Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Призив към истинските Левскари!

Мнениеот koisa » 28 ное 2016 14:55

Долно уйно написа:Козирка няма да има http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... alo-408223 щяло да излезе по-евтино ако се струти сектора и да се изгради наново :lol:

Аз казах, че този (Русев) пари не иска да дава. Не вярвам сектора да е изграден така, че да няма начин да се сложи козирка.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 ное 2016 15:08

Абе пълна пародия... Тоя си е баш Лупи. Не си заслужава дори да се коментира.

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 28 ное 2016 15:12

Yoda_ написа:
Serafim написа:Понякога се чудя защо са им на разни бизнесмени такива футболни клубове........и дали са им нужни такива дупки за разходи. Това са екипировки, лагери, транспорт, хотели, тренировъчни процеси, играчи, треньори, бази, изисквания, които трябва да покриват... За какво им е това въобще ?

Нарича се селска комплексарщина...

:oops:

В нормалните държави футболните клубове се издържат точно от бизнеса с цел реклама, и различни видове данъчни облекчения, а дори и печалба.
В по-изостаналите държави, клубовете са собственост на държавни институции и фирми, или мафиоти, и се използват за влияние.

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 28 ное 2016 15:13

greenday написа:(Надявам се, че тази тема няма да бъде цензурирана и премахната от модераторите !)
Левскари,
не знам за вас, но мен лично ме е срам от сегашното ръководство и примадони на терена! В края на мача лично с очите си видях и с ушите си чух как "великият" Минев се обърна с реплики към публиката. Вчера чета, че това било "атака срещу Левски от страна на Лудогорец". Да, ама не! На стадиона отиваме в студ и мраз, гледаме бездушна и аматьорска игра, отборът на животът ни губи, страдаме, а едно селско бекче стои и ни псува!
Кажете ми как да съм оптимист за този отбор? Как да им ходя на мачовете? Преди началото на всеки сезон преглеждам обстойно програмата и си правя сметка кога, къде и с кого играем и си правя сметка дали мога да съм на стадиона, дали пред телевизора, дали на телефона, защото аз милея за този клуб, защото го обичам, защото е символ на чистотата, честта и достойнството, на българщината! Обаче за мръсните ченгета, комуняги и мафиоти това е без значение! Жалко! Превърнаха Левски в посредствен отбор, изгониха феновете, убиват идеалите ни.
Знам, че много от вас няма да се съгласят с мен, но предлагам на милионите Левскари да се обединим, да изхвърлим боклука от Герена, да си върнем Левски! Това ченге, наречено собственик на Левски няма място сред нас! Левски е отборът на народа и ние трябва да си го върнем!
НКП, Южна Дивизия, Ултра Варна и другите левскарски организации трябва да се съберат и обсъдят евентуалните искания и идеи за развитието на Левски и връщането му към корените, а ние неорганизираните фенове да застанем зад тях!
Примери има много! Германия е пълна с отбори изградени из основите си от любящите им фенове! Нека се поучим от тях и изградим нашия Левски- такъв какъвто му приляга!
П.С. Този текст няма за цел да разединява левскарската общност! Идеята е да изгоним комунистическата мърша разяждаща ни, да изградим един свят, чист, достоен обор! Само Левски!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UDc7b3kKC2E[/youtube]
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 28 ное 2016 15:18

koisa написа:
Долно уйно написа:Козирка няма да има http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... alo-408223 щяло да излезе по-евтино ако се струти сектора и да се изгради наново :lol:

Аз казах, че този (Русев) пари не иска да дава. Не вярвам сектора да е изграден така, че да няма начин да се сложи козирка.

Естествено че може, мани ги тия... развален телефон. Русев и Козарев като не разбират от строителство, да не плямпат глупости.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 ное 2016 15:18

Спонсорските договори реално се явяват собствени приходи за клуба. Така че ако ръководните фигури осигурят големи спонсори като Виваком и също така изградят солиден футболен отбор, който да носи приходи от европейските турнири, нямам нищо против това да се нарича самоиздръжка. :)
Но нещо много започнаха да прехвърлят топката към феновете и това не е хубаво. Феновете се доказали, че могат да подкрепят даже и в по-тежки условия, а други хора тепърва трябва да се доказват с работата си.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 ное 2016 15:26

Преди около два месеца , когато Ви казах, че СР "не е от тук и е за малко", някои ми се смяха , а други дори не обърнаха внимание. Сега , същите тези започват едно философстване...
Вслушвайте се понякога в чуждите думи защото не всички сме "лаладжии" като повечето тук, а поназнайваме кое-що. Най-интересното предстои/скоро/, но този път нищо няма да напиша, а ще гледам и ще чета как се гърчите в примката на догадки и съмнения. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 ное 2016 15:30

Serafim написа:Понякога се чудя защо са им на разни бизнесмени такива футболни клубове........и дали са им нужни такива дупки за разходи. Това са екипировки, лагери, транспорт, хотели, тренировъчни процеси, играчи, треньори, бази, изисквания, които трябва да покриват... За какво им е това въобще ?

Някои си правят реклама, което си струва, виж Киро как стана председател на БСК, след успехите, а преди никой не го беше чувал. Повечето, разбира се, нямат толкова много гънки на мозъка, като него, демек почти двуцифрен брой и си печелят подигравки и псувни. Е, има някаква печалба, получават по някоя поръчка или концесия, ама с времето се вътрат, щото тия отбори гълтат пари, само Киро е на печалба. Та така, по принцип не са задължително дупки за губене на пари клубовете, ама си трябва поне малко мозък, за да се занимаваш с това, а хората с мозък не ги влече тая кочина нещо.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот eelche » 28 ное 2016 15:49

Добър ден,

явно моето мнение е меродавно за развитието на Левски в последните 7 години.Всичко,което предвидих се оказа вярно - от успешният старт на Левски,през формалното участие в ЕКТ та чак до треньорската смяна на господин Петрович.Аз казах,че се наблюдават много тревожни тенденции още в края на септември,което се доказа - беше подета медийна кампания от поръчкови журналисти-чартърници,които всеки ден разпалваха напрежение в и без това рехавата ни съблекалня.Да смениш треньор,носител на КЕШ,водил отбори от Белград до Буенос Айрес с фигура,чийто НИКНЕЙМ е ТОПЧО...моите уважения!

Андрей Желязков,червеният юноша Станислав Ангелов,който избяга като предател през 2007-ма в Енерги Котбус и особено Димитър Димитров-Херо,направиха необходимото, за да ДЕСТАБИЛИЗИРАТ клуба от вътре.Херо е персона нон-грата на Герена.Толкова мръсна и долна интрига по адрес на Мъри направи...Няма място при нас за предатели!

Т.нар. старши-треньор ТОПЧО е треньор до Новогодишните празници,абсолютен катил с два пръста чело и никакви познания за играта, за психологията, за тактиката.Ама ние и него ще преживеем, нали преживяхме Гонзо.

Всичко е сбъркано, всичко е каша...Но даже такива помяри като sin4eca не могат да отрекат факта,че Левски отново заприлича на ГРАНД С ГЛАВНО Г за кратко при майстор Петрович.

За всички идва Видов ден, рано или късно! Давам си почивка за неопределено време в тоя форум, на останалите мазохисти - ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот wilge » 28 ное 2016 16:10

Не си единственият. Аз също поемам по този път. Първо един набеден за директор и треньор с футболните си решения и най- вече резултати ме отказа от стадиона. После друг, подвизаващ се като модератор, решил неизвестно защо да ми маха мненията ми подсказа, че не ми е тук мястото. Лек път и безаварийно...

Върни се в “Левски”