ss_killer написа:колега явно не си ме разбрал правилно, аз не защитавам Батков, аз обичам отбора си и не ме вълнува кой е начело на отбора. Защо когато дойде Мъри всички бяха готови да го линчуват заради загубата от беверен ако си спомняш и 2-3 години по-късно нямаше по-добър от него, защо Мъри си тръгна така позорно от ЛЕВСКИ като по негово време отбора игра знаменити мачове??? защо,защо??? дали когато изгониха Стоилов от сектор Б не се чуваха усвирквания и недоволсто от играта, нищо че се подмладяваше отбора. и последно да те питам как мислиш кой треньор в света ще може да направи много силен отбор за един полусезон без да са обиграни??
пп: не оправдавам играчите за бездушната игра срещу цска в тоя мач не трябва допълнително да те надъхват нито треньори, нито ръководители.
Спор няма за Мъри... абсолютно си прав. Когато го изгониха аз лично не съм чувал освирквания по негов адрес откъм сектор Б. Тогава, дори когато падахме го подкрепяхме и пеехме 10 минути след мач и Само Левски обичаме те. Той беше може би едиственият треньор, който имаше толкова голяма подкрепа от публиката, но това е и напълно разбираемо. А за Ясен... имаше цяла зама- 2-3 мсеца да обиграва този отбор, още повече че тези хора играха заедно и през есента, така че не е заварил напълно несработен състав. А играта на отбора върви все по надолу и надолу. След онзи мач срещу Спортинг, деградираме със всеки изминал мач- изключение правят само мачовете срещу Лил и Спортинг тук. Нима не помниш Сливен, Литекс , Локо Пд., Славия(там ако не беше тая дузпа губехме мача) та се стигне до това жалко подобие на отбор, което бяхме в Събота. Аз не мога да не забележа, че вървим се в една посока, и тя е надолу... за това мисля че Ясен трябва да си понесе отговорността, а с него и Гозно.