greenday написа: Идеята е да изгоним комунистическата мърша разяждаща ни, да изградим един свят, чист, достоен обор!
Интересна идея.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
greenday написа: Идеята е да изгоним комунистическата мърша разяждаща ни, да изградим един свят, чист, достоен обор!
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Нека първо видим каква селекция ще се направи и ще се спазят ли обещанията за козирка и табло.
moreto vn написа:koisa написа:moreto vn написа:Няма ли кой да ви купи или подари една титла или купа(да няма син рев)?Събличайте го тоя имате "точните" хора за това.
Няма, каквото успя да подари Кралев - това беше.
Тогава,предлагам да върнем комунизма,че тогава имаше подарени титли и купи за вас и сегашния Литекс.Като ядохте кюфтета не ревахте.
![]()
sslevski написа:Другото,което ми прави много голямо впечатление е ,че постоянно се говори за това отбора да се само издържа(явно това е готов израз ,за това че не ти се дават пари).
sslevski написа:И последно :
Кой по дяволите отбор се само издържа и няма президент ,който да налива милиони?
КОЙ???
ham3r написа:toristo написа:Много си се превъзбудил от една загуба. В момента няма един голям бизнесмен, който да няма общо с ДС, а държавата скоро от тях няма да се изчисти, така че засега нямаме избор. Нали не очакваш Бил Гейтс да дойде и да купи Левски, или да я караме без пари и да играем само с юноши на дъното на класирането.
И аз нямам доверие в Русев, но е само от 2 месеца, нека поне 1 година да изчакаме да го видим що за птица е.
Правилно за една година Шофьора Комунист ще бъде Синия Лупи.Вече ви пусна по пързалката.
greenday написа:(Надявам се, че тази тема няма да бъде цензурирана и премахната от модераторите !)
Левскари,
не знам за вас, но мен лично ме е срам от сегашното ръководство и примадони на терена! В края на мача лично с очите си видях и с ушите си чух как "великият" Минев се обърна с реплики към публиката. Вчера чета, че това било "атака срещу Левски от страна на Лудогорец". Да, ама не! На стадиона отиваме в студ и мраз, гледаме бездушна и аматьорска игра, отборът на животът ни губи, страдаме, а едно селско бекче стои и ни псува!
Кажете ми как да съм оптимист за този отбор? Как да им ходя на мачовете? Преди началото на всеки сезон преглеждам обстойно програмата и си правя сметка кога, къде и с кого играем и си правя сметка дали мога да съм на стадиона, дали пред телевизора, дали на телефона, защото аз милея за този клуб, защото го обичам, защото е символ на чистотата, честта и достойнството, на българщината! Обаче за мръсните ченгета, комуняги и мафиоти това е без значение! Жалко! Превърнаха Левски в посредствен отбор, изгониха феновете, убиват идеалите ни.
Знам, че много от вас няма да се съгласят с мен, но предлагам на милионите Левскари да се обединим, да изхвърлим боклука от Герена, да си върнем Левски! Това ченге, наречено собственик на Левски няма място сред нас! Левски е отборът на народа и ние трябва да си го върнем!
НКП, Южна Дивизия, Ултра Варна и другите левскарски организации трябва да се съберат и обсъдят евентуалните искания и идеи за развитието на Левски и връщането му към корените, а ние неорганизираните фенове да застанем зад тях!
Примери има много! Германия е пълна с отбори изградени из основите си от любящите им фенове! Нека се поучим от тях и изградим нашия Левски- такъв какъвто му приляга!
П.С. Този текст няма за цел да разединява левскарската общност! Идеята е да изгоним комунистическата мърша разяждаща ни, да изградим един свят, чист, достоен обор! Само Левски!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 103 госта