Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 02 ное 2016 11:55

vvessel написа:Може да се обобщи, че в Левски от пролетта насам се действа изключително хазартно и се разчита на късмет, но като държиш лоши карти не може вечно да блъфираш.

Общо взето това е най-точното определение. Хем имаме нужда от класни попълнения, защото каквото и да си говорим, на много от титулярите им липсва все по нещо. Петрович може би просто успяваше да вземе максимума както от състава, така и индивидуално от играчите. Това и крепеше атмосферата в клуба.
От друга страна дойде бай ти Спас, завари отбора в добра серия и добра атмосфера (поне привидно) и каза аз искам титла и победи. Пари нема, действайте!

Интересно ми е ако на него хич не му се занимава или Левски е прикрепен към други негови интереси, защо тогава се излага? Защото той това ще постигне, ако Левски продължи да крета. Ще е Батков 2.0, много приказки, но празни.
Можеше да сложи там някой си или най-малкото сина си и да се разграничи от отбора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 ное 2016 11:58

защо тогава се излага

Помисли защо след "Левски" бизнесите на Батков се сринаха така? Кой щеше да е чувал мустакатия глупак, ако не беше "Левски". Постът му е осигурявал също така достъп до лица и групи, до които вероятно нямаше да има, свежи пари (едни седем милиона от ШЛ) и тъ нъ...

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 02 ное 2016 17:56

Serafim написа:
vvessel написа:Може да се обобщи, че в Левски от пролетта насам се действа изключително хазартно и се разчита на късмет, но като държиш лоши карти не може вечно да блъфираш.

Общо взето това е най-точното определение. Хем имаме нужда от класни попълнения, защото каквото и да си говорим, на много от титулярите им липсва все по нещо. Петрович може би просто успяваше да вземе максимума както от състава, така и индивидуално от играчите. Това и крепеше атмосферата в клуба.
От друга страна дойде бай ти Спас, завари отбора в добра серия и добра атмосфера (поне привидно) и каза аз искам титла и победи. Пари нема, действайте!

Колко вярно само . Не се бях замислял като се случи тъй като още бяхме в страшна серия, но реално точно това се случи. Чак тръгнал и премиите за победа да им спира . Е нали уж беже в топ 10 най-богатите българи в света ? Не се ли предполага , че вече пари има ? Явно наистина Левски му е просто средство за рекламиране на Виваком

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 ное 2016 20:09

Атаката към клуба е сериозна, но сме виждали и по-мащабни и обмислени такива. Времето е добре подбрано-новият собственик е от два месеца в клуба и тепърва гради система и влиза в час. Главният изпълнител също беше ясен отдавна, както и рупорите на атаката. И все пак, какво " не забелязаха" въпросните глашатаи:
Не чуха ясното послание на СР: феновете да са спокойни, бюджетът е осигурен, по селекцията се работи. Вместо това се вадят някакви странни логично-следствени заключения за някакви имагинерни завери и схеми.
Никой не се замисли, че Чиликов и ко бяха пратени да гледат и се върнаха с над 15 имена. Никой не се замисли как Чиликов ще избира играчи за "незнаен" треньор. Никой не даде 100 дни на новата управа да се преустрои и поеме нещата, което е трудно дори чисто технологично и от нормативна гледна точка. Никой не пита как "пари няма", а системата работи, и то добре. Никой не чу СР, че сме длъжни да се вместим в гласувания бюджет, ама защо? Ами защото вече го ядохме за финансов феърплей и те зарад това! Някой да се позамисли над тез дреболии?
Вместо това камион с хули и изсмукани глупости. Не, че не сме свикнали.
Но в уравнението има няколко уловки. Първата е, че СР не е индивидуален играч. Никога не е бил. Втората е, че знае от половин година, че излиза пред прожекторите и със сигурност има варианти.
Чиликов-скаут. С кого би работил той? Трима човека.
СР споменава , че искал Петрович да приключи с титла. Кой СТД би работил с горните трима човека?
За мен всичко различно от Сираков директор и Херо треньор ще е изненада.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 ное 2016 20:57

sin4ec написа: За мен всичко различно от Сираков директор и Херо треньор ще е изненада.

Пази боже! От трън та на глог, че е по-висок. И двамата са такива фурнаджийски лопати , че в момента в който надушат, че няма кинти, ще се види само син пушек зад тях. Такива големи "левскари" са. Иначе и двамата имат професионалните качества, но им куцат човешките. Все пак на Херо по бих му дал шанс, но Сираков не искам и да го виждам.
Ама кой ли ме пита мене точно :lol: :lol:

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 02 ное 2016 20:59

vvessel написа:
sin4ec написа: За мен всичко различно от Сираков директор и Херо треньор ще е изненада.

Пази боже! От трън та на глог, че е по-висок. И двамата са такива фурнаджийски лопати , че в момента в който надушат, че няма кинти, ще се види само син пушек зад тях. Такива големи "левскари" са. Иначе и двамата имат професионалните качества, но им куцат човешките. Все пак на Херо по бих му дал шанс, но Сираков не искам и да го виждам.

