Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 28 юли 2021 09:41

an4o_321 написа:В последните 10 мача от ПЛ - 8 победи и 2 равни. Това не се постига само с гения на някой!
Не, че нямаме нужда от попълнения, но малко се оливаш със скептицизма към наличното. И каква точно е разликата между "стъклен" и "чуплив" :) Както и да е... Дано все пак янките се отпуснат малко, защото наистина конкуренцията се подсилва, а тия играчи не стават по-млади.

Стъклен значи перманентно чуплив:) както и да е,но не вярвам плащачите да извадят пари от джоба си,сега ще се чакат продажби и чак тогава евентуални покупки. Манафа днес обявиха Варан,сумата била между 34-40млн паунда. Ние платихме за Конате 34млн мисля,разликата между тях двамата е огромна. Това показва кой отбор има амбиции и кой не,така ги виждам аз нещата!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 28 юли 2021 10:09

SgtLiberty написа:
Както писах преди ако имахме нормални собственици одавна Рафиня,Дака,Саул и Ренато Санчес щяха да правят компания на Конате в предсезонната подготовка.

Ще взема да се зарадвам, че нямаме нормални собственици. Стига с тоя Ренато, бе! :lol:
Напоследък всеки сезон се реве за разни медийни мъгли: защо не сме били взели Погба, Депай, Лемар, Вернер вместо Жота, абе като нищо ще докарам два отбора хора, за които други дадоха доста пари за нищо в замяна. Убеден съм, че и за Кейта, Шак и Тиаго щеше да е рев, ако не ги бяхме взели... Успокойте се и изчакайте да мине прозореца просто. И аз не харесвам янките, ама те са собственици, а ние нямаме 4 млрд, за да ги сменим и да почнем да купуваме когото си решим. Та... не се хабете.

john barnes написа:Манафа днес обявиха Варан,сумата била между 34-40млн паунда. Ние платихме за Конате 34млн мисля,разликата между тях двамата е огромна. Това показва кой отбор има амбиции и кой не,така ги виждам аз нещата!

Не бързай с Варан, при изявите му в последните два сезона - Манчо могат да се окажат доста минати... Като с Депай, Марсиал, Погба, Лукаку, Хари Бидоня и прочее "амбициозни" трансфери там...

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 28 юли 2021 10:28

Real написа:
SgtLiberty написа:

Ще взема да се зарадвам, че нямаме нормални собственици. Стига с тоя Ренато, бе! :lol:

С това съм напълно съгласен. Това е един от малкото футболисти, които не харесвам.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 28 юли 2021 10:32

И аз мисля,че ще се вземат минимум 2 човека още. Просто янките се застраховат да не се минат и чакат да продадем ненужните и да влязат свежи пари. Неприятното е, че се губи предсезонната подготовка, а тя си е важна. Много се изписа, че новите нямало да искат да бъдат резерви. То , вярно , никой не иска, но погледнете Сити, Челси, че и Юнайтед какви играчи имат за резерви, ама никой не е вдигнал бунт още, че не играе редовно. Пък и в конкуренция трябва да си заслужиш мястото. Сега пооправихме централните защитници, ами бековете : десен резервен бек - онова уелсче, дето не знае къде се намира по терена. Ляв резервен бек - гърка, който може и да става , ама не го е показал при нас. В средата повечето са на 30 години, че и отгоре, че и някои са чупливи и не можеш цял сезон да разчиташ на тях. Отпред е ясно, но май взеха да се поизхабяват, особено Фирмино. Мане не беше във форма по голяма чст от миналия сезон. Затова си трябва опресняване всеки джам или поне всяко лято, не с по 7-8 нови, но поне 1-2 класни трябва да се вземат редовно, ако искаме да сме конкурентни.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 28 юли 2021 11:21

