Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KOPScousers » 27 юли 2021 00:33

Манчо се подсилват здраво, първо Санчо, сега и Варан. Има слухове, че искат и Саул, а ако точно те го привлекат ще съм меко казано разочарован, след като вече минаха над 20 дни от първите слухове за наш интерес, а аз все още се надявам, че ще успеем да го привлечем по подобие на Тиаго миналото лято...

С очакваните трансфери на Кейн в Сити и Холанд в Челси, рязко ставаме аутсайдери в борбата за титлата. Чичо Скрудж ни разказва играта, тоя кретен ще разбие готов шампионски отбор. Сигурно още 10 години ще излизаме с оправданието "Ковид-19", докато останалите около нас се подсилват и надграждат съставите си. След като не иска да инвестира в клуба и не му се занимава, защото просто не ни продаде? И без това ще е на огромна печалба, защо заради него Ливърпул да е единственият отбор в Европа, който не купува НИТО ЕДИН играч за първия отбор в ролята си на европейски клубен шампион? Челси през 2012-та купиха Азар, а сега напират за Холанд, примерно. Ние какво направихме? Миналото лято взехме Тиаго и Жота след титлата във ВЛ, но пак с огромно пазарене и някакви абсурдни сделки с плащане на вноски. Това просто не е сериозно. Трансферът на Конате (или който и да било класен централен защитник) закъсня с една година, не може да продадеш 4-тия си избор за защитник и да останеш с 3-ма, от които само Ван Дайк не е стъклен, но и той имаше нещастието оня рус инцест да го извади от игра почти за целия сезон и за малко да отидем в ЛЕ заради тази аматьорска грешка на трансферния пазар. По-голямата част от тези играчи преди 2 години спечелиха ШЛ, а сега можеше да се гласят за сезон в ЛЕ. Евала на момчета като Филипс и Уилямс, които въпреки ограничените си качества, се напънаха и изнесоха добри мачове в края на сезона, за да успеем да завършим в Топ 4, но трябва да е ясно, че късметът не винаги ще ни се усмихва. Имаме нужда от собственици, които имат желание да ръководят клуба правилно и да инвестират в него, а мен лично не ме интересува дали ще са чаршафи, петролни босове от Русия или обикновени мафиоти ала наш Васил Божков. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 27 юли 2021 04:42

Мисля, че това е 947-я път, в която го заявявате това със SgtLiberty. Очевидно е, че никой от ръководните органи не взима мерки, така че може да престанете... Това е положението.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 27 юли 2021 12:22

an4o_321 написа:Мисля, че това е 947-я път, в която го заявявате това със SgtLiberty. Очевидно е, че никой от ръководните органи не взима мерки, така че може да престанете... Това е положението.

Нали за това е форума да си казваме мненията едни на други,просто с KOP-a сме яко фрустрирани от ситуацията с трансферите , а и обичам Ливърпул и футбола като цяло повече от много неща на тоя свят и като гледам как някакви стиснати бизнесмени съсипват и се подиграват със клуба и спорта на който държа няма как да не се ядосвам.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 27 юли 2021 13:08

SgtLiberty написа:
an4o_321 написа:Мисля, че това е 947-я път, в която го заявявате това със SgtLiberty. Очевидно е, че никой от ръководните органи не взима мерки, така че може да престанете... Това е положението.

Нали за това е форума да си казваме мненията едни на други,просто с KOP-a сме яко фрустрирани от ситуацията с трансферите , а и обичам Ливърпул и футбола като цяло повече от много неща на тоя свят и като гледам как някакви стиснати бизнесмени съсипват и се подиграват със клуба и спорта на който държа няма как да не се ядосвам.

Какво значи съсипват след като купиха съдран чувал и успяха да го закърпят , донесоха 6тата и 19тата след това :shock: :shock: :shock:

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 27 юли 2021 13:40

jelew73 написа:Какво значи съсипват след като купиха съдран чувал и успяха да го закърпят , донесоха 6тата и 19тата след това :shock: :shock: :shock:

Само, че закърпеното не е като новото.
Последния сезон какво донесоха, освен поредните загуби на Анфийлд де. Със същия състав, но с една година по-стар, какво да очакваме, дъжд от голове или дъжд от контузии.
Не виждам нищо странно, че някой от нас се изказват крайно всеки казва това, което мисли. А то, че Ливърпул е във валутен борд е ясно и на децата, но не ни пречи да се надяваме. След още една две продажби предполагам, че ще видим и входящ трансфер.

