За финал-който и да е сгрешил,както и да завърши мача,важното е,че отборът ИГРА футбол...Не само се бориха момчетата,защото ...борбата е друг...спорт...Имаше футбол,дух,емоция...Бях го отписал този мач,а ме е яд, накрая,че не победихме...Странно е какво могат да направят 11 мъже със сини фланелки ....Да ни накарат да сме ядосани,мечтаещи,сплотени,малко...разочаровани,но...горди,че сме мъже!Че сме ЛЕВСКАРИ!
САМО ЛЕВСКИ
Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- фифи перото
Re: Левски-Лил тема за мача.
Последна промяна от фифи перото на 04 ное 2010 23:07, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- JackPackage
- Контакти:
Браво на момчетата, оставиха ни пак без глас, играха футбол, играха със сърце, играха за Левски!
Поредния гол след вратарска грешка допускаме, на тая топка Акалски трябваше да му избие зъбите ако трябва на Мело но да му я вземе, не може да ни вкарат с глава от вратарското поле след корнер
За Иво Иванов, малшанс, можеше да се случи на всеки, дори на Гарра, така че ИВО, НИЕ СМЕ С ТЕБ! ГОРЕ ГЛАВАТА!
Поредния гол след вратарска грешка допускаме, на тая топка Акалски трябваше да му избие зъбите ако трябва на Мело но да му я вземе, не може да ни вкарат с глава от вратарското поле след корнер

За Иво Иванов, малшанс, можеше да се случи на всеки, дори на Гарра, така че ИВО, НИЕ СМЕ С ТЕБ! ГОРЕ ГЛАВАТА!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- BLUE CHAMPIONS
Madridist написа:BLUE CHAMPIONS написа:Голям мач! Браво на ЛЕВСКИ,доказват кой е най-стойностния отбор в България. Много "фенчета" не осъзнават,че мачовете ни в европа сега са за удоволствие,просто държавата ни не е стигнала това ниво да изкарва редовно отбори в европа за пролетта,така че на този етап до нова година да сме там е предостатъчно и доволно. дали ще изиграем още 2 мача напролет и ще ни очука някой гранд или не,все тая така че радвайте се бе хора ЛЕВСКИ е радоста,стига с тия сметки,планове треньорски заръки! САМО ЛЕВСКИ
+11111.Браво човек. Чудесен коментар. От днешния мач, Левски може само да се гордее. Страхотна атмосфера по трибуните, желание за победа сред играчите,с една дума истински футболен празник. Ние трябва да разберем,че българските отбори играят в Европа, не да печелят купи, а от една страна за удоволствие, а от друга да си сверят часовниците с големите държави . И от мачовете там, най-важно е след 90-те минути да излизаш с високо вдигната глава-без значение дали си спечелил или не. А днес левскарите, трябва да са с високо вдигнати глави
Естествено,че е така,мерси,че го оценяваш! Принципно форумите не са лошо нещо,но тука преобладават фалш-фенове и все с треньорки тапии. Истинските фенове днес всияки ги видяхме на стадиона,как да не бъде човек горд и с тях и със всички футболисти,които бяха толкова сърцати,които ни направиха такъв празник днес
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Знам, че е кофти на всички левскари, но трябва да се съвземете! Днес заслужавахте победата, макар и двата ви гола да не бяха от чисти положения. Мен самият ме е яд, че не победихте! Но пък играхте добре! Каквото-такова! Продължавайте да подкрепяте отбора си (в което не се съмнявам), пък каквото ще да става! Има и други години, а най-много в БГ футбола ни пречи това, че искаме незабавни резултати. Наслаждавайте се на отбора си и играта му, това е най-важното!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
-
- Контакти:
mormona написа:Втори мач в които Владо вкарва хубав гол и Левски не зима нищо повече от равен. Припомням БАТЕ - ЛЕвски 1-1.... (ако не се лъжа)
Днес се почуствах зле точно , колкото след мача с БАТЕ . Наистина толкова ми е тежко , че няма накъде . Абсолютно спечелен мач и то спечелен по невероятен начин и с феноменалин гол . Нещо което никога не може да се забрави и накрая тоя нелеп и случаен автогол . Не е виновен Иванов , защото това на всеки може да се случи . Просто според мен беше абсолютна треньорска грешка пускането на Иво и разбиването на защитният ни вал , която ни коства най сладката и важна победа за полусезона . Много ме е яд , мноого . Просто не съм на себе си след тоя мач , толкова ми е зле .
