1914.1902 написа:pomiqrat написа:1914.1902 написа:.
Нещо рев за горното мнение или срещу себеподобни не се изказваме?
Когато казах на CSKA69 да пише нормално и да не лепи обидни квалификации ти къде беше? Когато призовах феновете на Левски да не се занимават с вас ти къде беше? Когато обясних, че не трябва да се допускат лични нападки в темата ти къде беше? Разбрах, че в тази тема никой не иска да промени нещата.
След това опитах в един раздел на форума да обясня, че не е нормално имената да не се изписват правилно, да не се стига до никакви провокации и спорове по темите във форума, а да се държим по-цивилизовано, ти къде беше?
Защо в нито един от тези случаи ти не дойде да кажеш, че наистина е добре да има някаква промяна около контрола в темите?
Тук съм си и не съм обидлив. Не ми пука за някакви непознати! Не знам каква нежна душа си и членуваш ли в ЛГБТ общност, за да ти пука, че някакъв непознат ти е казъл, че си тъп, гей и каквото и да е било, а ти се възмущаваш единствено на червени. Веднъж не съм те видял да се трогнеш, ако едни двамца потребители напишат: кюрд и безмъдий, а второто минава всякакви граници.