а не публиката.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 апр 2012 21:37

Аз_съм_Спас написа:
BGarmy написа:
george_speed75 написа:При едните феновете надъхват футболистите ,при другите обратното :mrgreen:

Разликата м/у нашите футболисти и вашите е че нашите ни надъхват а при вашите ви показват гъзовете си! :mrgreen:

цитатат: "А пляскайте сега, да ви е** майката!"- май това беше реплика на футболист на ЦСКА, към червените фенове :mrgreen:

e, тоя си беше генетично глупав, като добавим, че е и юноша на Левски картинката се изяснява.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 апр 2012 21:39

BGarmy написа:

ох, като се сетя, още са ми пред очите космите му :cry:

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 27 апр 2012 21:43

Страхотна идея!
П.П.-По-грозни билети не може да има...

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 27 апр 2012 21:47

Не може да има толкова керливи билети...

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 27 апр 2012 21:52

Синьо сърце написа:Коментарът наистина е добър и си личи, че човекът е мислещ и интелигентен. Единствено не разбрах какво се визира като "лицензна измишльотина". Има си правила и щом ЦСКА ги е покрил, няма кой и как да направи проблем. Ако не ги е покрил, следва друга процедура-знаете, че клубът е под мониторинг на УЕФА. Е, ако авторът има някаква информация, която не желае да разкрива, е друг въпрос. Относно продажбата на Мораес-ако се яви клуб с добра оферта, не може да се спира играчът, а и клубът има нужда от пари. Но това ще решат акционерите в ЦСКА, а не публиката.

За лиценза ако искаш ми вярвай, но няма как да се повтори случаят 2008г...
За Мораеш се говореше, че зимата са отказани 2.5 млн. евро от Гамба Осака за него. Появи се информация, че ако успеем да станем тази година шампиони, Мораеш ще бъде задържан и ще се осигорят 3 млн лева за трансфери. В това число и М'Боли ще бъде купен от руския клуб. Поне това се говори, че е обещано на Стойчо. А четох на Мораеш едно интервю в което казва, че има морален ангажимент към собстениците на ЦСКА (понеже нали беше със спряни права от ФИФА и са разрешили казуса му, за да може да играе) и не би отказал да играе за ЦСКА, ако клубът го помоли да остане, въпреки добрите оферти. Прав си, че ЦСКА има нужда от свежи пари [offtopic](все пак нямаме някой спонсорски договор в рубли :) )[/offtopic], но едно евентуално влизане в групите на ШЛ би донесло 8-9 млн. евро, а Мораеш да бъде продаден зимата за по-сериозна сума. ;) Но това е моето мнение. Важно е Титаните какво ще решат, а в едно съм сигурен, че ако е било обещано това на Стойчо, както се говори, той няма да позволи да бъде излъган.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 апр 2012 21:54

написано от сърце... много силна статия ...
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 апр 2012 22:28

Брабиняка написа:За лиценза ако искаш ми вярвай, но няма как да се повтори случаят 2008г...
За Мораеш се говореше, че зимата са отказани 2.5 млн. евро от Гамба Осака за него. Появи се информация, че ако успеем да станем тази година шампиони, Мораеш ще бъде задържан и ще се осигорят 3 млн лева за трансфери. В това число и М'Боли ще бъде купен от руския клуб. Поне това се говори, че е обещано на Стойчо. А четох на Мораеш едно интервю в което казва, че има морален ангажимент към собстениците на ЦСКА (понеже нали беше със спряни права от ФИФА и са разрешили казуса му, за да може да играе) и не би отказал да играе за ЦСКА, ако клубът го помоли да остане, въпреки добрите оферти. Прав си, че ЦСКА има нужда от свежи пари [offtopic](все пак нямаме някой спонсорски договор в рубли :) )[/offtopic], но едно евентуално влизане в групите на ШЛ би донесло 8-9 млн. евро, а Мораеш да бъде продаден зимата за по-сериозна сума. ;) Но това е моето мнение. Важно е Титаните какво ще решат, а в едно съм сигурен, че ако е било обещано това на Стойчо, както се говори, той няма да позволи да бъде излъган.

Значи влизането в тези групи е илюзия. Забрави. Относно лиценза-ако не сте наред, няма да го дадат и без коментар. Никакъв шанс за обжалване. Но това са теории и предположения-може всичко да е наред и не знам тогава какво се коментира. Какво се говори е едно, а какво е-е друго.Относно спонсорите-търсете и си намерете, няма лошо. А ако вярваш, че ББ ни е намерил банката, значи си много зле с материала. Относно титлата-загубите ли в неделя, става проблемна, нали го разбирате добре?
Това не е заяждане, а споделяне-нали разбираш, че 9 победи и проблемите на Левски и Лц всъщност не решават вашите, а те са наистина много. Рано или късно пак ще опре дотам.Но това са ваши проблеми и вие ще си ги решавате, ние си имаме наши и така. ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”