Sweet_DG7 написа:Джеймс Мадисън е основна трансферна цел на Арсенал. „Топчиите“ вече си осигуриха услугите на Бен Уайт.
Няма ли инфо с кой преговаряме ние?
(Впрочем, Мадисън би ни свършил чудесна работа и на нас)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Sweet_DG7 написа:Джеймс Мадисън е основна трансферна цел на Арсенал. „Топчиите“ вече си осигуриха услугите на Бен Уайт.
kircho_baretata написа:wolf написа:kircho_baretata написа:jelew73 написа:В момента на Арсенал, Тотнъм и манафа им извиват ръцете по същия начин, както беше с нас преди идването на Клоп. Иначе Уайт 50 млн, Бисака 50 млн, Панчо 90 млн, Главчо 85 млн са безумни трансфери
Местните футболисти са си скъпи, това е факт. А Погба си е маркетингов продукт, та и той е скъп. Окса го купихме с една оставаща година от договора за 30 ли беше. Да не е евтин? А колко пари взехме за Соланке, Айб, Брюстър? Мега пари, а сега не знаем къде играят даже. Такъв като Робо е един на милион, за трансфери си трябват яко кинти.
МЮ ги подиграваме, но отбора им става все по силен, така че да си видим нашата съдрана кошница и белким вземем Саул и Мбапе до края на джама.
Затова просто не купуваме куците англичани и приключваме въпроса. Защо все гледаме кой английски дървар да вземем?
Е аз не съм казал нищо такова. Кой англичанин съм имал предвид като вариант?
an4o_321 написа:Sweet_DG7 написа:Джеймс Мадисън е основна трансферна цел на Арсенал. „Топчиите“ вече си осигуриха услугите на Бен Уайт.
Няма ли инфо с кой преговаряме ние?
(Впрочем, Мадисън би ни свършил чудесна работа и на нас)
Sweet_DG7 написа:Лаутаро Мартинес не може да постигне съгласие за подписването на нов договор с Интер. От Арсенал следят изкъсо ситуацията и вече са отправили запитване до ръководството на италианския гранд за играча.
Лаутаро по всяка вероятност е от малкото футболисти, които могат да влязат в обувките на Роберто Фирмино.
Real написа:Sweet_DG7 написа:Лаутаро Мартинес не може да постигне съгласие за подписването на нов договор с Интер. От Арсенал следят изкъсо ситуацията и вече са отправили запитване до ръководството на италианския гранд за играча.
Лаутаро по всяка вероятност е от малкото футболисти, които могат да влязат в обувките на Роберто Фирмино.
Боби има обувки на Арсенал?![]()
Трансферната сума на Лаутаро е извън порядъка на парите, които ще вземем за Ориги - значи не се интересуваме. Някой млад Суарес търсим, до 20 милиона. Някой предлага ли?
john barnes написа:Слухове за бартерна сделка с чуковете-даваме им Окса и вземаме Боуен. Безмислен бартер според мен,ако въобще е истина.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта