Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот BRF » 21 ное 2013 11:02

tsonpen написа:[И аз смятам, че полицията трябва да си върши работата, но полицията обикновено не си я върши.
Онези не бяха мутри. Бяха момчета, трениращи бойни изкуства. Всичко започна когато вашите ги замерваха с камъни и им се канеха да ги бият. Това е по времето, когато полицията ви претърсваше преди да влезете на стадиона, а стюардите стояха встрани. После защо сте очаквали мило отношение, не знам. Онова момче с разбития нос определено търсеше скандала. Не одобрявам, че е бил бит, но е нагло да пропускаш истината и да го изкарваш невинна жертва. Наред с това, че някои от стюардите са си позволили своеволия, то други свършиха полезна работа. Клубът беше обявил, че зрители в домакинските сектори, които афишират фенска принадлежност към ЦСКА, ще бъдат извеждани. И това го правеха тези момчета. Между другото, цсекари, които не са демонстрирали пристрастията си и не са създавали проблеми, са гледали мача от домакинските сектори! Проблемите бяха за проблемните. Тези, които искаха да си вършат свинщината си безнаказано. Които хвърляха бомбички, факли и камъни и накрая се опитаха да нахлуят на терена, но бързо ги обзе страха и се върнаха защото срещу тях бяха същите тези стюарди.
И да кажа още нещо. Ти беше сред тези, които взривиха бомбичката до момчето в инвалидната количка, запалиха якетата на момичетата. Ти беше до тези, които хвърляха камъни, като един прелетя на сантиметри от главата ми в края на мача. Недей се прави на голям моралист! Аз не съм бил един от онези стюарди. Ако някой бие някого пред очите ми, ще се намеся, дори и да е онова провокаторче, което определено търсеше скандала. Та кой го караше да си навира главата в решетките и да крещи на стюардите? Това ли е невинната жертва, която била пострадала само заради шалче? Още повече, че инцидентът си има предистория, която във въпросния клип я няма. Бях на мача и то в доста гореща точка. Не съм видял да пострада някой без причина от червените фенове.

И понеже полицията не може да си свърши работата,според теб трябва да действат мутрите,опс момчетата трениращи бойни изкуства :o ?
Цитираш клиповете,ама си имало предистория,ма ти не си бил там,ама си знаел!Обясни ми на мен,хулигана и лумпен,кой трябва да раздава правосъдието в тази държава-трениращи момчета или полиция?На въпросното място при тоя огромен 65 килограмов провокатор имаше и мутри,извинявай трениращи момчета и полиция?
Клубът ти продава билети за мача!Щом съм си купил,ще си го гледам!И как се крият пристрастия?Когато вкарате гол,скачам и се радвам и аз,за да съм в тон с вас и да не ви провокирам :o ?Като вкараме гол ние,започвам да псувам и да се ядосвам да не ви дразня :o ?
Другата ми опция е да отида в европейската ви клетка,където веднага ставам лумпен и хулиган! :?
И последната е да не ходя на мач!Това се отхвърля веднага!
Мутренски отбор,с мутренски собственик и вече явно и с фенове одобряващи случилото се в България през 90 -те години мутренски времена!Не се залъгвай и тогава това бяха просто трениращи момчета!
Това е просто една игра със съответните емоции и това момче искаше просто да влезе на стадиона след като е закупил билет за мача!
Най-тъпото ти изречение в този пост е ,че не си видял да пострада някай без причина?Къв си ти бе,да решаваш кой да бъде наказан и как?И ти ме дразниш,имам ли право да ти причиня някои неща?По твоята логика-да!
п.пХодих на мача ви с Черноморец и зад мен билет си купуваха две жени с ваши шалчета!Трябваше ли да ги изпратя към клетката ,щом тия шалчета много ме дразнят?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 ное 2013 11:50