kadett1 написа:И аз мисля,че ще се вземат минимум 2 човека още. Просто янките се застраховат да не се минат и чакат да продадем ненужните и да влязат свежи пари. Неприятното е, че се губи предсезонната подготовка, а тя си е важна. Много се изписа, че новите нямало да искат да бъдат резерви. То , вярно , никой не иска, но погледнете Сити, Челси, че и Юнайтед какви играчи имат за резерви, ама никой не е вдигнал бунт още, че не играе редовно. Пък и в конкуренция трябва да си заслужиш мястото. Сега пооправихме централните защитници, ами бековете : десен резервен бек - онова уелсче, дето не знае къде се намира по терена. Ляв резервен бек - гърка, който може и да става , ама не го е показал при нас. В средата повечето са на 30 години, че и отгоре, че и някои са чупливи и не можеш цял сезон да разчиташ на тях. Отпред е ясно, но май взеха да се поизхабяват, особено Фирмино. Мане не беше във форма по голяма чст от миналия сезон. Затова си трябва опресняване всеки джам или поне всяко лято, не с по 7-8 нови, но поне 1-2 класни трябва да се вземат редовно, ако искаме да сме конкурентни.

Викаш в другите отбори не мрънкат. Шити Марез едва го задържат, Рахим иска да се маха , Сане се махна , Лапорт и той напира и т.н. В манафа Дони недоволен , Марсиал и той, с идването на Панчо още един между Раш и Грийнуд ще изреве.

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 28 юли 2021 12:22

Тотнъм преговарят за Кристиан Ромеро, който изигра последния сезон под наем в Аталанта.
Джеймс Мадисън е основна трансферна цел на Арсенал. „Топчиите“ вече си осигуриха услугите на Бен Уайт.
Trent N Robbo

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 28 юли 2021 12:42

jelew73 написа:
kadett1 написа:И аз мисля,че ще се вземат минимум 2 човека още. Просто янките се застраховат да не се минат и чакат да продадем ненужните и да влязат свежи пари. Неприятното е, че се губи предсезонната подготовка, а тя си е важна. Много се изписа, че новите нямало да искат да бъдат резерви. То , вярно , никой не иска, но погледнете Сити, Челси, че и Юнайтед какви играчи имат за резерви, ама никой не е вдигнал бунт още, че не играе редовно. Пък и в конкуренция трябва да си заслужиш мястото. Сега пооправихме централните защитници, ами бековете : десен резервен бек - онова уелсче, дето не знае къде се намира по терена. Ляв резервен бек - гърка, който може и да става , ама не го е показал при нас. В средата повечето са на 30 години, че и отгоре, че и някои са чупливи и не можеш цял сезон да разчиташ на тях. Отпред е ясно, но май взеха да се поизхабяват, особено Фирмино. Мане не беше във форма по голяма чст от миналия сезон. Затова си трябва опресняване всеки джам или поне всяко лято, не с по 7-8 нови, но поне 1-2 класни трябва да се вземат редовно, ако искаме да сме конкурентни.

Викаш в другите отбори не мрънкат. Шити Марез едва го задържат, Рахим иска да се маха , Сане се махна , Лапорт и той напира и т.н. В манафа Дони недоволен , Марсиал и той, с идването на Панчо още един между Раш и Грийнуд ще изреве.

Недоволни винаги ще има, ама айде сега щото някой бил недоволен да затрием отбора. По твоята логика да не купуваме нападател или халф щото титулярите щели да се сърдят. Само че като излязат Мането и Салах януари, като се контузи Хендерсън , Тиаго или Арнолд ще чупим пръсти. Кой ще ти спасява сезона - Милнър с бастунката или оня яловия белгиец отпред.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 юли 2021 13:15

Клопо най-добре знае на какви позиции и кои играчи ще му свършат работа според бюджета.
Не го мислете трансферния джам. Има си хора за тази работа ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 28 юли 2021 15:17

Red_Neck написа:Клопо най-добре знае на какви позиции и кои играчи ще му свършат работа според бюджета.
Не го мислете трансферния джам. Има си хора за тази работа ;)

Донякъде си прав.
Юрген Клоп не отговаря сам за трансферите в Ливърпул и обикновено не дава имена, а препоръки, т.е. не кои, а какви футболисти иска.
Trent N Robbo

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 28 юли 2021 19:32

Бен Уайт за 50 милиона плюс там още кой взеха Арсенал, значи те дето завършиха 8-ми имат повече пари от нас .

Закривай!
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Върни се в “Ливърпул”