Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот ehh » 24 авг 2011 14:18

Напълно съм съгласен с captain_drifuss!
Вземете го проумейте това, което го казва човека. Много пискате, че искате т.нар. "Тара" да си ходи, но направили го, ще пискате двойно.
До момента и аз не съм чул за човек, който да вади поне парите на Батков, че Левски да е на това ниво, на което е в момента.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 24 авг 2011 14:27

ehh написа:Напълно съм съгласен с captain_drifuss!
Вземете го проумейте това, което го казва човека. Много пискате, че искате т.нар. "Тара" да си ходи, но направили го, ще пискате двойно.
До момента и аз не съм чул за човек, който да вади поне парите на Батков, че Левски да е на това ниво, на което е в момента.

Пич не те зная на колко си годинки но мислиш малко повърхностно не смяташ ли ,че ако има такива оферти ние с теб ще сме от последните които ще го разберем или ти имаш подслушвателни устройства в кабинета на Батков и следиш какво става :) :) ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2011 14:39

AN71 написа:
ehh написа:Напълно съм съгласен с captain_drifuss!

Пич не те зная на колко си годинки но мислиш малко повърхностно не смяташ ли ,че ако има такива оферти ние с теб ще сме от последните които ще го разберем или ти имаш подслушвателни устройства в кабинета на Батков и следиш какво става :) :) ;)

А не смяташ ли,че всеки читав купувач може да излезе пред медиите и да обяви,че е готов да купи Левски?Да си чул някой да го казва?Щото аз не съм.

askold

колко плаща батков на гугутката?

Мнениеот askold » 24 авг 2011 16:19

вероятно заплатата му не е голяма, като се има предвит с какво се римува гугутка. как мислите колеги? и има ли полза от такива казионни фенклубове подобни на БЗНС ПРЕДИ 10-ТИ НОЕМВРИ?

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: колко плаща батков на гугутката?

Мнениеот Levskar_90 » 24 авг 2011 16:21

По 5000 лева и шкембе чорба :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 авг 2011 16:22

Levskar_90 написа:По 5000 лева и шкембе чорба :)

А свинско със зеле няма ли,човек само с чорба не може да живее,требе си и яка манджа за тая работа!!! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 24 авг 2011 17:04

Гледай си Титаните и не се занимавай с нас.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

istinskilevskar
Контакти:

Мнениеот istinskilevskar » 24 авг 2011 17:06

askold написа:вероятно заплатата му не е голяма, като се има предвит с какво се римува гугутка. как мислите колеги? и има ли полза от такива казионни фенклубове подобни на БЗНС ПРЕДИ 10-ТИ НОЕМВРИ?

Плаща му по 12 000 на месец или 3 000 на мач.Когато има евромачове и мачове за купата на месец се събират доста пари.
Отделно плаща наема на кафето ,където нормални фенове не стъпват.
Абе пълна малоумщина,това е заплата за няколко добри футболисти,а вместо това се дават за да не го освиркват.

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 24 авг 2011 17:08

Само като му видя физиономията на пернатия ми е ясно ,че се продава за жълти стотинки.И това ще е прецедателя на фен клуба на моя отбор........АБСУРД :geek:

Mitio71
Контакти:

Мнениеот Mitio71 » 24 авг 2011 17:13

istinskilevskar написа:
askold написа:вероятно заплатата му не е голяма, като се има предвит с какво се римува гугутка. как мислите колеги? и има ли полза от такива казионни фенклубове подобни на БЗНС ПРЕДИ 10-ТИ НОЕМВРИ?

Плаща му по 12 000 на месец или 3 000 на мач.Когато има евромачове и мачове за купата на месец се събират доста пари.
Отделно плаща наема на кафето ,където нормални фенове не стъпват.
Абе пълна малоумщина,това е заплата за няколко добри футболисти,а вместо това се дават за да не го освиркват.

Това интернета се превърна в ебати клюкарника! Като си нямате и идея от нещо, по-добре мълчете, защото просто ставате смешни ;)
Какви 3000 лева на мач какви глупости?! Още малко Гугутката получава премии при гол. :o

Върни се в “Архив”