BRF написа:И понеже полицията не може да си свърши работата,според теб трябва да действат мутрите,опс момчетата трениращи бойни изкуства :o ?
Цитираш клиповете,ама си имало предистория,ма ти не си бил там,ама си знаел!Обясни ми на мен,хулигана и лумпен,кой трябва да раздава правосъдието в тази държава-трениращи момчета или полиция?На въпросното място при тоя огромен 65 килограмов провокатор имаше и мутри,извинявай трениращи момчета и полиция?
Клубът ти продава билети за мача!Щом съм си купил,ще си го гледам!И как се крият пристрастия?Когато вкарате гол,скачам и се радвам и аз,за да съм в тон с вас и да не ви провокирам :o ?Като вкараме гол ние,започвам да псувам и да се ядосвам да не ви дразня :o ?
Другата ми опция е да отида в европейската ви клетка,където веднага ставам лумпен и хулиган! :?
И последната е да не ходя на мач!Това се отхвърля веднага!
Мутренски отбор,с мутренски собственик и вече явно и с фенове одобряващи случилото се в България през 90 -те години мутренски времена!Не се залъгвай и тогава това бяха просто трениращи момчета!
Това е просто една игра със съответните емоции и това момче искаше просто да влезе на стадиона след като е закупил билет за мача!
Най-тъпото ти изречение в този пост е ,че не си видял да пострада някай без причина?Къв си ти бе,да решаваш кой да бъде наказан и как?И ти ме дразниш,имам ли право да ти причиня някои неща?По твоята логика-да!
п.пХодих на мача ви с Черноморец и зад мен билет си купуваха две жени с ваши шалчета!Трябваше ли да ги изпратя към клетката ,щом тия шалчета много ме дразнят?

Не се прави на леко неразбрал. Думата провокация надявам се да ти е ясна. Когато група от 4-5 човека влязат в домакински сектор на стадиона, скрили фенските атрибути на гостите и вътре ги извадят и започнат да скандират, е нормално да бъдат изведени. Още повече, че това беше предварително обявено и който си е купил билет трябва да е наясно, че билетът му "гори" ако демонстрира принадлежност към гостите в сектор на домакините. В този смисъл, онова провокаторче с разбития нос няма как да влезе с шалчето си в сектор "В", където се вижда, че се беше насочил. Ако не си навираше главата между решетките и не крещеше на охраната, нямаше и да му бъде разбит носът. Това, разбира се, не оправдава този (или тези), които са го ударили. Законите са за всички и това не съм го поставял под съмнение. Но не приемам да се премълчава провокацията, хулиганството и инициативата за безредици на червената агитка в този мач. Заради тези неща там трябваше охрана и то не обикновените стюарди, които пазят другите мачове, които са едни чичковци. Полицията няма как да я накараш да свърши всичко, което е необходимо за да се гарантира безопасността на домакинската публика. Държавата ни е такава! Има много мачове, където нещата се изпускат извън контрол. В този мач не бяха изпуснати.
Недей сравнява други агитки с вашата. Имало е мачове на Лудогорец арена, където фенове на гостите са гледали мача от седалки зад вратата и други, в които са били настанени в домакински сектор и проблеми не е имало. Вие сте другата крайност. Вие не сте нормални, заради наличието на определени индивиди измежду вас и хора като теб, които приемат това за нормално.
Въпросът, дето ми го задаваш "Къв си ти бе?" съм го чувал точно от тези, дето ги наричаме мутри (не момчета, които тренират бойни изкуства, повечето от които са възпитани, но не търпят някой да ги заплашва и да им крещи в лицето или да хвърля камъни по тях). Аз споделям личните си наблюдения. Ти споделяй твоите. Ни то аз, нито ти сме фактор. Просто коментираме. Или си на друго мнение?

Между другото, изведените от домакинските сектори фенове на гостите бяха отвеждани в сектора за гости, вместо да им бъде отнето правото да гледат мача, както беше обявено. Така че, клубът прояви разбиране. И още нещо - по време на този мач клетката беше много по-приятно място отколкото е сега. Дори и при второто гостуване на ЦСКА тя не беше придобила сегашния си вид. Но веднага след него стана комбинация между клетка за зверове и кафез за птици. Защото независимо кой охраняваше мача, червените фенове застрашаваха здравето на мирната публика по един и същ начин.

И много си се объркал, че като си си купил билет вече имаш свещено право да посетиш мача, което е неотменимо, независимо от проявите ти при влизане или вътре в стадиона. Отзад на билетите обикновено пише, че организаторите имат определени права. Има пропускателен режим, където ако решат и с дъвка няма да те пуснат. Има правила на поведение вътре, където ако искат и за прозяване без закриване на устата могат да те изгонят, стига някъде това да е упоменато. Ти си длъжен да се съобразиш с правилата на домакините. Никой не те кара насила да ходиш на мача. Аз като идвам на Армията се съобразявам с всичко, например накрая кротко чакам 15-20 минути да се "отекат" хулиганчетата, макар че съм свободен човек и никой няма право да ме задържа.

