Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
Кашчей ти си уникално дразнещ човек. Как може да се бъркаш абсолютно навсякъде, без някой по какъвто и да било начин да ти е искал мнението. Говориш некви наизустени неща, на теория и дразниш, това разбираш ли го? Вчера и в наша тема се намеси по особено неадекватен начин, тук виждам че не е по - различно.
mtaraduda написа:Кашчей ти си уникално дразнещ човек. Как може да се бъркаш абсолютно навсякъде, без някой по какъвто и да било начин да ти е искал мнението. Говориш некви наизустени неща, на теория и дразниш, това разбираш ли го? Вчера и в наша тема се намеси по особено неадекватен начин, тук виждам че не е по - различно.
Мтарадудо, ако случайно си забравил-това е форум, и то не с покани!
А вие сте много тънкообидни и раздразнителни, което не пречи на много от вас да пишат с умиление за прасета, говеда, розови, свине, милки.....То и на теб никой не ти иска мнението, в диалога ми с Тео, но ти си го даваш, нали?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:mtaraduda написа:Кашчей ти си уникално дразнещ човек. Как може да се бъркаш абсолютно навсякъде, без някой по какъвто и да било начин да ти е искал мнението. Говориш некви наизустени неща, на теория и дразниш, това разбираш ли го? Вчера и в наша тема се намеси по особено неадекватен начин, тук виждам че не е по - различно.
А вие сте много тънкообидни и раздразнителни, което не пречи на много от вас да пишат с умиление за прасета, говеда, розови, свине, милки.....То и на теб никой не ти иска мнението, в диалога ми с Тео, но ти си го даваш, нали?!?
Аз никога не съм те виждал да водиш диалог. Ти просто сипеш помия от възвишената си позиция и при всеки опит за отговор отвръщаш със заучени реплики или още помия. Казах това по повод вчерашните ти опити да се мешаш където не ти е работа. Отделно не видях Тео да ти отгваря, на това което ти написа ние необразованите и не толкова възвишени като теб казваме отебаване.
mtaraduda написа:Кашчей написа:mtaraduda написа:Кашчей ти си уникално дразнещ човек. Как може да се бъркаш абсолютно навсякъде, без някой по какъвто и да било начин да ти е искал мнението. Говориш некви наизустени неща, на теория и дразниш, това разбираш ли го? Вчера и в наша тема се намеси по особено неадекватен начин, тук виждам че не е по - различно.
Аз никога не съм те виждал да водиш диалог. Ти просто сипеш помия от възвишената си позиция и при всеки опит за отговор отвръщаш със заучени реплики или още помия. Казах това по повод вчерашните ти опити да се мешаш където не ти е работа. Отделно не видях Тео да ти отгваря, на това което ти написа ние необразованите и не толкова възвишени като теб казваме отебаване.
Другият му "трик" е да отговаря на въпроса с въпрос!
Темата е съвсем различна, иначе с удоволствие бих отговорил и на двама ви:
-единият, който смята, че форумът е прием с покани
-другият, който смята, че задаването на въпроси е вредно за неговото здраве
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Опа, ето ги заучените реплики.
Кашчей написа:Темата е съвсем различна, иначе с удоволствие бих отговорил и на двама ви:
Каква е темата на СПАМ темата

BRF написа:Кашчей написа:Темата е съвсем различна, иначе с удоволствие бих отговорил и на двама ви:
Каква е темата на СПАМ темата!?
"Магията ЦСКА" и не мисля, че Левски, темите за Левски, темите за Кашчей и каквито и да са други теми, несвързани поне малко с ЦСКА, имат място тук.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей отново се е развихрил. Големец. 

Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:Темата е съвсем различна, иначе с удоволствие бих отговорил и на двама ви:
Каква е темата на СПАМ темата!?
"Магията ЦСКА" и не мисля, че Левски, темите за Левски, темите за Кашчей и каквито и да са други теми, несвързани поне малко с ЦСКА, имат място тук.
Много си права,не мога да ти го отрека!