NOMER14 написа:За Сините фенове и тяхната подкрепа пиша вече повече от година...
За да е ФК Левски пак Левски , основна "вина" носим Ние , феновете на Левски , защото не го изоставихме миналата година в каръшкия му период (а чорбетата сега не стъпват на стадиона).
Точно това са белезите на ГОЛЕМИЯ ОТБОР и ГОЛЯМАТА му публика ... която в добро и лошо е с отбора си и го подкрепя!
Але, алеееееееееееееееее,
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!
ЕЕЕЕ ВЕднагааа - едва ли не да махаме тренера... е и кой да сложим ? Заради тая грешка... еми случило се.Майната му.Сефте... данеби това да не си е наша си простотия.Случва се и на Баскетбол и на волейбол и на футбол... Важното е , да се учим от грешките си .Тоест Ясен да се учи от това което стана.Защото ако искаме да играем в шампионската лига догодина , първо трябва да станем шампиони... и после да елиминираме 2 силни , средноевропейски отбора, и после вече в самите групи , да не правим подобно грешки.НО ако крайната цел е достойно участие в шампионската лига, то дотогава трябва да са се изчистили тия грешки.За А група може и да минат , за квалификациите посел няма да минат... какво остава за мачове срещу Милан или Арсенал... 0-7 да няма...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
И вчера, и днес бях на секунди от познаване на точния резултат, но дали заради лошо изчистване - Зеедорф по - лошо не можеше да го направи, дали заради треньорска простотия, двата отбора, за които прогнозирах победа завършиха по един и същ начин. Малшанс!
И едните, и другите играха много добре. Естествено Левски игра прекрасно и заслужаваше победата.
Колко жалко!
И едните, и другите играха много добре. Естествено Левски игра прекрасно и заслужаваше победата.
Колко жалко!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Иво, Иво, Иво!!!
Няма какво повече да кажа!
Тази тема е само в подкрепа на Иво и отбора!!!
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
Тази тема е само в подкрепа на Иво и отбора!!!
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
Последна промяна от UL_Blue на 04 ное 2010 23:17, променено общо 1 път.
BLUE CHAMPIONS написа:Madridist написа:BLUE CHAMPIONS написа:Голям мач! Браво на ЛЕВСКИ,доказват кой е най-стойностния отбор в България. Много "фенчета" не осъзнават,че мачовете ни в европа сега са за удоволствие,просто държавата ни не е стигнала това ниво да изкарва редовно отбори в европа за пролетта,така че на този етап до нова година да сме там е предостатъчно и доволно. дали ще изиграем още 2 мача напролет и ще ни очука някой гранд или не,все тая така че радвайте се бе хора ЛЕВСКИ е радоста,стига с тия сметки,планове треньорски заръки! САМО ЛЕВСКИ
+11111.Браво човек. Чудесен коментар. От днешния мач, Левски може само да се гордее. Страхотна атмосфера по трибуните, желание за победа сред играчите,с една дума истински футболен празник. Ние трябва да разберем,че българските отбори играят в Европа, не да печелят купи, а от една страна за удоволствие, а от друга да си сверят часовниците с големите държави . И от мачовете там, най-важно е след 90-те минути да излизаш с високо вдигната глава-без значение дали си спечелил или не. А днес левскарите, трябва да са с високо вдигнати глави
Естествено,че е така,мерси,че го оценяваш! Принципно форумите не са лошо нещо,но тука преобладават фалш-фенове и все с треньорки тапии. Истинските фенове днес всияки ги видяхме на стадиона,как да не бъде човек горд и с тях и със всички футболисти,които бяха толкова сърцати,които ни направиха такъв празник днес[/quo
да разбираме ли тогава че ти не си истински фен на отбора ами си от фалш-феновете щом по време на мача беше тук ???