Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
Изгонения от Барселона и Парма и след това плачейки нощем по телефона на президента на Барса да го върне обратно за да си направи бенефис на Ноу Камп пред десетина хиляди души, повечето от които български емигранти от цяла Европа с концерт на Чалга Мега Звездата Слави Трифонов се принуди да играе на басове по мексиканската тв, които губеше и се правеше на травестит, само и само да изкара някое песо, или катко им беше там валутата, а мексиканските Джендъри го ебаваха, че щом се е облякъл, като п***а бил истински мъж.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Не съм гледал снощния мач на Лудогорец, но явно зелените си играеха по начина по, който си играят в България, но забравиха, че съдията не е Пастата.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
Бедни ми, бедни Дамянов.... толкова за теб и среднощните ти напъни.На един друг ще кажа, че Пастата отдавна не е съдия, не гледал мача, ама мнение има.Още първият мач написах на колегите от Разград, че Динамо започват много силно, свършват си работата и след това доиграват мача.Четох разборите за съдията на Блатер и тоталния наблюдател и не съм съгласен с тях, французинът бе перфектен.Заслужени картони и дузпи, а директния червен картон на Карничник беше показан след ВАР заради това, че той няма никакво намерение да играе с топката, целта му е да направи неспортсменско нарушение, а е последен в защитата.Родната действителност изигра лоша шега на лудогорци, това което в България им се прощава в Европа им носи картони.След жестовете със завързаните ръце Шимунджа го очаква тежко наказание, дали това не му беше последния мач за Лудогорец.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Dust написа:Втория и трети ВТОРИ жълти картони бяха педантични и биха ги показали 1 на 30 съдии, просто педантичност.
Никакъв умисъл на Рик/ч в действията си.
Директния червен на Карничник вече беше смехория.
Лошото е че имаше същите ситуации и в обратна посока и бяха подминати.
Да не отварям скоба за първия мач и отсъжданияра на Чакър
Минало бешело
Лудогорец ЕКТ до нова година са си подсигурили.
Дано и другите два отбора успеят.
И какво са ги резнали,, двата втори ч.к. са нарисувани - Джанкофф спъва отзад с високо вдигнат крак и специално във Францата съм виждал съдии да дават и ч.к. за такова влизане, на маймуняка за удара в лицето се дава най-малкото ж.к., а ч.к. на сакатичник е също нарисуван, като за учебник, поне да беше играл за топката и да го спъне , можеше и да му се размине, но това нарушение е умишлено.
Единствено първата дузпа е леко пресилена, но препъване все пак има. Няма сватба, няма паста или железовци и каузата получава повече ч.к. за един мач отколкото за цял сезон в А група.
Последна промяна от olimpi на 10 авг 2022 09:17, променено общо 1 път.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
zieek91 написа:... Тази легендарна футболна школа която е дала е и дава много качествени футболисти....
Че е давала - давала е, факт.
Ама може ли да ми кажеш какво дава към днешна дата, че ако не следях българското извращение на играта футбол, бих си помислил, че Благоевград е като Амстердам.
Малко трябва да се замисляте преди да повтаряте отдавна изпразнени от съдържание клишета.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:zieek91 написа:... Тази легендарна футболна школа която е дала е и дава много качествени футболисти....
Ама може ли да ми кажеш какво дава към днешна дата, че ако не следях българското извращение на играта футбол, бих си помислил, че Благоевград е като Амстердам.
Малко трябва да се замисляте преди да повтаряте отдавна изпразнени от съдържание клишета.
Тук не си прав - почти всичко качествено в поселдните години у нас е от Благоевград и региона. Друг е въпросът колко високо е самото качество на бг футбалерците....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
olimpi написа:Dust написа:Втория и трети ВТОРИ жълти картони бяха педантични и биха ги показали 1 на 30 съдии, просто педантичност.
Никакъв умисъл на Рик/ч в действията си.
Директния червен на Карничник вече беше смехория.
Лошото е че имаше същите ситуации и в обратна посока и бяха подминати.
Да не отварям скоба за първия мач и отсъжданияра на Чакър
Минало бешело
Лудогорец ЕКТ до нова година са си подсигурили.
Дано и другите два отбора успеят.
И какво са ги резнали,, двата втори ч.к. са нарисувани - Джанкофф спъва отзад с високо вдигнат и спциално във Францата съм виждал съдии да дават и ч.к. за такова влизане, на маймуняка за удар в лицето се дава най-малкото ж.к., ч.к. на сакатичник е също нарисуван, като за учебник, поне да беше играл за топкатра да го спъне , можеше и да му се размине, но това нарушение е умишлено.
Единствено първата дузпа е леко пресилена, но препъване все пак има. Няма сватба, няма паста или железовци и каузата получава повече ч.к. за един мач отколкото за цял сезон в А група.
Къде беше след първия мач, там има една ситуация в 10-та минута. Кристален ЧК, нещо не си я коментирал? Ама естествено него мач не си гледал!
Така, аз причнционо не съм против нашите отбори в ЕКТ (дори на тирето не желая неуспех, освен на 2-3 неособено умствено надарени припоци), но не им гледам мачовете. Сега видях репортаж на отбора от Делиормана (на майчин език - няма нищо обидно, да не се засягат местните капанци) - ми някой, дето го разбира това жУотно съдийството да ми каже защо беше дадена дузпа и червен картон? Нали това правило уж беше отпаднало и не се давали и двете? Или аз нещо греша? Чисто фуДболно ми е интересно като трактовка - не коментирам имало ли е картони, нямало ли е, пресилени ли са и т.н. - шо се дава дузпа и червен картон едновременно?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Веднъж закърмен с ловешката арогантност и простащината на доктора хонорис кауза - цял живот тъпанар.
Ти се подиграваш с клуб като Лудогорец. Лудогорец не клуб, с който може да се подиграваш по този начин. Даваш днес 3 червени картона. Защо? Може и да ги имало, но на Доминик Янков…
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

tmanolov написа:TristaNNN написа:zieek91 написа:... Тази легендарна футболна школа която е дала е и дава много качествени футболисти....
Тук не си прав - почти всичко качествено в поселдните години у нас е от Благоевград и региона. Друг е въпросът колко високо е самото качество на бг футбалерците....
Може ли малко имена на качественото през последните, хайде да са 4-5, години?
Щото пълнеж дават всички.
[offtopic]
[/offtopic]