На последния мач на Армията, нали един ваш фен се промъкна в разградения ви двор и влезе в нашия сектор и развя червеното шалче. Полицията, която беше наета от ЦСКА, защо го изведе, че дори грубо го блъскаха? Това не е ли същото, срещу което протестираш? Той дори не дразнеше полицията, опитваше се да дразни нас, но всъщност ни развесели. Мислиш, че ако се беше съпротивлявал и крещял на полицаите, те нямаше да го ошамарят? А още по-лошо ако ние като гости бяхме направили нещо такова.
Между другото, правилата на Лудогорец Арена важат за всички и са строги. Виждал съм да извеждат човек, хвърлил бутилка и то почти веднага след като го е направил, след като е забелязан чрез видеонаблюдението. После някои от тези ги осъждат да платят глоба, макар и да са фенове на Лудогорец.
[center]Изображение[/center]

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 21 ное 2013 12:15

tsonpen написа:Виждал съм да извеждат човек, хвърлил бутилка и то почти веднага след като го е направил, след като е забелязан чрез видеонаблюдението. После някои от тези ги осъждат да платят глоба, макар и да са фенове на Лудогорец.

Нали след мача с Литекс глобиха няколко пенсионера за хвърляни семки по страничния, даже някои си позволил да го замери със запалка и кутия с цигари :lol: . Пълен смях сте, ако за такива простотии другаде глобяваха хора, то нямаше да останат неосъдени по трибуните :lol:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2013 12:35

tsonpen,въртиш сучиш на фенство го избиваш!Всъщност ти си загубена кауза,зеленооки човече!
От десет кладенеца вода ще донесеш,ама ще убеждаваш хората,че Домусчиев е действал правилно!Той е просто една самозабравила се мутра,откраднала много пари от държавата и сега си чеше егото с купуването си на популярност!Всички като него правят така,тъй че не ми смесвай отбори и тем подобни неща!За мутрата е нормално такива действия,ама за хора като тебе -не мога да го разбера!Няма начин да си нормален и успял човек,какъвто се изкарваш и да си съгласев с такива методи!Има нещо сбъркано в теб или просто си защитаваш работодателя,но и това не е оправдание!
Можело да забранят прозяването :lol: !В твоите илотски очи това може и да изглежда нормално,но в моите е смешно!Значи ако Домусчиев реши на стадиона ви да е забранено прозяване,ще си кажеш :еми,той плаща ,той поръчва музиката! :o Щеше да е смешно,ако не беше жалко!
п.п.Само да те питам за онова "провокаторче"!При положение,че имаше ограда,чички дето гледат билетчета,полиция и твоите любими трениращи момчета,как точно това момче щеше да влезне в стадиона?Кажи как?Защо беше нужно да го удрят и то не веднъж?Защооооооооооооо?Защо се превиш на нормален човек и ми пишеш глупости,че ако е пред тебе ще се намесиш и после си съгласен с този побой?Защо бе Робин Хут?Ти си по гаден и от трениращите мочета!

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 21 ное 2013 13:31

Къде ще се намеси той :lol: :lol: . Само в някой форум :mrgreen:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2013 13:51

NADURVEN_FILOSOF написа:Къде ще се намеси той :lol: :lol: . Само в някой форум :mrgreen:

Той и тук във форума се отказва камо ли на живо!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 ное 2013 22:58