В Черноморец пари нямаше , Херо ги вдигна. Отиде в Ботев Пловдив директор в тежки времена. В Иртиш ги стабилизира от най-тежката им финансова криза в историята и без заплати половин година . Точно за Херо не можеш да кажеш , че е продажен .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 ное 2016 21:08

vvessel написа:

Споделям напълно виждането ти. Но понякога са нужни и компромиси. Лопати са, вярно, но имат качествата, както си споменал. За кинти нюхат, вярно, ама влязоха в такава възраст, че не е само до кинтите.
Ще видим...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 02 ное 2016 23:35

Трябва да сме по-обединени от всякога, защото тежко ни се пише...Лудогорец в цветущо финансово състояние, Микре - без дългове, ние да му мислим. Аз заставам твърдо зад СР.

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 03 ное 2016 00:26

Ivanskiq написа:Трябва да сме по-обединени от всякога, защото тежко ни се пише...Лудогорец в цветущо финансово състояние, Микре - без дългове, ние да му мислим. Аз заставам твърдо зад СР.

Не само без са дългове ами и като гледам какви футболисти са там кой знае какви заплати взимат...а щели и още да взимат...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 ное 2016 09:45

Айде, сега, пичове (и Ралке), кажете ми. Това нарочно ли е? Или не. Насажда се, не знам защо мнението, което беше споделяно и от един странно усмихващ се след загуби треньор, че видите ли НЕ, отнюд, те Лудогорец като ходят до тоалетна, цветя цвъкат. Отборите търчат да си вкарват сами головете. Там играят футболисти, които са национали на Бразилия, Аржентина, Уругвай, Германия. Анатема, да си помислиш, че ще ги биеш, че ще ги изпревариш. Играеш ли с тях, обръщаш се и отваряш чинно "бузки".

В организационно отношение са по-стабилни като клуб, да. Но... извинявайте, това не е защото са по някакъв немски модел. Просто при нас цари хаос. Те Етър са по-организирани структурно като клуб от нас, сигурно. Във финансово отношение... няма какво да говорим. Обаче, на зелената трева не стоят така нещата. Или поне доскоро не стояха. В спортно отношение наистина не са ок в момента. Техния голям проблем винаги е бил южноамерикански манталитет. Не просто защитата им не е добре (заради Моооци, Мооооооци, който ги ПРОВАЛИ в Европа, между другото), но те не играят в дефанзивен план добре. Просто не се връщат онези отпред. Другото, което е крилата. Ние го имахме този момент през миналия сезон, когато беше налаган модела "две крила и колче между тях" (кой по дяволите играе все още така?). Това е обаче и силна тяхна страна.

Защо слаба? Хванеш им крилата и дотам. Ако Марселиньо няма ден, пробиви през центъра просто не вървят. Но разбира се, за да им хванеш крилата ти трябва мисъл. И две тротинетки за бекове. Защо силна. Резки пробиви по крилото и центриране, забележете! ПО ТРЕВА. Не, вдигай там в наказателното, квото стане. Просто опита им колектив и отиграните стотици, ако не и хиляди пъти на тренировки комбинации, правят възможно да се намират със завързани очи. Не позволиш ли пробив, няма гол. Изпуснеш ли го по крилото... Дупките. Адски ме е яд на чичо Гошо. Аз съм българин. В България е едно, но в Европа не мога да викам против тях. Моци и Дяков провалят отбора им във всеки мач в Европа. Правят го и тук, но им се разминава, заради "мъжете в черно" и заради слабите и вечно сменящи се треньори и насранаtа тактика, с която излизат. Вижте Дунав как излезе да се надиграва с тях и им продупчиха мрежата. Данчо също издиша и подобно на Веско, нервичките му не държат, т.е. потенциална дупка, да не говорим, че е на 100 годин. И на резервната скамейка те нямат в момента реално решение в средата и в защита.

Какво искам да кажа с всичко това? Схващането, че Лудогорец е малоумщина да мислим, че може да ги бием и изпреварим е ИЛИ нарочно насаждано твърдение от хора гонещи някаква изгода "Левски" да е средняк, ИЛИ някой не е гледал мачове на Лудогорец и повтаря като папагал думи, които не са негови, ИЛИ не му е ясна философията и идентичността на синия клуб. Между другото и заради това по-напред говорих за подмяната на идентичността. Това се прави нарочно. Вижте, не искам никого да обвинявам, но...

Лудогорец е един бизнес проект. Докато се класира за ШЛ и се печелят страшни пари, той ще съществува. В момента, в който изпусне титлата, там ще има сериозни сътресения (освен, ако България не излъчва по двама представители в ШЛ). Затова от Разград използват всички възможни средства това да НЕ СТАНЕ! Всички. Преди две седмици, официално бяхме изхвърлени от играта. Има ли къртица в клуба, сами си правете изводите. Не казвам, че щяхме да сме шампиони. Но! ние се появихме като заплаха, а една заплаха трябва да се спре в зародиш. Разберете, че тук говорим за МИЛИОНИ ЕВРО. И най-малкият риск се отстранява. Първо беше ЦСКА (R.I.P.). Миналият сезон това беше Литекс. Този бяхме ние. Следващият или още този може да е ЦСКА-София. Това е. Простичко и ефективно. МИЛИОНИ ЕВРО. ;)

Върни се в “Левски”