До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот MORSKI » 13 апр 2012 12:37

LL999 написа:Г-н Русев, кажете на Ники Александров да си пие по-често лекарствата. Кой ще иде на мачове по великден, като от днес няма с кой да се препсуваш по улиците. Всички се изнесоха в провинцията. Прост народ сме и това е.

п.п. За ПРИСО: Мнението на Александров е било винаги изкривено. Само в България можеш да удари полицаи без последствия. Пак казвам, г-н Русев, каже те му по-често да си пие лекарствата. Досадно е да слушаш глупостите му и да не можеш да разбереш новините от деня. Чакам да ви слушам и Александров започва да говори глупости цял час.

те мачове да не се играят само в София? А и във Варна няма жив човек по улиците... Всичко е по родните места

bat_jori
Контакти:

Мнениеот bat_jori » 13 апр 2012 16:20

шушомиго същият си като батков ,говориш глупости .жалко ,че не ти се получава :) сега пак ли БФС е виновен ,че не помниш какво говориш?

pevono
Контакти:

Мнениеот pevono » 18 апр 2012 18:47

ТОМИСЛАВЕ,ЩО НЕ СИ ХОДИШ У ДОМА ДА ЯДЕШ ЯЙЦА?И ОНЯ ЧОРБАР.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 апр 2012 22:44

Този младеж още ли се смята, че може да говори на микрофон? Всяка втора дума му е грешка.
Томиславе, казва се "чупят", а не "чупат"!
Ограмоти се, защото явно си завършил с двойка по български в училище!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 апр 2012 00:18

Ей, ще ви се пукне жлъчката от злоба! По-спокойно, момчета :)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
kelio
Контакти:

Мнениеот kelio » 22 апр 2012 12:45

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!! Здраве , щастие , късмет и успехи в работата.
You'll Never Walk Alone

Потребителски аватар
toshko
Контакти:

Мнениеот toshko » 25 апр 2012 12:10

Господин Русев изключително уважавам "Спортно шоу Гонг" и сайта "gong.bg". Смятам, че винаги сте били коректни в отразяването на спортните събития. Но днес аз бях разочарован, въпреки че живея с футбоола, преди всичко съм българин. При отварянето днес на "gong.bg" гледам топ новите свързани с победа на Челси над Барселона, наистина много значителна за световния футбол, но вчера се случи нещо изключително с марка България. Ивайло Габровски спечели победата в третия етап на Обиколката на Турция, с уникална атака побеждавайки световни звезди в кололозеденото като Александър Винокуров. Не само това причина да се гордеем, че сме българи трети в същия етап завърши друг българин Данаил Петров. Тук не говорим няква си слаба обиколка, а за една много престижна колоездачна обиколка. След този етап Габровски е лидер и в генералното класиране. Всичко според мен трябва да повод гордост. Ето кадри от победата на един велик българин!

http://www.youtube.com/watch?v=FtbB-WB1b2g

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 26 апр 2012 16:32

прекалено са заети да си ближат раните и нищо не виждат вече около себе си :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 апр 2012 17:07

Томе, хайде да видим още колко бисери за Реал и Моуриньо ще изръсиш до края на предаването. Вчера що не беше толкова духовит?
Имаше доста карикатури за автобуси пред нечия врата!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
toshko
Контакти:

Мнениеот toshko » 29 апр 2012 16:10

Благодаря за отразяването на Обиколката на Турция по коездене. Вие бяхте единствента медия, която отрази това събитие,завършило с невероятно българско участие.
Благодаря Ви!

Върни се в “Архив”