BRF, чудя се на какъв се правиш..
Мисля че tsonpen...добре е представил нещата относно мача с ЦСКА..
Не искам да се връщам, но както е писал, всичкото имаше прдистория, първо бяха заканите на доста ЦСКА-ри, че щели да запалят "селото" и да избият "турците". Точно за това и взривоопасното дерби, бяха наети тези хора !
Дали е правилно , аз мисля че НЕ, много от тези вероятно са някакви комплексирани хора , с малко мозък в главата...
Вероятно полицията би се справила - както го направи и с гостуването на Левски например, на двата пъти...
И спирам дотук сравненията с Левски, защото публиката на ЦСКА се оказа най-арогантната, най-агресивна, най-безпардонна и неорганизирана публика на Лудогорец Арена. Освен магарията тогава, после си показахте магарията още един път !!
Най-ми е смешно, като се правят на жертви, а не са изгледали видеото където се хвърлят камъни към стюрадите преди влизане и им се канят и ги псуват !
Да питам, защо изпочупиха клетката, и навлязоха към терена. Да ама тоя път не им се получи. Не им се получи както в Ловеч, нито каккто в Мездра (с ония чички), нито боя с Черно море за купата ( пак с други чички).
Има една приказка "Покрай сухото, гори и мокрото" !
Айде кажете ми случай на бит фен от Лудогорец от полиция и стюарди,някога , някъде , кажете де ??..
Стюардите явно не са били удачен вариант, така е, но пискането и изкарването на жертви на ЦСКА-рите ми идва в повече. ЦСКА-рите бяха провокаторите във всичките ситуации около мача (първо хвърляне на камъни още преди началото на мача без никаква причина и навлизане към терена - пак без причина), после пак те бяха провокатори за следващото гостуване когато пак без причина хвърляха пиратки и бомбички по мирна публика !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 ное 2013 09:58

snakebite написа:BRF, чудя се на какъв се правиш..
Мисля че tsonpen...добре е представил нещата относно мача с ЦСКА..
Не искам да се връщам, но както е писал, всичкото имаше прдистория, първо бяха заканите на доста ЦСКА-ри, че щели да запалят "селото" и да избият "турците". Точно за това и взривоопасното дерби, бяха наети тези хора !
Дали е правилно , аз мисля че НЕ, много от тези вероятно са някакви комплексирани хора , с малко мозък в главата...
Вероятно полицията би се справила - както го направи и с гостуването на Левски например, на двата пъти...
И спирам дотук сравненията с Левски, защото публиката на ЦСКА се оказа най-арогантната, най-агресивна, най-безпардонна и неорганизирана публика на Лудогорец Арена. Освен магарията тогава, после си показахте магарията още един път !!
Най-ми е смешно, като се правят на жертви, а не са изгледали видеото където се хвърлят камъни към стюрадите преди влизане и им се канят и ги псуват !
Да питам, защо изпочупиха клетката, и навлязоха към терена. Да ама тоя път не им се получи. Не им се получи както в Ловеч, нито каккто в Мездра (с ония чички), нито боя с Черно море за купата ( пак с други чички).
Има една приказка "Покрай сухото, гори и мокрото" !
Айде кажете ми случай на бит фен от Лудогорец от полиция и стюарди,някога , някъде , кажете де ??..
Стюардите явно не са били удачен вариант, така е, но пискането и изкарването на жертви на ЦСКА-рите ми идва в повече. ЦСКА-рите бяха провокаторите във всичките ситуации около мача (първо хвърляне на камъни още преди началото на мача без никаква причина и навлизане към терена - пак без причина), после пак те бяха провокатори за следващото гостуване когато пак без причина хвърляха пиратки и бомбички по мирна публика !

Що си писал всичко това,след като си на мое мнение!На какъв се правя?Ти четеш ли?Какво ме питаш?Да съм казал,че сме кротки като агънца?
Това бяха мутри ,бе човек,МУТРИ и действаха като такива.Абстрахирай се от всичко,кой се заканвал,кой какво ЩЯЛ да направи!Абстрахирай се от това,че въобще е футболен мач!НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕШАВАТ ТАКА НЕЩАТА!НЕ ТРЯБВА!Не защитавам никого за нищо,а цоньо ме набеди за хулиган,само за това,че казах на втория мач какво съм видял!Полицията се справя с Дербито,че няма да се справи с тоя мач!Хайде малко по-реално!Там правим шествие по хиляди хора и то надъхани и всичко си минава без проблеми,че тоя мач ли нямаше!Само да ти кажа,че два от цитираните от теб мача в които имаше проблеми Мездра и с Черно море не се охраняваха от полиция!
Кви заплахи?Сега ако ви пиша,че ще дойда и ще ви пребия всички,ще си наемете ли охрана?
Аз за разлика от вас не гледам с червени очила,като става въпрос за толкова важни неща!Все пак имам деца и не искам да срещат такива трениращи момчета,дори и за помощ!

Върни се в “Лудогорец”