Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Jr Moraes
Контакти:

Re: За ЦСКА

Мнениеот Jr Moraes » 31 авг 2014 17:56

В голяма част ми харесва анализа ти.Аз също смятам ,че Апостол просто не става за десен бек и трябва да бъде резерва на Венци,въпреки че страшно старание влага ,но се вижда ,че срещу по-бързо крило е като колче.Друг е въпроса ,че Левски имат УЖ най-доброто крило в България-Луис Педро ,ама не можа да се възползва ,нито той нито като цяло Подуенския отбор.Да оставим на страна това ,ясно е ,че Стойчо отново ще изгради добра защита ,която ще ни е основното оръжие към титлата.Просто с играчи като Кукоч и Причиненко ,ще е престъпление ако защитата ни допусне повече голове от миналия сезон.Като цяло в дефанса аз имам съвсем леки забележки към Стойчо,за мен лично защитата и двамата деф.халфа трябва да изглеждат така : Венци-Вальо-Причиненко-Кукоч с деф.халфове Сънди и Оршулич (мисля ,че двамата биха си паснали уникално просто),имаше един съфорумник в темата за лятната селекция беше пуснал едно клипче на което се вижда,че Оршулич има уникален далечен пас,повярвайте ми не обичам много да гледам клипчета на футболисти и даже ще ви кажа ,че единствените футболисти на които съм гледал клип от начало до край са Мораеш,Алешандре Пато ,Роналдо и Оршулич.Напред нещата са далеч по-ясни като лично аз смятам ,че карето в предни позиции трябва да е двете Тонита,Фелипе и Буш,като първи опции на пейката да бъдат Соарес и Милисавлевич.Айде друг път ще пиша още ,че ме домързя.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 авг 2014 18:02

ЦСКА няма да завърши първенството.Какво го умувате и давате оптимални състави. :)

urkoto

Мнениеот urkoto » 31 авг 2014 18:09

Дано да столетят Стоичо и Лупи начело на ЦСКА, останалото рано или късно ще си дойде на мястото ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 31 авг 2014 18:41

urkoto написа:Дано да столетят Стоичо и Лупи начело на ЦСКА, останалото рано или късно ще си дойде на мястото ;)

И идея си нямаш колко си прав! Всъщност ние и сега сме си на мястото! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 31 авг 2014 18:42

shotgun blues написа:Аз мисля ,че след като Лудогорец се напънат ,ЦСКА ще си отиде на мястото което заслужава 2/3

И не е далече времето,когато това ще стане факт. :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 31 авг 2014 18:44

angelco77 написа:
shotgun blues написа:Аз мисля ,че след като Лудогорец се напънат ,ЦСКА ще си отиде на мястото което заслужава 2/3

Чао, чао Бала, беше наближило, после се отдалечи, докога ли? :?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 31 авг 2014 18:54

russia написа:
angelco77 написа:

Вярно,не отричам,но е факт че отбора играе все по добре,както и е факт това,че ни бихте в Ловеч с автогол. ;)
Но пък ше ви праснем на Армията. :)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

bub
Контакти:

Мнениеот bub » 31 авг 2014 18:58

Това да водиш спор с фен на литекс е скандално. Хората знаят, че има такива, но никой не ги е виждал :?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 31 авг 2014 19:03

angelco77 написа:
russia написа:
angelco77 написа:

Вярно,не отричам,но е факт че отбора играе все по добре,както и е факт това,че ни бихте в Ловеч с автогол. ;)
Но пък ше ви праснем на Армията. :)

Заповядайте! :)

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 31 авг 2014 19:16

Вълчан написа:ЦСКА няма да завърши първенството.Какво го умувате и давате оптимални състави. :)

Абсолютно съм съгласен с горния пост! Сашетата, ако трябва да сме откровени наистина правят какво могат и се справят не лошо, но положението е безнадеждно. За всеки старничен наблюдател, с елементарни икономически познания е ясно, че всичко е въпрос на време. И колкото по-рано ЦСКА започне от В група на чисто, толкова по-добре! Нищо добро не чака и Левски! Същата агония, но ЦСКА са няколко години преди тях и, ако Левски са дълновидни просто ще гледат какво става с вечния враг и така ще спестят време и доста нерви на феновете си!

Футбола в БГ без двата гранда е жалка работа! ...Лудогорец??? Погледнете в Румъния! Имат няколко отбора за последните 7-8 години, които нагледно показват какво ще се случи с Лугогорец. Титли, участие в CL и след това обратно в клоаката от която са изпълзели тези ненужни никому креатури !

Върни се в “ЦСКА”