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 юли 2021 14:04

Харви Елиът щял да е заместника на Шачири. Правете си сметка,за кво става въпрос. Така като гледам,може само с Конате да си останем,щото плащачите искат да пълнят джоба...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 27 юли 2021 14:17

john barnes написа:Харви Елиът щял да е заместника на Шачири. Правете си сметка,за кво става въпрос. Така като гледам,може само с Конате да си останем,щото плащачите искат да пълнят джоба...

Харви има адски голямо бъдете ,но тия ако не осъзнаят ,че това не е бейзбол и тука с мъни бол не става, не ни чака нищо добро.
Както писах преди ако имахме нормални собственици одавна Рафиня,Дака,Саул и Ренато Санчес щяха да правят компания на Конате в предсезонната подготовка. Малко неща в живота са в състояние да ме накарат искренно да се ядосвам и съм бесен и едно от тях е футбола и Ливърпул. И сега като гледам МЮ купуват Санчо,Варан и най-вероятно някой от между Трипиер и Саул,как да съм в добро настроение и да съм позитивен за Ливърпул.
Преди да почне сезона вече знам какво ще стане с тия 0 трансфери,следващия сезон ни чака Лига Европа и като пак не купим никого и следващото лято и още 3 топ играчи си тръгнат от нас за без пари ,ще се борим с Крисъл Палас за място в топ 10.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 27 юли 2021 14:25

Аз не съм притеснен от трансферите на Юнайтед, имайки предвид кой ще ги реди и ще мисли тактиките им. А и не се знае кои от новите им играчи ще се адаптират и кои не.
И аз искам нови играчи, но това е положението към момента. От друга страна, до колкото ми е известно, не сме с милиони и милиарди дългове като испанските донове от Мадрид и Каталуня. Най-съм разочарован от отказа на Клоп да налага и играе с Шакири, но явно има нещо между тях.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 27 юли 2021 14:33

SgtLiberty написа:
john barnes написа:Харви Елиът щял да е заместника на Шачири. Правете си сметка,за кво става въпрос. Така като гледам,може само с Конате да си останем,щото плащачите искат да пълнят джоба...

Харви има адски голямо бъдете ,но тия ако не осъзнаят ,че това не е бейзбол и тука с мъни бол не става, не ни чака нищо добро.
Както писах преди ако имахме нормални собственици одавна Рафиня,Дака,Саул и Ренато Санчес щяха да правят компания на Конате в предсезонната подготовка. Малко неща в живота са в състояние да ме накарат искренно да се ядосвам и съм бесен и едно от тях е футбола и Ливърпул. И сега като гледам МЮ купуват Санчо,Варан и най-вероятно някой от между Трипиер и Саул,как да съм в добро настроение и да съм позитивен за Ливърпул.
Преди да почне сезона вече знам какво ще стане с тия 0 трансфери,следващия сезон ни чака Лига Европа и като пак не купим никого и следващото лято и още 3 топ играчи си тръгнат от нас за без пари ,ще се борим с Крисъл Палас за място в топ 10.

То може при нормални собственици и 11 нови да вземат , но не отчитате 2 фактора .
1. Голяма част от играчите не искат да са резерви и да чакат на пейката /Дака , Саул/
2. Клоп 100 пъти е казвал , че не обича да работи с голяма група играчи ;)
Като вземем Рафиня,Дака,Саул и Ренато Санчес ще имаме 4 нови опции от една страна и 4 недоволни играчи от друга

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 юли 2021 15:48

jelew73 написа:
SgtLiberty написа:

То може при нормални собственици и 11 нови да вземат , но не отчитате 2 фактора .
1. Голяма част от играчите не искат да са резерви и да чакат на пейката /Дака , Саул/
2. Клоп 100 пъти е казвал , че не обича да работи с голяма група играчи ;)
Като вземем Рафиня,Дака,Саул и Ренато Санчес ще имаме 4 нови опции от една страна и 4 недоволни играчи от друга

Милнър е в края на кариерата си, Хендерсън е на 31, Вайналдум напусна, Тиаго е на 30 и е стъклен. Да продължавам ли?

Върни се в “Ливърпул”