Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот CSKA 78 » 10 окт 2020 13:34

612 новозаразени у нас за последните 24 часа!!! В болница(с пневмония) са 1131 души от тях 58 в интензивни отделения!
Най-много са новозаразените в София - 186 души, следва Пловдив - 56 души!!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 окт 2020 14:06

c_menotti написа:Ще ги отразиш друг път... Ще те върнат до вкъщи или аптеката да си вземеш и тогава ще те пуснат в магазина. 8-)
Да не говорим че е проява на безотговорност (то за тебе не е учудващо), ако ти си носител на вируса без да знаеш, можеш да заразиш сумати околни. Може да станеш от тия дето им викат - суперразпространители. :lol:

Кой ще те върне бре? Искаш ли да вържем един бас на една девойка, идваш с мен и без да буйстваш ще влезем съвсем спокойно в Метро и никой няма даже да те погледне. След това ще влезем в 10 магазина за алкохол в центъра на столицата и ще видиш, че никой няма да те върне. Ама без въпроси "може ли без маска" и тн опити да ги излъжеш, че си проверяващ.

Гръм да ме удари ако съм слагал маска повече от споменатото по горе.

Drunken_Master написа:Смит, и аз не го вярвам това в интерес на истината. Има места, където не можеш да влезеш без маска. Просто няма да те пуснат. Особено в супермаркетите, да не говорим за хипермаркетите. Онзи ден в маршрутката един ми се направи на интересен защо съм без маска. Викам му: "Знаеш ли, че бях наясно, кога ще отворят всички ресторанти близо месец преди това да се случи фактически ? Не ми говори за някакви скапани вируси, само панирате хората излишно." И той ми вика: "ОК, но те моля, да си я сложиш...!"

Сигурно има, просто аз не съм се сблъсквал с това. Вероятно по летищата ще имаш проблеми, точно заради това не съм пътувал. Единствено в банката се опъваха до скоро, но и там си влязох в началото на Септември.

Хайде, метро е голям магазин. Нека някой да каже, че са го върнали или че изобщо има някой който да тормози хората на входа.
Имаше в първите дни една лелка, която механично повтаряше за маска докато гледаше в тавана и това беше.
Друг въпрос е, че аз съм по нахален и дебелокож и хич не ми пука как ще реагират околните.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 10 окт 2020 20:52

В общи линии се оформят два лагера.
На едните не им пука,на другите тотал стрес.
Ся въпроса е кога ще изкарат ваксина офишъл че действа.Там ще се види кой вярва и кой не.
В България ,а други страни в Европа ваксините свършиха.Което означава,че хората се хванаха на въдицата.Оттук нататък нищо добро не ни чака.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 10 окт 2020 21:17

Като гледам всеки ден ще бием рекордо днеска 612 утре 800 никои не носи маски няма затваряне явно работата е на късмет който не го хване.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: !

Мнениеот Thsmith » 10 окт 2020 21:23

Drunken_Master написа:Смит, и аз не го вярвам това в интерес на истината. Има места, където не можеш да влезеш без маска. Просто няма да те пуснат.

Между другото, днес следобед си направих експеримент и влязох и в аптека без маска. Не само, че не ми направиха проблем, но и 3 те фармацевтки бяха с "лигавници" :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 окт 2020 23:28

Смити, в споменатите от тебе учреждения, хранителни магазини и аптеки отсрещната страна е зад преграда и затова не носят понякога маски. Такива ми са наблюденията и от областния ни град, който редовно посещавам. В градчето ни кварталните магазинчета са без прегради и касиерките си слагат(ако искат) шлемове, но са обезателно с маски. В друг вид малки магазини не забелязвам задължителни маски.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 окт 2020 11:28

Това с шлемовете не мога да го схвана. :roll:
Изглежда ми все едно, при газова атака на фронта, да сложиш шлем и да си ок. :lol: :?
Вече няколко-кратно се каза, че над 95 % от маските просто са абсолютно и тотално безполезни.
Който има маска, нека пробва един експеримент... Да си я сложи добре, да пръсне с дезодорант пред себе си ( дори не е необходимо върху себе си ) ... И да види, дали няма да усети аромата след няколко секунди. 8-)
Е, да не мислите, че молекулите на... Всички видове настинки, грипове и т.н. са по едри от тези на ароматите в дезодорантите ? :roll: :lol: :mrgreen:
Толкова по въпроса за маските.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!?

Мнениеот Drunken_Master » 11 окт 2020 11:43

Какво общо има ароматът на дезодорант "Нивеа" с предпазването от вируси ? Тук в тоя форум има страхотни образи... Тези маски служат най-вече като предпазване, ако някой срещу теб примерно кихне и да не те зарази, понеже в България има толкова много прости и невъзпитани хора, които дори не са научени, да си слагат ръката пред устата или пред носът, когато кихат или кашлят. Един вид поне да не те опръска, така наистина можеш да се заразиш с всякакви бацили. Колко изобщо предпазват от Корона е съвсем отделна тема. За мен тези маски са чисто и просто един бизнес... Тая Мегз даже беше пуснала в продажба някакви модерни маски за жени, които бяха с цена от 45 лева нагоре.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 окт 2020 12:15

В една месарска верига не ме обслужват без маска. Спрях да пазарувам.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 окт 2020 13:47

В циментовия завод "Титан" Златна Панега постоянно правят тестове на работници и при един от тях мой познат се оказа положителен. Няма симптоми. Всички направени след това тестове на семейството му (жена и деца), живеещи в едно жилище, хранещи се на една маса, споделящи едни и същи предмети и помещения са отрицателни. Та вирус има никой не го отрича, но колко е заразен и колко лесно се предава е много относително.

Продължавайте да броите и да се панирате.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Свободна зона”